Jump to content

Petru_EA

Forumist
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Petru_EA

  1. Incearaca sa vb face 2 face cu ea (invito in oras) si vezi si tu ce-i de capul ei (dak ar vrea sa aveti o relatie).Din cate zici tu(si nu vreau sa te dezamagesc) cred ca are alte planuri fata :( .

    Iti urez bafta :tiphat:

  2. P.S. cind o invit undeva sa iesim spune cu nu poate si dupa ca nu vrea.

    dragoste cu sila nu se poate. daca nu te place, n-ai ce-i face. te respinge pe fata, chiar nu-i pasa deloc. n-are rost sa te zbati ptr cauze pierdute.

    hmm, da ea poate asa sa faca, e din astea care spune totul in fata

    Nu o mai stresa atat pe internet si never ever nu o invita in oras pe messenger & co. O suni sau vorbesti cu ea face 2 face atunci cand vrei sa o inviti in oras.

    asta si e problema ca nu mia dat nr ei si nu pot so sun, dar altcineva inafara de sorasa nul are nimeni

  3. Salut baieti, va cer un pic de ajutor, este o fata(pot sa va spun si cum o cheama daca vreti) de care imi place foarte mult, si nu imi place de fundul ei ci de ea si vreau sa o am ca iubita, dar nu o intzeleg. Imi zimbeste mereu cind o vad, vorbeste frumos cu mn oricind suntem aproape, dar pe net nu o recunosc, poate nici sa numi rasp, o intreb cf si imi spune ca se uitat la un serial tot timpu si atit, ii comentez fotografia cu diferite smileyuri din alea :*, ;) dar inapoi primesc doar :) ms pe cind celorlalti care nici macar nui cunoaste le scrie multumesc mult ;), va cer un sfat va rog pina nu am facut vro prostie fiindca imi place mult de ea. P.S. cind o invit undeva sa iesim spune cu nu poate si dupa ca nu vrea.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...