Jump to content

Raddy

Forumist
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Raddy

  1. Bryan Adams - Straight from the heart (varianta live)

    Bryan Adams - Havean (acoustic) asta este mai greu de gasit pe youtube

    Ronan Keating - If tomorow never comes

    Alison Krauss - When you say nothing at all

     Si multe altele :)



     o parere doua...? :) Mie imi place foarte mult aceasta melodie

  2. Salut, trezeste amintiri placute topicul asta , stau si imi aduc aminte ce insemna viata de liceu si cum toti cautam fete pe care sa le convingem cat mai repede sa se culce cu noi, bine lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici in ziua de azi doar ca acum la o varsta trecuta de 23 de ani nu mai are acelasi farmec ca si atunci cand cautam cu "disperare" o fata sa-i facem "felul" :)). Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani , stateam cu o fata de 16 ani si imi aduc aminte cu placere si cu amuzament cat "trageam" de ea sa se culce cu mine, azi ma refuza, maine ma refuza pana au trecut 6 luni si am REUSIT :)), la ea acasa nu foarte romantic...oricum nu-s un tip prea romantic.

    • Upvote 1
  3. Salutare, da am facut sex de la prima intalnire. Nu cred ca exista barbat sa nu-si doreasca sex de la prima intalnire (de acord cu fraza lui Soprano de mai sus). Femeile si barbatii se gandesc in egala masura la sex diferenta este ca barbatii o arata mult mai direct decat femeile deoarece la ele, exista teama de a parea intr-un fel sau altul fata de societate. Chiar daca o femeie ar spune din toata inima ca ea nu a facut si nu va face sex de la prima intalnire, cu siguranta undeva in mintea ei si-ar dori sa faca pentru simplul fapt de a vedea cum este. Totul este o masca dupa parerea mea si un joc, in care, mai devreme sau mai tarziu tot la sex se va ajunge. Intr-o mica masura sunt de acord si cu Zurila, dar o femeie nu isi poate da seama daca este sau nu greu de cucerit totul consta in aptitudinea barbatului de a spune si de a face ceea ce trebuie pentru a "izbandi" :).  

    • Upvote 2
  4. Salut,parerea unei fete se accepta? .. oricum mi-o expun. biggrin.gif

    Sex-ul conteaza foarte mult intr-o relatie ..fiindca tine relatia "in viata" ...daca mai il si condimentezi e perfect ..Totdeauna dupa o cearta sau o discutie aprinsa parca e mai apetisant biggrin.gif si daca el n-ar fii..clar n-ai avea cum sa ii arati persoanei iubite ceea ce simti... deci contribuie foarte mult intr-o relatie.

    Si eu am avut zile cand n-aveam chef ..dar cum se zice ..pofta vine mancand ..si daca mai e si mancarea buna.. mananci pana nu mai poti cam pana pe la 5 6 dimineata 21.gif)

    Bine eu prefer sa fac dragoste ..nu sex ...deci in proportie de 45% conteaza.

    Have a nice day.

    Buna, ehhh erai perfecta daca nu puneai ultima parte te cautam sa te iau de sotie :))

     

     

     

    Si tu era bine sa folosesti PM daca voiai sa-i comunici ceva fara sa te incadrezi in subiect

  5. Salut! Eu zic ca sexul este cel mai important intr-o relatie, din comenturile vazute mai sus mi-am dat seama ca unele persoane vor doar sa para ok, ca si cum sexul nu ar fi atat de important, trebuie sa fim sinceri si realisti. Dupa cum am spus eu cred ca este cel mai important, o femeie nu poate sta cu un barbat indiferent cat de mult il iubeste si tine la el si indiferent de cate ori o scoate in oras, o plimba pe faleza ii ofera o cina romantica....lista poate continua, daca el nu-i provoaca niciun orgasm. Barbatul se duce la alta dintr-un simplu motiv "wow e alta imi fac treaba si plec", in schimb la femei e altfel  "ma duc la altu pt ca ala isi face treaba bine si cu "prostu" ma descurc...cina romantica, plimbari ,vacante etc". Desi femeile spun in general ca sexul nu prea conteaza, ele in sinea lor stiu foarte bine cum sta treaba. :) 

  6. Scuze dar nu stiu unde sa postez problema asta. Eu am avut un cont pe linkmania din 2006 sau 2007 nu mai stiu exact si cred ca mi s-a sters automat pt ca astazi am facut alt cont, cu acelasi nume si aceeasi adresa de mail. Esti posibil?

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...