Jump to content

CobraS

Inactive
  • Posts

    308
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CobraS

  1. De ce ma pui sa nu mai raspund?..eu poate mai instalez un mod la masini sau ceva de genu'..eu nu cred ca nu ai nici un fel de cod in pc,sa fim seriosi..daca era sa folosesc coduri pe acest server,eram banat demult. Va rog sa luati o decizie dreapta. Va multumesc!

  2. In folderul de San andres chiar daca adaugi un ss se modifica data ;) Eu in pc pot avea multe coduri atata timp cand nu joc pe acest sv cu ele si dupa cum am mai spus ne jucam mai multi de pe acelasi ip..ca este router. De ce nu ai dovezi cand joc eu personal pe acest server cu coduri. Si nu prea este frumos sa imi ceri sa intri in pc.ul meu ca poate aveam date sau ceva cofindential,dar eu te.am lasat ca stiu ca nu am jucat cu coduri pe sv asta..si nu cred ca ar trebui sa ma banezi si pe mine ca s.a mai jucat cineva pe acelasi ip.

  3. Nick: CobraS
    Ip: 5.13.212.183
    Data si ora primirii sanctiunii: Acum
    Sanctiune primita de la: MaRyUsS
    Motivul reevaluarii: Am primit ban pentru Cheats,din care am inteles s.a mai dat ban pe acelasi ip. Eu sunt conectat pe router ca mai stau din cand in cand la un camin de studenti. Daca cineva a luat ban,sunt eu vinovat? eu nu joc de ieri pe serverul asta si se poate varifica. A intrat maryus in pc.ul meu,a vazut ca am mai avut coduri instalate,dar le foloseam pe sv care ne jucam noi,intre noi..sv de.al nostru. Nu cred ca este cineva care nu a folosit niciodata coduri,cand vedeti ca joc eu personal pe acest server atunci imi puteti da ban.
    Link catre reclamatie:

  4. Numele meu în joc: CobraS
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: RiderZ
    Screenshot-uri:  http://imgur.com/a/XEbED
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Am dat un /news ca vand Flash sau il dau la schimd si am primit /w de la RiderZ ca sa-i dau Flash-ul si o suma de bani pe sultan...dupa multe negocieri a fost de acord sa-i dau Flash+7.000.000$ pe Sultan, I-am dat masina cu 1$ si urma sa imi dea el sultanul cu 7.000.000$ si a plecat. Sper sa dovedeasca pozele acest lucru...daca nu ma credeti va puteti uita in log. Multumesc!
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Nu mai stiu
    Martori:-

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...