Jump to content

Gabriel P.

LinkManiac
  • Posts

    293
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Gabriel P.

  1. Eu zic să vă limitaţi la o categorie pe forum, eventual un grup de steam, şi în timp stabiliţi o conexiune între jucătorii de CS:GO a comunităţii.

     

    # Sevraj, în tarifu' plătit de tine, am stabilit că doar pe tine te boostez, nu şi pe tovarăşii tăi.

  2. Salut,

     

    din punctul meu de vedere e o prostie jailbreak-ul. Te sfatuiesc, bineinteles, sa faci update la 8.3. E un update destul de major, care rezolva multe probleme.

  3. Am dat deja comandă de cameră nouă. Mâine merg să-l rezolv. Cost total: 50 lei, pentru cei care poate vor întâmpina aceeaşi problemă ca a mea.

     

    Nu merge functia EDIT.

     

    ATENTIE! Camera de S3 nu merge pe S3 neo - modelul ce-l aveam eu. Nu am putut gasi nicaieri camera de S3 neo pe comanda. Zic doar s-aveti grija, in cazul in care doriti sa achizitionati un asemenea telefon cu problema la camera, sperand ca o puteti inlocui.

  4. Am achizitionat recent un S3.. si am observat o problema la camera. Are niste pete, si 2 puncte negre. Initial am crezut ca e mizerie sub sticla, am dat jos, am incercat sa curat, dar nu se modifica nimic.

    Ceva sugestii, pareri..?

     

    # ma gandesc sa merg sa suflu putin camera cu un pistol de aer.

     

     

    ## treaba foarte dubioasa e urmatoarea: daca dau zoom, punctele dispar, adica raman in urma..nu sunt fixe.

     

    post-1115605-0-67754200-1428348518_thumb

  5. Salut,

     

    vreau să acord şi eu un feedback pozitiv pentru RDS. Am devenit de curând client şi la DIGI MOBIL, şi sunt foarte foarte încântat.

    De câteva zile am dat şi de DIGI STORAGE, care mi se pare perfectă.

    Cea mai proastă parte e semnalul: spre exemplu, de la Bistriţa până la Sighetul Marmaţiei, am avut o perioadă foarte scurtă semnal.

  6. Salut,

     

    nu urmăresc să învii topicuri vechi de un an, dar din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu această problemă. Ştiam de rezolvare de mult timp, şi m-am riscat să cumpăr un iPhone 4S cu această problemă, de ceva timp.

     

    Rezolvarea stă în următoarele lucruri:

    1. foloseşti uscătorul de par cu raza de acţiune îndreptată spre partea de sus a dispozitivului. (mişcaţi uscătorul, nu îl ţineţi în acelaşi loc - ATENŢIE! Doar în partea de sus)

    2. o să primiţi un avertisment (ceva gen "nu puteţi folosi iphone-ul până ce nu se răceşte"). 

    3. când v-a apărut mesajul respectiv cu temperatura, închideţi aparatul.

    4. îl puteţi lăsa la răcit, sau puteţi folosi frigiderul pentru a realiza răcirea lui într-un timp mai scurt.

    5. deschideţi telefonul, şi ar trebui să meargă.

     

    # am respectat acest tutorial la 4S-ul respectiv, şi a funcţionat. După asta, nu am mai dezactivat wireless-ul, până ce l-am vândut. Deci poate fi o rezolvare provizorie, nu garantez.

    • Upvote 1
  7. Salut,

     

    sunt n-şpe mii de discuţii peste tot referitoare la Apple vs. samsung,motorola,lg,allview(şi mai ştiu eu ce branduri). O să devii convinsă odată ce ai primul iPhone. E diferenţă de la cer la pământ faţă de orice alt telefon Android. Diferenţă foarte mare între OS-uri.

     

    #mergi pe iPhone(în general) fără a mai sta pe gânduri. Cu cât mai nou, cu atât mai bine.

  8.  

     

    Dacă cumpăr un iphone SH , vânzătorul spune că are contul lui icloud și se poate face un reset , înseamnă că pot să fac un alt cont al meu icloud ? sau cum ?

    Acum depinde, daca acesta are cont icloud sau daca este blocat in icloud, daca are cont poti ruga ca posesorul sa-l dezactiveze, daca este blocat in cont-ul icloud este ca un telefon mort si-l poti folosi doar pentru piese. 

     

    #Nu-l cumpara daca are contul icloud activat.

     

     

    Perfect adevarat . Nu il cumpara daca are contul de icloud activat ! 

     

     

    Salut,

     

    informaţie perfect falsă. Eu, ca posesor de iphone, ar trebui să nu-mi activez contul de icloud ca să îl pot vinde? În mod normal, se dă logout de pe cont, în momentul vânzării, de faţă cu persoana care îl cumpără.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...