Jump to content

omakra

LinkManiac
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by omakra

  1. Si tot routerul poate fi de vina pt ca nu am net pe telefon? scrie ca e conectat, are semnal...dar nu merge.

    Pai si eu, de acum tre sa folosesc cablu ca sa ma joc? :-?? :(

  2. pai m-am deconectat de vreo 3 ori, plus ca multi patesc asta. ori e de la noul cient, dar nu prea cred, ori s-a pus iarna cu adevarat peste noi. totusi aici fu senin toata ziua si nici n-a batut vantul ca sa zic ca e de la net. omfg jc.

  3. sigur ca mi-ai fost de ajutor. totusi, este bizar pentru ca afara e senin foarte, si nici vantul nu bate. oricum ma voi deconecta la internet si o sa vad daca pot sa rezolv ceva.

  4. Am o problema. Mi se blocheaza frecvent ceasul. ma intrerupe sa dau testele cum trebuie, nu pot trimite mesaje, lumea incepe sa ma considere neserios, cand scriu /w me pentru licente, iar eu intampin problema asta si trebuie sa dau relogare. :-?? ma puteti ajuta?

  5. tocmai, nu sunt in niciun joc intrat. pur sis simplu arata asa. gri. uff....:((



    am gasit ceva interesant. Pt cei care intampina aceiasi problema:

    Panou de control\Aspect și personalizare\Personalizare\Aspect și culoare fereastră

    In cazul Windows 7. Tastati asta la legaturi file si ferestre, apoi activati transparenta.  :D

  6. am si eu o problema. nu prea are legatura cu samp dar sper sa primesc rapsuns. mi-am luat un telefon de curand care are functia wireless(logic). Am activat wireless-ul, mi-a gasit conexiunea mea, s-a conectat dar in schimb nu afiseaza nimic. alte wireless-uri le primeste se conecteaza si merge netul. eee, la wireless-ul meu se conecteaza dar nu merge netul. Care sa fie problema? la mine imi scrie webpage is not available. :-??

  7. am si eu o problema. nu prea are legatura cu samp dar sper sa primesc rapsuns. mi-am luat un telefon de curand care are functia wireless(logic). Am activat wireless-ul, mi-a gasit conexiunea mea, s-a conectat dar in schimb nu afiseaza nimic. alte wireless-uri le primeste se conecteaza si merge netul. eee, la wireless-ul meu se conecteaza dar nu merge netul. Care sa fie problema? la mine imi scrie webpage is not available. :-??

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...