Jump to content

bauhau

Forumist
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bauhau

  1. Pentru inceput o solutie ar fi desemnarea altori moderatori oameni activi care pot si au timpul necesar pentru activarea de noi conturi.

    Cum ai spus si u, lucrezi la o noua versiune care va fi gata peste cel putin un an, iar intr-un an va ramane serverul pustiu, pentru ca multi fac full status si se vor lasa, vor intra doar la eventuri importante.

    Acum cine a pierdut cs si plange pe aici? Se intoarce roata...

    ,

    @IceMan : Poate ca asa o fi am vorbit in plus dar nu e normal ce se petrece pe la mu : conturi nu se activeaza , bate vantul prin staff in afara de 2-3 care mai rezolva plangeri in rest toti inactivi (inclusiv ija).Am inteles ca statusul si gameguard nu depind de tine dar activitatea adminilor da.Faceti o curatenie in staff 90% sunt acolo degeaba.Cat despre plangerea nerezolvata aia din iunie nu mai are rost nici un comentariu , descrie cel mai bine situatia de la sectiune.

  2. Parerea mea e ca IceMan nu intelege prea bine nevoile comunitatii mu . Nici vdragosh nu era jucator de mu dar el tinea de cont de ce vroiau playerii , nu cred ca a setat ceva vreodata dupa capul lui. Nu-mi explic de ce se schimba ora de la siege fara sa tina cont de parerea celor care participa la acest event , de altfel cam singurul motiv real sa mai intri pe server.Nu putea sa ramana duminica , cum era setat de 3 ani cred? Ce logica are martea sau sambata?

    Nu e posibil sa astepti saptamani , chiar luni de zile pentru un cont . Mai pe romana, alungati si ultimii playeri care mai au chef de linkmania.

    Nu se rezolva nimic. IceMan a zis intr-un topic ca nu vede nici o problema cu serverul de mu deoarece sunt 150 de playeri online. I-am explicat exact ce si cum mai sus. Acum ramane de vazut feedback-ul.

    Din 150 lejer peste 50% sunt cu minim 2 conturi , asa ca vorbim de undeva pe la maxim 100 jucatori unici (daca or fi si aia). Odyzzeus vad ca a intrat ieri pe forum dar plangerea aia rusinoasa tot asa a ramas.Parca vad ca urmeaza replica clasica "s-au sters logurile" ...

    Cat despre staff din lista aia activeaza cu adevarat maxim 5 , am zis ! Restul intra si ei o data la 100 ani cat sa nu-si piarda functia . Nu mai zic de Obi-Wan , Black , TyreXel , Protector , morf astia au fost total absenti de cand s-a dat rr db (1 an).

  3. Gata ati pierdut cs si ati si inceput sa va plangeti ? Penibil ^_^

    Ce ai vrea sa vina oameni mai rpd din concediu sa rezolve o simpla plangere, mai ai si u putina rabdare ca nu e sf lumi

    Concediu din iunie si pana acum? Vreau si eu job din ala...Bullshit , e doar nepasare / lipsa de interes etc. Si dispari de aici cu "simpla plangere" folosesc hackuri , sunt prinsi , postati si decizia se lasa asteptata de peste 2 luni ? Cand a fost postat un admin _cris_ cu caracterul de joc s-a rezolvat in cateva ore http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=444533 asa ca scuteste-ma.Ne pare rau ca nu avem pile ca altii.Da-ti foc amice , logic ca le tii partea doar sunt din alianta ta.

    Tu esti avocatul adminilor? Vezi-ti de treaba ta ca mu linkmania oricum e pe moarte.

    Inca o chestie : de ce s-a schimbat ziua de la siege (sambata in loc de duminica) fara ca playerii sa fie consultati? E pe sistem Ceausescu aici? Cum a ajuns IceMan la concluzia ca sambata ar fi bine ca sunt tare curios pentru multi e zi de distractie iesit in oras club etc.Ultima data cand s-a schimbat ziua a fost pe forum un sondaj unde s-a discutat destul de amplu.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...