Jump to content

`Kanghu

Inactive
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by `Kanghu

  1.  

     

    V. Putin vrea sa refaca batranul URSS mai mult ca sigur , dupa cum se vede ,Rusia a pus ochii si pe Moldova din ce se zicea.

    Another World War is coming :D

     

    Si ti se pare bine acest lucru ?.Putin este un KGB-ist , un bolsevic care vrea sa domine Europa de Est.Moldova(Basarabia) este si face parte din Romania.Si noi in momentu de fata tot de bolsevici suntem condusi.In 1989 ai inlocuit un comunist cu altii comunisti care pe langa faptu asta sunt si vanzatori de tara.

     

    Eh, nici chiar bolsevici... consulta istoria de dupa Primul Razboi Mondial si o sa intelegi ce zic, chiar daca in Rusia este un sistem politic autoritar, dar doar atat(NICI GAND totalitar).

    Situatia actuala din Ucraina nu ma surprinde. Este o indeplinire a amendamentelor din urma tratatului din Malta de la sfarsitul anului 1989. Acusi(si cand spun acusi, ma refer in urmatorii 5-10 ani) vine si randul Moldovei, insa nu de partea rusilor, ci a noastra.

    Aceasta "criza" este, asa cum a Denzel, un conflict psihologic, cei doi colosi, SUA si Rusia privindu-se in ochi si asteptand verdictul: cine va clipi primul. Pana acum, as zice din pacate, situatia este favoriabila Rusiei.

     

     

    "situatia este favorabila Rusiei" ? In ce sens ? Daca o spui pe plan mondial, situatia nu este deloc favorabila Rusiei, si nu a fost de cand s-a prabusit URSS. Pierderea majoritatii Europei Rasaritene catre EU si NATO, iar acum pierderea pana si a Ucrainei, una dintre putinele tari ce mai favorizau Rusia. Anexarea Crimeii, sustinerea militaro-economica a statelor precum Transnistria, Abhazia si Osetia de Sud sunt pur si simplu incercari disperate ale Rusiei de a isi pastra o influenta mondiala, ce s-a degradat mult. odata cu prabusirea Uniunii Sovietice si implicit a pactului de la Varsovia si multor tari comuniste asiatice.

  2. Putin vrea sa faca ce este mai bine pentru Rusia. Ar fi absurd ca Rusia, a doua putere mondiala, sa se uite orbi cum S.U.A si Uniunea Europeana isi extind si intaresc sferele de influenta pe zi ce trece. Astfel, si Rusia vrea sa-si pastreze o oarecare influenta asupa Europei rasaritene, si asta s-a intamplat in cazul Crimeii. Transnistria exista doar datorita sprijinului militar si economic al Rusiei, doar ca sa isi pastreze un aliat si sa exercite influenta si in zona Moldovei.

  3. Am venit si eu aici,

    Sa vad ce dume tot zici,

    Dar pe unde ai sa treci,

    Tot aceiasi oameni vezi.

     

    Baieti, de ce va certati?

    Sunteti toti conforumisti, frati,

    Ce-ar fi sa va impacati

    In rime seci sa nu mai dati

    Hai s-o punem toti de-o rima,

    Fie ea, chiar si putina !

    Dar totusi, inteligenta

    C-o constructie foarte atenta.

    Scrisa fara pic de lipsuri,

    Fara insultari si diss-uri.

  4.  

     

    Exact! Lance, punem pariu că în două luni o să fie free to play.

     

    Duh , se vor face o gramada de bani din vanzari la inceput , toata lumea super hyped , 2 months later , toti isi vor da seama cat de bullshit e defapt jocu.

     

     

    Exact. Aşa s-a întâmplat şi cu Warhammer Online (săracu`), care de fapt este şi va rămâne un joc bun, dar lasă de dorit administrarea lui, apoi să nu uităm episodul dramatic din Star Wars Online, când playerii de pe World of Warcraft se certau cu cei de pe Star Wars Online. Până la urmă, Star Wars Online a murit în mai puţin de 2 luni. Guild Wars 2 şi Age of Conan, două jocuri care s-au inecat în propria vomă. Acum nu că sunt un fan al seriei World of Warcraft, dar cu asemnea pretendenţi, jocul ăsta va mai sta mult pe locul 1, fără probleme.

     

     

    Guild Wars 2 este un joc bunicel, buy to play si are un playerbase modest. Nu a fost asa mare esec ca Star Wars Online. Age of Conan si Warhammer au fost ok, nu se astepta oricum nimeni sa se compare vreodata cu WoW. 

     

    TES Online are ceva mici sanse sa se mentina P2P, asta daca este bine realizat si developerii sunt competenti. Nu va face concurenta World of Warcraft-ului dar poate fi ok si playable.

  5. #include <iostream>
    #include <vector>
    
    class Numar {
    	public:
    		int rx() {
    			return x;
    		}
    		
    		void setX(int n){
    			x = n;
    		}
    		
    		private:
    	    int x;
    };
    
    int intensive_processing(int number)
    {
    	std::vector<Numar*> vec;
    	int n = number;
    	int s = 0;
    	while(n > 0)
    	{
    		Numar *p = new Numar();
    		p->setX(n % 10);
    		vec.push_back(p);
    		n = n / 10;
    	}
    	
    	for(int a = 0; a < vec.size(); a++)
    	{
    		int b = vec[a]->rx();
    		s = s + b;
    	}
    	
    	return s;
    }
    
    int main()
    {
    	int foo;
    	int sum;
    	std::cout << "N = "; 
    	std::cin >> foo;
    	std::cout << std::endl;
    	sum = intensive_processing(foo);
    	std::cout << "Suma este " << sum;
    }
    
    

    Am venit si eu cu o varianta :D .

  6. Bineinteles, daca nu ai un minim de cunostiinte in aceste domeniu va trebui sa o iei de la inceput, dar nu ar trebui sa fie foarte greu. Depinde mai mult de capacitatea ta de intelegere ce poti invata si cat de repede.

  7. Cine stie un MMO foarte populat?!?

     

    Specifica mai multe detalii. MMO-uri populate - cu un playerbase destul de larg, daca la asta te-ai referit, sunt foarte multe, si de orice gen si fel, de la Maplestory (sidescrolling), Ragnarok, Crossfire (MMOFPS), mai toate jocurile produse de Perfect World si World of tanks. Toate sunt F2P.

  8. Mentalitatea ta kangu o au si ei :) si uita-te ce rezulta , nimic .

     

    Cand vreodata crezi ca vor reusi sa-i eutanaiseze pe toti la cat sunt de retardati cei de la conducere ? o sa coste prea mult , si iar apare la stiri cum 500 de caini VII aruncati intr-o groapa sunt impuscati.

    Si atunci prietene , cei cu mentalitatea ta probabil vor avea aceeasi soarta din partea iubitorilor de caini :)

    Sau sa le zicem oameni cu rationament , si inima.

     

    O seara buna.

     

    Eutanasiere, nu impuscare. In plus, daca tu sustii ca nu exista bani nici macar pentru eutanasiere, atunci de unde propunerile acestea cu adaposturile si hrana?

  9.  

     

     

    Rusii vor sa faca ce au facut americanii in Irak :)) Intra cu tancurile si avioanele peste niste oameni de 18-25 de ani,le ingenuncheaza tara,le iau petrolu si dupa pleaca...

     

    U.S.A a bagat in razboiul din Irak 3 miliarde de dolari si a adus in S.U.A petrol de 9 miliarde.Chiar credeti ca-l intereseaza pe Obama ca au murit 1000 de oameni din cauza armelor chimice? :-j Toate "razboaiele" astea din tarile subdezvoltate sunt de fatada.Daca ar vrea,S.U.A ar bombarda intr-o noapte toate orasele Siriene sau toate bazele militare.Este o sceneta cum a fost si cu Osama :)) Sa te chinui atata timp sa prinzi un om?

    Tu crezi că e aşa uşor să bombardezi nişte baze militare ?

    Tu crezi ca Siria n-ar riposta în potriva S.U.A şi nu s-ar risca un război ?

     

    Ce razboi prietene? :)) In Siria e razboi civil si aia sunt vai de mama lor.Nu au aliati si daca ar ataca S.U.A cu o racheta,mai mult de un orasel nu ar distruge si nici macar ala pentru ca S.U.A are scuturi antiracheta.Acolo americanii se duc pentru petrol,nu pentru a face dreptate :-j

     

     

    edit:Cel care spunea ca e mai "fain" sa fii catolic.Nu cred ca ai vreo idee despre ce vorbesti cand compari cele doua religii! :) Ma refer strict la partea spirituala.

     

    Tu crezi că Siria ar ataca X oraş din S.U.A sau orice altă ţară doar cu o rachetă ?

     

     

    Siria este in razboi in civil. Guvernul Siriei nu poate sa duca un razboi si cu America, in acelasi timp cu fortele opozitiei.

  10. > Primaria propune o solutie.

    > Anumite persoane sunt contra, prin simplu fapt ca "problema trebuia rezolvata acum mai mult timp, nu acum"

     

     

     

     

    Bun, problema nu a fost rezolvata mai de mult. Asta inseamna ca nu trebuie sa o rezolvam nici acum, nu? Daca tot nu sunteti de acord, propune-ti voi o solutie. Simplu spunand ca "aceasta problema trebuia rezolvata de acuma cativa ani" nu ne ajuta cu ABSOLUT NIMIC.

     

     

    Nu am spus ca nu trebuie rezolvata :| . Eu nu sunt nici pro, nici contra (dar mai mult contra). Stai linistit ca nu o sa se rezolve nimic prin eutanasiere. Cainii o sa existe intotdeauna pe strada, daca pe cei care ar trebuii sa se ocupe de ei, ii doare in .b.i.p. Primariile si ONG-urile, au primit bani pentru ai strange de pe strada, dar probabil au fost mai preocupati sa-si numere banii pe care i-au facut ilegal :D

     

    De ce nu s-ar rezolva nimic prin eutanasiere ? Daca toti cainii ar fi eutanasiati, s-ar rezolva multe. Dar decat sa fi pro mai bine sa spui ca ei vor misuna pe strada intotdeauna, nu?

  11. Si rusii parca-i urau pe americani, acum se ajuta? Se vad deja manariile pe fata.Multa lume zicea ca dupa al 3-lea razboi mondial s-ar uni biserica catolica cu cea ortodoxa.

     

    Nu mai suntem in razboiul Rece ...

     

     

    Din cate am inteles, rusia ar interveni de partea Siriei.

     

    Putin a zis ca vrea dovezi convingatoare ca Guvernul Siriei a folosit arme chimice. Dupa ce primeste aceste dovezi, sa intre in razboi de partea lor ? :))

     

    Putin a precizat că "nu exclude" susţinerea unei acţiuni armate occidentale.

     

    Occidentul = S.U.A, tarile din Europa de vest.

  12. Eu am votat contra nu locuiesc in Bucuresti , dar sincer nu cred ca e normal asa ceva. Trebuie sa rezolve aceasta problema acum cativa ani :|

    Daca sau trezit tocmai acum cand bietul copil a fost omorat...

     

    Nu sunt din Bucuresti, dar cred ca as vota contra eutanasierii, pentru ca problema este la oameni mai intai de toate. Treaba asta cu maidanezii trebuia gandita de mult (de cand a fost primu om muscat), nu trebuia sa moara cineva pentru a se schimba ceva...Dar asta este romania (cu "r" mic, ca nu este tara... cu toate ca locuiesc in ea).

     

    Bun, problema nu a fost rezolvata mai de mult. Asta inseamna ca nu trebuie sa o rezolvam nici acum, nu? Daca tot nu sunteti de acord, propune-ti voi o solutie. Simplu spunand ca "aceasta problema trebuia rezolvata de acuma cativa ani" nu ne ajuta cu ABSOLUT NIMIC.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...