Jump to content

AlexanderCR

Inactive
  • Posts

    357
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AlexanderCR

  1. Inseamna ca ai o problema cu vederea, daca nu vezi unde ti-am raspuns in legatura cu limbajul folosit. Ceea ce ti-am zis legat de mita, nu te-am acuzat de nimic, raspunzandu-mi cand am adus vorba de asta te-ai dat de gol ca ai primit in trecut (ti-am zis ca sa te simti si sa imi raspunzi, si am observat ca te-ai simtit :).). In legatura cu wanted-ul pe care il aveam, era vorba despre w4, din killuri facute pe rivali, pana in momentul in care unul dintre ei m-a omorat langa un coleg de-al tau. Dar hai sa presupunem ca aveai dreptate si omorasem un politist, puteai sa spui bine mersi ca nu pot primi, deoarece... Nu sa te faci ca ploua.

    Iar in legatura cu limbajul. Ti-am zis "vedea-te-as mort", ce este asa rau in asta? Imi doream ca cineva sa te omoare in acel moment. Dupa aceea ma stresai ca nu mai primesc free din partea ta de acum in colo, ti-am zis parerea mea despre free-ul tau, nu asta ma interesa pe mine. Daca erai baiat destept imi dadeai jigniri cop si ma ardeai mai rau.

  2. In primul rand iti multumesc ca m-ai anuntat din joc ca o sa imi faci plangere, altfel nu as fi stiut sa vin aici.

    In al doilea rand vreau sa stiu de ce este nevoie pentru a primi rearest, trebuie sa imi treaca toate secundele in jail si abia apoi  primesc ?

    I-am scris lui outlook, care tocmai arestase 2 suspecti, sa imi dea rearest, s-a facut ca ploua si a plecat din fata celulelor. Am vazut skin-ul tau si ti-am spus cu frumosul sa imi dai rearest pt ca am murit langa cop, niciun raspuns din partea, cereai 5k pentru free, ti-am spus si a doua oara, nimic, la fel 5k pentru free . In momentul in care am pomenit de niste ss-uri in care primeai mita, te-ai simtit, poate ca am folosit un limbaj colorat, dar persoanele ca tine te aduc in pragul disperarii.

    • Upvote 2
  3. Nick: AlexCr

    Descriere: Detin de ceva timp casa cu id-ul 11, de level 18 din LS. Astazi dupa ce am iesit din jail si am mers la casa, am observat ca este de vanzare, nu pot scoate mats, nu pot face nimic.

    Poze: http://imageshack.us/f/197/samp210k.png/

              http://imageshack.us/f/202/samp209iu.png/

  4. Tot nu merge :nicesmile: ! Am incercat de 2 ori, scrie: "Timpul a expirat. Acum poti pleca din nou." chiar dupa ce dau /startcursa !

    La fel am patit si eu, metionez ca am terminat cursa in 10 minute, deci nu am depasit cele 20 de minute.

    edit: Imi cer scuze eram pe pagina aceasta de ceva timp, am vazut postul lui vicentzo dupa ce am dat post.

  5. - Nick: AlexanderCR

    - Factiuni precedente: Ballas rank 3. Hitman rank 1.

    - Job curent: Detectiv. Hitman, dar urmeaza sa fiu demis

    - Level: 11

    - Sex(masculin/feminin): Masculin

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa particip la war-uri si sa ascult o melodie de la vTz.

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu lucruri ilegale

    - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : -

    - Intervalul orar in care jucati: De la 14 pana seara, depinde de la zi la zi, cam 5 ore.

    - Poza cu stats:http://img684.imageshack.us/img684/6492/samp268fv.png

    - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Acum aproape 19 ani, intr-un spital din centrul Las Venturas-ului, se naste primul copil dintr-o familie obisnuita. Fiind primul copil parintii sai se gandesc sa ii puna un nume mai special, asa ca acesta a fost numit rDkeE. Copilaria sa a fost una cu nimic speciala, fiind un copil destul de linistit. Pe la varsta de 11 ani tatal sau divorteaza si se muta din oras, el ramanand singur cu mama sa. Mama sa era o avocata de succes, cu o cariera impresionata in spate, dar dupa un caz in care nu a reusit sa il salveze pe unul dintre liderii mafiei de la inchisoare, acesta dau ordin din spatele gratiilor, ca avocata sa sa fie ucisa. Dupa cateva luni, cand rDkeE avea doar 15 ani, mama sa a fost ucisa cu sange rece chiar in casa unde acestia locuiau, undeva in sudul Las Venturas-ului. Ramas singur pe lume rDkeE se muta in Los Santos. Banii pe care ii avea, se imputinau de la luna la luna, asa ca incepe sa lucreze, singurul job de care a hotarat sa se apuce a fost acela de car jacker. Cu toate acestea banii abia ii ajungeau pentru a-si plati chiria si pentru a-si cumpara de mancare, asa ca se hotaraste sa se angajeze la spitalul din centrul Los Santosului. A pornit de jos dar dupa cativa ani de munca, este numit ca patron al spitalelor din tara, postul pe care il ocupa se numea mai exact Game Master. Reusind sa stranga bani destui pentru a duce o viata frumoasa in continuare, renunta la acest post si se muta in Bayside, unde isi cumpara o casa luxoasa si isi deschide o afacere. Viata sa ajunsese una destul de frumoasa si linistita. Dupa un an in care afacerea sa a dat roade, din motive economice, afacerea sa a nu a mai fost una prospera si a fost nevoit sa renunte la aceasta si la casa frumoasa pe care o detinea. Hotarand sa se mute din nou in Los Santos si sa isi ia viata de la zero, a renuntat la vechiul nume si s-a autointitulat AlexanderCR. Pentru a castiga bani, pentru inceput, a lucrat in Agentia Hitman, dar cand iesea pe strazi si isi vedea vechii prieteni cum se strangeau si se impuscau cu rivalii in diverse locuri, isi dadea seama ca asta vrea sa faca si el. Cand o ocazie i s-a ivit pentru a face parte dintr-un gang, Alexander, isi incearca norocul si apleaza la JustinPA, pentru a li se alatura celor din Ballas.

    Informatii din viata reala:

    - Nume si prenume: Alexandru Cristian

    - Varsta: 19

    - Orasul in care locuiti: Bucuresti

    - Sex (masculin/feminin): Masculin

  6. Nick-ul (in joc) : AlexanderCR

    Factiunea din care faceti parte : Hitman

    Level (minim lvl 3) : 11

    Primarul pe care il votati : Lolz0r

    Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este destul de vechi in comunitate, stie sa glumeasca si stiu ca a mai detinut functia de GM si s-a descurcat foarte bine.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...