Jump to content

Zohlomg

Inactive
  • Posts

    1,205
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Zohlomg

  1. Salutare tuturor. Felicitări pentru munca depusă pentru a readuce la viață serverul. Poate o să intru și eu atunci când o să se deschidă.

    Quatro, tot bot ai rămas? 🤣

    accwelle.

  2. 1. Contra, in majoritatea timpului exista un admin care sa acceseze aceasta comanda, in plus ar aparea discutii cum ca liderii din PD/FBI/NG favorizeaza anumiti playeri si le da unjail.

    2. Nu se poate.

    De ce eşti GM? Ca să favorizezi şi să te abaţi de la regulament?

    Nu cred că ar face cineva ce zici tu.

    Sunt pro acestei sugestii, dar la tastarea acestei comenzi să apară în chat "Liderul F.B.I, accwelle. l-a scos pe x-ulescu din jail."

    Comanda aceasta ne-ar ajuta foarte mult la orice event, gen deagle, shotgun, LMS dacă reuşim să-l creem, etc. E mai uşor să-l scoţi aşa. Playerii vin la eventuri să se distreze, să se simtă bine, nu să stea pe la jail şi să aştepte să primească unjail şi rearest. Deci, ar ajuta mult această comandă. GM-ii de la poliţie ar putea să-şi ajute şi colegii din staff atunci când fac eventuri, cu /unjail.

    • Upvote 3
  3. Numele meu în joc: accwelle.
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: LoveStar
    Screenshot-uri: http://imgur.com/AejdHLs

    http://imgur.com/o7GECHM

    http://imgur.com/ZuSStLU


    Descriere a situatiei: A fugit odată cu NRG, pe lângă antenă, am ajuns după el, i-a fost spartă roata şi a dat imediat /q, am 2 poze cu NRG-ul lui de lângă antenă, şi avea pană pe spate. După ce a revenit, a fugit iar de noi şi a primit TP la War Alliances. După, a fugit iar spre baraj, s-a răsturnat undeva lângă şi de data aceasta am reuşit să filmez.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: Gyx
    • Upvote 5
  4. Numele meu în joc: accwelle.
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: sTr1p
    Screenshot-uri: http://imgur.com/opy61qj

    http://imgur.com/VAdBqni

    http://imgur.com/qbXnrXn

    http://imgur.com/RFWqgQS

    http://imgur.com/Ew70R8R
    Descriere a situatiei: Am fost după el în  spawn, avea wanted şi tot dădea esc ca să nu-l omorâm. Tot revenea din când în când să vadă dacă am plecat sau ce facem şi se băga iar.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: Xipri / Thc

  5. TheMurdock nu te vedea dacă s-a întâmplat aşa.

     

    Eu te vedeam, după ce ne-ai fugărit cam 30 minute, aveai rent în SF şi tot te omorai şi schimbai, ajuta-i gangsterii la war cu deagle / m4, ai fost după NRG cu eurosia ca să faci DB şi te-am izbit pe pod, ai sărit în apă ca să te omori, vrei să te cred că aveai ceasul blocat? Puteam să te omor când am ieşit din apă, chiar dacă aveai ceasul blocat dar nu am apucat că dăduse-i /q.

     

    După, când ai intrat, noi eram la primărie şi ai încercat să fugi, dar te-am oprit cu spray-ul, într-un hol.

  6. Numele meu în joc: accwelle.
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Boshcota
    Screenshot-uri: http://imgur.com/8U1gkQs
    Descriere a situatiei: L-am urmărit, şi l-am "încolţit" pe podul din LV, a sărit în apă, i-am dat /handcuff ca să îl scot la mal şi să îl omor şi a dat /q.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: Hawniball, Xipri

    • Upvote 3
  7. Numele meu în joc: accwelle.
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Simple
    Screenshot-uri: http://imgur.com/upx8Pua
    Descriere a situatiei: Păi, avea wanted 10, ne-a fugărit 30 minute cu bicicleta prin LV, SF, pe chilliad şi pe lângă el după a ajuns iar în SF, pe lângă bancă, a sărit de pe bicicletă ( a doua poză ), s-a urcat pe acel turn înalt din SF şi a stat acolo câteva secunde să urcăm şi noi şi să cădem, pentru că acolo nu au loc 2, şi putea să stea mult şi bine pentru că noi nu puteam urca. Am vrut să urc să-i dau handcuff să-l dau jos, se vede şi în poză, nu am apucat pentru că a sărit, a ajuns jos, pe clădirea aia nu mori a fugit câţiva metri ( unde sunt eu în prima poză, am ajuns prea târziu la el ) şi a dat /q.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: - 
    Martori: Hawnnibal, TopazZ, Thc
    • Upvote 1
  8. Am nişte bind-uri pe /buyammo pentru armoury LV şi câteodată, le apăs din greşeală când sunt cu maşina. Poţi să cumperi acele gloanţe şi când eşti pe stradă, şi îţi ia bani, e aiurea, am pierdut vreo 200k.

     

    • Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...