Jump to content

sexezSTAR

LinkManiac
  • Posts

    854
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sexezSTAR

  1. Cam indrazneti cu s12.N ati intrebat pe nimeni nimic iar faceti totul de capul vostru. Am vazut ca nu toata lumea vrea s12. Da nu ne obligati sa jucam pe serverul vostru dar dupa o sa fie 100 de jucatori si nu o sa va prea placa.  Ati avut s6 cu tehnicieni buni si tot au fost o gramada de buguri, la s12 fara tehnicieni ce o sa faceti? A da,si scoateti-o pe Angel din functie sau sa nu se mai bage in treaba cu mu ca o depaseste si nu aduce nimic constructiv inafara de vocabularul ei inteligent si sa dea peste nas la orice jucator,  mai mult strica:)

    • Upvote 2
  2. RuSuLeTzZz a primit permanent acuma ceva timp impreuna cu gunit pentru nustiu ce attempts de hack sau pentru ce a luat( nu mai pot sa vad topicurile ca le ati cam sters pe toate aproape,ati mai lasat 2 pagini la plangeri) si azi l am vazut pe server. Putem sa stim si noi de ce a luat unban cand a primit permanent? A donat ?:) Sa stim si noi ce tre sa facem in caz ca luam permanent 

    • Upvote 3
  3. 23 hours ago, Kitte said:

    Nu imi amintesc vreodata un Leader al Tehnicienilor (sub multiplele lui forme de-a lungul Linkmaniei) sa fi venit cu dovezi cu privire la banurile de hack aplicate. 

    Iar limbajul si atitudinea folosite nu o sa va duca aliati. 

     

    Eu am status away de pe 14 Ianuarie. Nu va mai flatati ca sunteti asa de mari vedete ca cineva se straduieste sa va ignore. 

    n am treaba cu nimeni dar nu ti se pare aiurea sa dai permanent la o gramada de oameni fara dovezi concrete? nu vedeti ca s-a dus serverul dupa 5 luni cand el tinea cate 2 3 ani buni? 

    • Upvote 6
  4. 36 minutes ago, Just said:

    Vanatoare ar fi daca ar incerca el sa te posteze pentru ceva cu acel caracter.

    Takeover e parte din joc

    Daca ar fi sa pedepsim persoanele care vin la takeover, ar trebui sa incepem cu acele guilde intregi facute special pentru "Takeover" pe care fiecare din aliantele mari le are

    Aici nu iti dau dreptate,daca eu fac preluare de pe secundar si dupa se trezesc baietii eu cum Mai eliberez spotul? Daca ii postez pt ks stationare e considerata vanatoare? 

  5. 11 hours ago, SoGooD said:

    Sry, dar cum ați retras voi plângerea lui ange, asa retrag și eu plângerea asta. I-am spus copilului pe joc să-mi dea spotu înapoi, nu a vrut, asta e,  2 zile poate învață și el regulamentul și ghidul de postare dacă școală nu ii place. 

    Spor la lvl va doresc. 

    aici se poate retrage acolo nu s-a mai putut,in fine bafta:)

  6. 10 hours ago, Seppuku said:

    Eu vad o lipsa de fair play din partea ta , Adminul te-a salutat si in loc de salut vad o jignire din partea ta, "PA" poate fi considerat cu "hai dute dracu" sau "hai sictir" .

     

     

    Sau , sa spunem ca a glumit , nu trebuia sa decurgeti la asa ceva .  Cu toate ca a-ti fost in acelasi guild , a-ti ras impreuna , crescut impreuna . De ce fugi repede pe forum sa-l postezi . Nu inteleg de ce atata ura . Daca erai baiat destept puteai sa-i dai peste nas , nu la plangeri . Din pacate, nu esti . 

    Binenteles , toti care postati aici sunteti din acelasi guild . Doar nu o sa apara unu din guildul vostru si sa spuna ceva de bine .

    de cand pa poate fi considerat cu dute dracu sau hai sictir?))pa = la revedere 

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  7. 15 hours ago, Dizzy said:

     Mai ales dupa ce ai tinut castelul tot DB-ul curent (I mean, REALLY?!). Si asta posibil si datorita acestui flux ilegal de wcoins (nu, nu au fost doar din SCREAM, bla bla bla).

    deci scream a tinut castelul pana acuma pentru ca au avut wcoins si nu pentru ca nu ataca nimeni :-)

  8. 10 hours ago, BH99DAN said:

    am intrat sa intreb , 90% fiind HH si SCREAM ,nu? si celelalte 10% saracii din alte guilde ? 

    chiar sunt curios cum cineva a luat sa zicem 10-15k wcoin , si a avut fix 10-15k wcoin sa dea inapoi , cum chiar toti au avut , oricum si cei care au inapoiat merita pedeapsa destul de mare , 90 zile pe putin.

    90 zile cel putin pentru un scam? ieri s-a dat 40 zile pt exploitu cu demonul si acuma vrei sa dea 90 ? nu ma intelege gresit n am treaba cine ia ss si cine nu dar n ai cum sa dai 90 zile ban))

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...