Jump to content

AndreiAJM

Inactive
  • Posts

    499
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AndreiAJM

  1. Numele meu în joc: Anonymous
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Huge

    Screenshot-uri: 

    Descriere a situatiei: Pai am fugit de cops cu masina si huge ... dupa ce m-a bagat in jail...mi-a suspendat permisul....de ce? Eu nu cred ca exista aceasta regula.

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Extrem
    Martori: 

  2. Si ce am facut? Am murit ca numai aveam hp...ca ati tras in mine....nici nu mi-am dat seama ca voi muri .. nu am fost atent la hp ala cu albastru care il ai cand esti in apa...totusi nu am dat /q.Pana la urma m-ati prins si m-ati omorat.

    Ca de obicei nu puteti sta fara sa ii faceti rau altuia...

  3. Deci la acest job sunt mai multe bug-uri.De exemplu nu apare acel ''i'' ca sa dai /join si job-ul nu apare la /stats -> http://imgur.com/a/l0dQz (imaginile sunt in ordinea in care au decurs evenimentele).

    Urmatorul bug ar fi ca , de exemplu am cumparat 4 droguri , iar dupa 1-2-3-4 minute - 10 ore , etc mai cumpar iar cateva droguri imi dispar primele si raman cu cele noi cumparate. Eu cred ca ar trebui sa se adauge la cele vechi .. cele pe care abia le-am cumparat.-> http://imgur.com/a/bxNl6 (imaginile sunt in ordinea in care au decurs evenimentele).

  4. Am gresit cand am zis de 3 ori , nu am fost atent.Nu cred eu ca tu iesi de pe samp,si cum ai intrat iti este ceasul blocat?...in fine si la faza cu parcarea de la cai ,, uita-te in chat la ceas cand ai dat tu /q si uita-te in chat cand eram la motel...totusi este o diferenta.Hai sa numai fim romani si sa spunem adevarul.

  5. FITI ATENTI LA CEASUL DE LA CHAT ..... /timestamp

    Numele meu în joc: Anonymous
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Blast748
    Screenshot-uri: http://i.imgur.com/1iF0mYz.jpg prima data cand a iesit din joc.Era in parcare la cai si cum m-a vazut a dat /q.

    http://i.imgur.com/7Cr9vAf.png dupa ce a dat /q , m-am dus la el in spawn si cum m-a vazut iar a dat /q.

    Reactiile sale dupa ce i-am zis de nonfp .... nici nu stie cu ce se mananca samp...http://i.imgur.com/NW41k4W.jpg .... http://i.imgur.com/c9vd0Yf.jpg ... http://i.imgur.com/OVHs3Wu.jpg ...http://i.imgur.com/r7uVkL8.png .

    Descriere a situatiei: Pai ma dusesem la cai, stand acolo blast castiga 95k.Stau ce stau asteptand sa iasa sa ii iau banii.Fara sa imi dau seama iese din joc.Ok.Dupa care ma duc inspre ls si langa banca ls il vad pe acest Blast748.Cum m-a vazut a dat /q.Astept sa vad daca intra.Asa si face intra in joc, ma duc la el in spawn, iar iese , iar intra , pana la urma reuseste sa se duca la banca cu ajutorul lui cheta.Faptul e ca a dat /q de 3 ori - nonfp.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului:panther;filtzer;ruller
    Martori:in proportie de 30% cheta.

     

    # Imaginile sunt puse in ordinea decurgerii evenimentului ce a avut loc.

     

    Numai bine! 

  6. Sa stii ca nu este de la mouse.Asa mi se intampla si mie pe windows 7...cand iesi in loc, sa apesi butonul pe care intri in bara incearca sa apesi alt+tab ... cred ca la asta te referi si nu ai explicat tu bine ..daca , atunci cand dai esc si ti se duce in colt , chiar nu stiu...

  7. Ba frate tu chiar nu ai treaba?Ce pana mea ai ramas fara admin si gata vii ca o muiere si te plangi in fata noastra?Daca vrei sa mai stai pe linkmania cand va fi gata server`ul stai , daca nu, nu.De ce nu incetezi?Crezi ca`ti maresti valoarea?Zau asa .. inceteaza .. oi fi avand tu nevoie de post`uri dar nici chiar asa...

    Cine a zis vorba ceea bine a zis-o ... Desteptul cedeaza primul.De ce nu dai dovada de .. si incetezi?

     

    ON: PENTRU LINKMANIACI   

    • Upvote 3
  8. Baeti eu mi-am reinstalat acum san andreas.Intru prima data in joc,apas f8 si merge sa fac screenshot dupa care daca ies din game si intru din nou ''se rupe firu'' numai pot fac niciun screen.De ce?

    Probabil poate fi de la windows 8?

    Pana sa-mi bag windows 8 nu am avut nici o problema de genu si acum...nush ce are...am reinstalat san andreas si sa:mp dar degeaba...

  9. Deci intru in joc frumos ma joc fac ce fac . Si daca vreau sa fac un screen shot (F8) imi scrie ''unable to save screenshot''.Si nu mi se salveaza nici o imagine.Ceva solutii?

    • Upvote 1
  10. Deci mi-am instalat gta san andreas ''ca la carte'' si cand dau click sa intru in joc , ori san andreas , ori samp arata ca mi se incarca dar nu se deschide nimic.Va rog sa ma ajutati.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...