Jump to content

Dancer

LinkManiac
  • Posts

    621
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dancer

  1. Nici prea RP sa nu fim acum.. Pana la urma cu ce te deranjeaza ca iti poti deschide masina de oriunde? Ok, vi s-a zis sa veniti cu idei noi, dar sa fie intr-adevar importante. Este frumoasa ideea, dar cred ca este o bataie de cap in plus pe partea de scripting.

     

    Nu o lua in nume de rau, ideea este buna, dar nu cred ca se preteaza la nevoile si cerintele actuale ale playerilor. So..contra :( 

  2. Au existat intotdeauna momente de expansiune si momente de cumpana in istoria unei factiuni. Faptul ca FBI-ul este intr-un mic impas acum, nu inseamna ca trebuie sa dati vina pe faptul ca FBI-ul este dezavantajata din punct de vedere al dotarilor. Voi aveti cheetah-uri, la NG avem avioane rapide ( ca doar asta inseamna armata..), iar pd-ul are masini/ motociclete normale, pentru ca sa nu uitam un lucru, asta este pana la urma treaba PD-ului. Sa stea sa patruleze, sa faca controale si sa aresteze cativa suspecti inofensivi. Faptul ca acum actionam la toate wanted-urile nu schimba foarte mult natura fiecarui departament in parte. FBI are nevoie de promovare, aveti ce sa promovati, dar trebuie sa mai si doriti acest lucru.

     

    Evident, contra pentru aceasta sugestie.

     

    @energy edit

     

    Si ce relevanta are ca noi avem 2 buffalo si voi doua cheetah-uri? Nu trebuie sa fii expert sa iti dai seama ca cheetah-urile sunt intr-adevar masini de viteza si ca intr-o urmarire sunt net superioare bufallo-urilor. Acum urmeaza sa imi spui ca NG-ul are masinile maro si FBI-ul le are negre si de asta nu intra lumea in FBI. Haide sa nu exageram acum...

    • Upvote 1
  3. As dori si eu award-urile "Appreciations !" (Aici am calculat in mare si nu cred ca am sub 500. Daca nu am destule revin cu un post la momentul potrivit.) si "Appreciated !". Multumesc. :tiphat:

    • Upvote 2
  4. Doar ca si consolare, stati linistiti dragilor, nu se mai baga nimeni pentru noi in cazul unui incident. Nu mai pot americanii dupa viata noastra..Sa fim seriosi..Suntem doar un mic pion care trebuie sa cada in drumul expansionist la Rusiei spre Europa. Imi pare rau de cei care sunt copii acum, pentru ca nu le vad un viitor prea stralucit in lumea asta nebuna.. :surrender:

     

    O seara buna! :tiphat:

  5. Ed Sheeran - I See Fire

    Oh, misty eye of the mountain below


    Keep careful watch of my brothers' souls
    And should the sky be filled with fire and smoke
    Keep watching over Durin's sons

    If this is to end in fire
    Then we should all burn together
    Watch the flames climb high into the night

    Calling out father, oh,
    Stand by and we will
    Watch the flames burn auburn on
    The mountain side high

    And if we should die tonight
    We should all die together
    Raise a glass of wine for the last time

    Calling out father, oh,
    Prepare as we will
    Watch the flames burn auburn on
    The mountain side

    Desolation comes upon the sky

    Now I see fire
    Inside the mountain
    I see fire
    Burning the trees
    And I see fire
    Hollowing souls
    I see fire
    Blood in the breeze
    And I hope that you remember me

  6. 1.A Great Big World & Christina Aguilera - Say Something

    2.Grasu XXL feat Ami - Deja Vu

    3.Jason Derulo - "Talk Dirty" feat. 2 Chainz

    4.Maximilian - Zbor Cu Parapanta feat. Grasu XXL

    5.Ed Sheeran - I See Fire (Kygo Remix)

  7. Kesha - Lucky

     

    If this is to end in fire
    Then we should all burn together
    Watch the flames climb high into the night
    Calling out father, stand by and we will
    Watch the flames burn auburn on the mountain side

    And if we should die tonight
    Then we should all die together
    Raise a glass of wine for the last time
    Calling out father, prepare as we will
    Watch the flames burn auburn on the mountain side
    Desolation comes upon the sky

  8. Cand intrati pe server si va cere prima oara sa va logati, dati un ENTER, apoi introduceti parola. E aceeasi procedura ca si cand ati avea skin si sa nu il pierdeti. Am patit si eu la fel ca voi, am procedat asa si a mers.

     

    Nope..incercata si nu merge :( ..asteptam in continuare solutii :-?

  9. Tu iti pui Noss-ul in oras, iar in drum spre autostrada dai de cops care te vad cu noss, cum o sa procedeze?

     

    Am crezut ca s-a inteles de la sine din sugestia mea ca doar folosirea va fi sanctionata in oras. Doar nu mergi la Spray in LS sa iti pui nos si iti ia permisul in drum spre iesirea din oras. Cat timp nu folosesti Nos-ul in oras nu inteleg cam care ar fi problema in a-l avea pe masina. Iti dau si un exemplu: eu am masina personala si dupa ce ii pun Nos si dau /park ramane pe masina. In situatia asta cam ce as putea sa fac? Doar sa ies cu masina intre orele 20:00-00:00 sau sa stau sa imi resetez tuning-ul pe masina in fiecare zi?..

    • Upvote 1
  10. Cand nu merge sa va logati,puteti scrie pe /f si sa vedeti ce se scrie pe f.Rugati un coleg sa ceara respawn pt voi,apoi dati relog si va merge.

     

    O zi buna!

     

     

    Complet inutila metoda...nu merge nici asa :| ..trebuie dat cat mai repede un rr la server :-?

    • Upvote 5
  11. Cred ca vor aparea destul de multe discutii ,ba ca era in oras ,ba ca era la periferia orasului si de ce i s-a suspendat carnetul etc.

    Deja se discuta intern pe aceasta tema . 

    Cand va fi ceva concret se va anunta si public.

     

    Nu au ce discutii sa apara pe tema asta...cred ca stim cu totii care sunt delimitarile oraselor. Daca ar fi vreo harta imensa as mai spune, dar sunt doar 3 orase mari si late..

     

    Eu sunt contra. Nu este server de stunt, fun si alte nebunii, asa ar fi un trafic groaznic. Cu nos controlezi mult mai greu masina si sa se produca incontinuu accidente nu ar fi chiar ok sa numai zic de cate vorbe urate ar incepe playerii sa isi adreseze.

     

    Traficul intens este in interiorul oraselor...pe autostrazi si alte drumuri din apropierea oraselor abia daca mai vezi pe cineva din cand in cand. Refereritor la vorbele urate nu prea inteleg ce vrei sa spui. Accidente se produc si acum, dar acesta nu cred ca este un motiv intemeiat pentru a adresa niste vorbe urate respectivului ce te-a lovit.

  12. Propun ca Nos-ul sa nu aiba absolut nicio restrictie de folosire in functie de ora atunci cand este folosit in afara oraselor. De multe ori vrei sa te distrezi cu Nos pe o autostrada, dar ora nu iti permite sa faci acest lucru, iar daca incerci totusi, sunt sanse foarte mari sa iti fie suspendat permisul. Asadar, in afara oraselor Nos-ul sa fie permis NON-STOP, iar in orase sa fie permis doar in intervalul orar 20:00-00:00 ca si pana acum.

     

    Astept pareri PRO/Contra argumentate, in vederea unei eventuale imbunatatiri a sugestiei.

     

    Numai bine! :tiphat:

    • Upvote 5
  13. Arata mai bine decat spawn-ul actual pe care il avem, o data cu timpul ar trebui sa se implementeze si asa ceva, nou si inovativ, pentru National Guard. Desigur, nu spun sa dispara area 51, dar ar putea fi la fel de bine si area 51 si area 69, astfel armata va putea avea si ea 2 spawn-uri, in diferite locatii, pentru a actiona mai repede indiferent de zona unde este solicitata. Sunt de acord sa se implementeze area 69 doar cu conditia sa nu se stearga area 51. O zi buna !

    • Upvote 4
  14. Numele meu în joc: .dancer.
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Bic
    Screenshot-uri:
    http://i.imgur.com/uH77l9F.jpg  http://i.imgur.com/6AFxQF1.png  http://i.imgur.com/2g6gfiC.jpg

    Descriere a situatiei: Mda..o sa incerc sa fiu cat mai scurt si mai cuprinzator, ca sa nu piarda nimeni prea mult timp citind ce scriu eu aici. So, cu Alin. , impreuna cu membrii FBI Paulinho si Gaby il urmaream pe Bic, acesta avand wanted 10. Dupa o urmarire de mai bine de 15 minute in care eu si cei mentionati mai sus incercam sa il omoram pe Bic si dupa numeroase ori in care murisem si iarasi plecasem dupa el, acesta da /q fix cand il inconjurasem, el fiind in tunelul de cale ferata(cel din poze).

    P.S.: As dori sa se tina cont si de faptele comise de acesta in trecut, pentru ca nu cred ca sunt singurul ce s-a saturat de comportamentul si atitudinea de "mi se rupe de reguli, fac ce vreau si cand vreau eu" a acestui individ.(a se oberva poza a 3-a in care anunta pe /o "Cops eu trebuie sa plec.Reluam cand ma intorc",alt lucru pe care nici nu doresc sa il comentez. Mai nou se pare ca a fii membru in ST iti atribuie si dreptul de a hotara cand au si nu au cops dreptul de a te omora la wanted 10.. :-? ). De asemenea, @Bic, decat sa vii cu post-uri de genul "esti un vanator" sau "am dat /q repede ca nu stiu ce s-a intamplat", mai bine nu o fa. Macar o data de cand joci pe acest server da dovada de maturitate si recunoaste-ti greseala.
     
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Filtzer,Panther(posibil si altii,doar pe ei i-am observat)
    Martori: SS

     

    Numai bine! :tiphat:

    • Upvote 6
  15. Puteau sa fie si 10 $.Daca acei bani trebuiau sa ajunga la mine,iar lucrul acesta nu s-a intamplat, mi se pare normal sa primesc despagubirile necesare pentru eroarea produsa.Este vorba de principiu aici nu de suma in sine.Numai bine!

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...