Jump to content

EdwarD

LinkManiac
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EdwarD

  1. Salut , 

     

    Am o problema , pur si simplu nu ma lasa sa-mi pun semnatura . Imi da urmatoarea eroare : 

    Oops! Something went wrong! . 

     

    The following post data has been saved. In some cases, using your browser's back button will empty out form fields which results in the loss of any typed and unsaved material. You may select all of the text area below and copy before hitting back.

     

     

    Normal zice , ca mi-a salvat-o cu succes. Dar degeaba , sus la browser scrie , Error - Linkmania multigaming... iar aceasta nu se salveaza..

  2. Numele meu în joc: Frisan
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: JUV3NTUSSS
    Screenshot-uri: http://i49.tinypic.com/vg63qq.png

    http://i45.tinypic.com/59zhpu.png

    http://i49.tinypic.com/2ni7klc.png

    http://i46.tinypic.com/149a8wp.png

    http://i50.tinypic.com/333l35t.png

    http://i46.tinypic.com/t96yx1.png

    http://i47.tinypic.com/eah2j6.png

    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): 
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Inger , Andu, ExTreM , Panther, Bytza ,  Filtzer
    Martori: -

     

    P.S : Daca nu includea mama in aceasta conversatie , nu ii faceam plangere , ca eu de obicei nu vin sa ma plang pe forum , dar avand in vedere situatia familiei , nu cred ca ii permit nimanui sa ma injure de mama/tata.

    • Upvote 1
  3. Da , iar acel cineva a murit . Nu mai incerca sa ma bagi in rahat. Daca e sa iau ban/warn iau ... dar eu cred ca va fi pe nedrept. Numai postez aici , astept decizia unui admin.@@

     

     @ Eu zic , sa va invatati si voi sa numai fiti vanatori , si sa va vedeti de jocul vostru . Credeti ca daca stati cu degetul pe F8 castigati ceva? Nu , se va invarti roata , si pentru unii e dulce razbunarea.

    • Upvote 1
  4. A fost Scarface sau numai stiu exact cine , singur , si a tras 2 gloante in mine , mi-a scazut hp`ul atunci am intrat sa-mi iau HP ,atunci ai venit si ai dat buzna in pizza , ca grove+lsv erau destul de multi afara , nu cred ca nu te-a secat niciunul , uitate cum ai HP full.. Nu am poza , numai fiti vanatori .

  5. Parerea mea e sa duci calculatorul la cineva priceput in IT . Ca din cate observ esti cam "afon" adica nici un windows nu sti instala...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...