Jump to content

Johannes

LinkManiac
  • Posts

    2,114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Johannes

  1. Prin asta iese în evidenţă românul, prin critică, iar dacă are faimă este îndrăgit de toţi. Aţi venit să criticaţi, dar nimeni nu a observat plusul pe care l-a adus în joc de când a intrat Alibec, i-a dat un sâmbure de speranţă României, şi nu numai că speram la egal de când a intrat Alibec, speram şi la o victorie, am avut forţă şi un moral foarte ridicat, păcat de acel gol picat în minul '89. La faza cu Giroud şi Tătăruşanu clar a fost fault, a declarat şi Cristi Balaj printr-un mesaj conceput de cei de la Dolce Sport, şi părerea mea este aceiaşi, el s-a dus pe minge, s-a dus să o prindă, dar a fost incomodat de cotul lui Giroud, fapt ce a declanşat golul. Să nu mai spun că faza de la golul 2 a fost declanşată de la un out care-i aparţinea României, nu Franţei, dar faptul este consumat, sperăm la rezultate bune cu Elveţia şi Albania, nu uităm şi faptul că cele mai bune 4 poziţii 3 se califică, deci contează şi golaverajul.

    Nu poţi să te iei de un om pe un forum online pentru că fiecare gândeşte şi scrie ce-l duce capul, deci vă consumaţi şi irosiţi degeaba.

  2. Lucescu a găsit punctul slab al Franței: "Au încercat tot felul de formule de joc" » Ce tactică ar trebui să adopte România

    735300-lucescu-mircea.jpg

     

     

    Franța și România se vor duela mâine, de la ora 22:00, în meciul de deschidere de la EURO 2016.

    Mircea Lucescu, fost selecționer, a vorbit despre duelul meciul României și a analizat echipa Franței.

    "Toată lumea poate să viseze. Până la urmă, visul te face să progresezi. Pentru echipa noastră, ieșirea din grupe ar fi un pas înainte. Dacă jucătorii trec de grupe, vine entuziasmul și apare și o organizare de joc pozitivă.

    Franța nu a mai jucat de multă vreme un meci oficial. În partidele amicale au încercat tot felul de formule de joc și nu le va fi ușor nici francezilor. Noi am jucat meciuri importante în calificări. Băieții ar trebui să joace cu încredere și cu multă dezinvoltură.

    Franța, împinsă de la spate de fani, va ataca din primul minut.Jucătorii români trebuie să găsească un ritm care să îi avantajeze și să găsească momentul oportun pentru a putea marca", a spus Lucescu la DolceSport.

    România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

     

    MECIURILE ROMÂNIEI:

    Vineri, 10 iunie
    ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

    Miercuri, 15 iunie
    ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

    Duminică, 19 iunie
    ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

  3. G Girls (Antonia, INNA, Alexandra Stan & Lori C) - Call The Police

     
    Prima piesa a proiectului GGirls se numește "Call the Police" și a fost compusă de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru hitul “BOP BOP”. La compoziție au contribuit și Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba), producatării români care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, semnând piese și pentru Akon.
     
    GGirls, un proiect Global Records, reunește unele dintre cele mai iubite artiste din România: INNA, Antonia și Alexandra Stan, cărora li se alătura Lori, cunoscută publicului în urma participării la Vocea României.
     
     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...