Jump to content

Negru

LinkManiac
  • Posts

    2,093
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by Negru

  1. Eu zic mai bine black sa ceri close la acest topic,nu rezolvi nimic cu aceasta plangere.A facut si el o greseala,e nou pe server trebuie sa il intelegem si noi,iar atata timp cat esti pe turf nu primesti hit.A fost umpic de non-fairlay ce au facut si speram ca de acuma sa nu se mai intample asta.Salut.

    • Upvote 4
  2. Numele meu în joc: negru
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Arssura
    Screenshot-uri: http://postimg.org/image/fv2pgj98l/
    http://postimg.org/image/dqdet30pn/
    Descriere a situatiei: Era un event de tip LCS,i-am distrus masina lui arssura si dupa a inceput sa traga in mine ca un nesimtit.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: fstzor
    Martori:fallen florenzo si cine ma era la event.

    • Upvote 4
  3. Numele meu în joc: negru
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:MinM
    Screenshot-uri: http://i.imgur.com/dLPkakN.jpg 
    Descriere a situatiei:Ce drq prind si eu o cursa la betsix si vine nesimtitu ala si ma omoara.Nu se poate asa ceva oameni buni,daca e safezone dc pnm nu ati lasat cum era inainte la cai????? Eu ce drq raman fara bani acuma??
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: fstzor lolzor bogdan
    Martori: se vede inpoza martorii

    • Upvote 14
  4. Contra, pai ce vina am eu ca conosc tot sv si ma voteaza?Dute si iti fa prieteni  si dupa vii si faci figuri pe forum,daca ma cunosc cu toti am ajuns sa am 42 voturi la cel mai copetent cop.Eu nu am vazut pe nimeni sa te voteze si cred ca de asta ai facut acest topic.Daca imi zici unu care nu a cersit voturi ca primar,cel mai copetent cop/angajat/mafiot eu ma las de SA:MP .

    #O zi buna.

    Pacat ca nu am facut poza cum cersesti voturi...Eu nu am facut acest topic pentru ca nu am fost votat,din contra eu nu stau intr-un userbar ca tn sa arat cine sunt.Stie lumea ce pot,stai tu linistit.Iti dau un exemplu pentru functia de primar.Aurica:D.Poti sa te lasi de samp ceao.

    • Upvote 2
  5. Contra, daca te lasi asa de usor convins e problema ta nu cred ca oricine cade in plasa.

    Nu e vorba ca ma las usor convis,din contra ca nu votez pe oricine,votez doar pe cine merita.

     

    Voturi se cersesc si pentru postul de primar, un post destul de important. Acele topic-uri sunt doar sondaje, ne-am obisnuit ca la sfarsitul lunii sa intram acolo si sa votam, ii poti spune ca e o traditie.

    Da e o traditie,ca cel care merita titlu de cel mai periculos mafiot sa fie dat la o parte,iar cel care cerseste voturi si de abia stie sa traga,sa primeasca titlu.

    • Upvote 3
  6. Dupa cum spune si titlul.Propun scoaterea topicurilor:

     

     

     

     

    De ce? Pai este foarte simplu.Majoritatea voturilor sunt cersite,nu sunt acordate pe merit.Si pe mine ma deranjeaza faptul ca in momentul in care sunt deschide topicurile, intri in joc si nu te poti juca linistit pentru ca sunt unii care intra pe tine te spameaza cu "da-mi un vot plsss,voteaza-ma si pe mine acolo"etc . In ziua de astazi nu se mai voteaza pe merit,deci nu mai au rost acele topicuri.

     

    Astept Pro/contra

    • Upvote 15
  7. Ai un PRO si de la mine deoarece momentan sunt cateva factiuni inutile,si unii playeri stau degeaba in acele factiuni.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...