Jump to content

Gondy

Forumist
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gondy

  1. Salutare. Si vreau sa incep prin a-mi cere scuzele de rigoare numai ca nu am fost decis unde exact sa postez acest lucru, am gasit categoria de medicina dar sincer ma gandeam ca poate acolo nu gasesc persoane care poate au mai avut de a face cu problema mea care tine foarte mult de parte IT.

    Lucrurile stau asa: lucrez de 1 an in domeniul IT si stau aprox. 8 ore pe zi in fata computerului, cateodata poate chiar mai mult.. De cateva luni am reusit sa ma transfer la departamentul la care am vrut de la inceput sa lucrez si acum lucrez acasa; bine nu numai acasa trebuie sa mai ajung si la sediu sa mai rezolv si alte probleme in unele zile. Oricum chiar daca acum lucrez acasa orele de stat in fata calculatorului sunt tot pe undeva pe la 8/9 ore poate cateodata si mai mult, depinde cat am de lucru.

    Si pe langa asta in timpul liber sau in zile libere mai vreau sa mai vad si un film, sa joc un joc etc. ( normal life )

    Ideea este, eu port deja ochelari de mult, dar recent am inceput sa vad in oglinda ca dupa vre-o 6/7 ore cam asa mi se cam inrosesc putin ochii chiar si cu ochelari, nu e este o culoare agresiva, din cate am vazut sunt niste vene de la ochi care se inrosesc, NU SE UMFLA de mentionat ( ies in evidenta dar nu in halul in care sa ma sperii atat de rau, este un rosu light) , momentan nu ma doare nimic si nici nu vad mai prost sau alte probleme, numai ca incerc sa gasesc totusi niste posibilitati prin care sa ma protejez de acum in colo ceva mai bine.

    Aveti ceva idei, stiu ca demult inainte de LCD si LED (monitoare ) erau niste ecrane de protectie pentru CRT-uri stiu ca pentru LCD nu exista pentru ca nu emit ceea ce emite un CRT, as fi auzit totusi ca ar exista niste folii de protectie care protejeaza si ochii de radiatii ( stiti ceva de un asemenea produs ) sau daca nu poate imi puteti recomanda alte produse sau sfaturi de orice fel prin care ma pot proteja mai mult de de radiatiile acestea? orice sfat e bine venit.

    Nu as vrea sa mi se recomande totusi sa renunt la job sau sa ma duc in alta parte, pentru ca sincer imi place ceea ce fac si sunt multumit si financiar si profesional ( cel putin pentru moment , am si planuri pentru viitor ).

    Multumesc aniticipat si inca odata am preferat sa deschid acest topic aici pentru ca ma gandesc ca aici intra mai multa lume cu cunostinte de IT decat la sectiunea de medicina.Daca nu se poate imi cer scuze pentru deranjul adminilor care vor trebui sa mute topicul.

  2. Salutare, am si eu o intrebare legata de RMH.

    Am inteles ca pentru a face tranzactii cu contul personal de PayPal trebuie sa fac un sign up la BATTLE.NET SMS PROTECT. Intrebare: A incercat cineva, functioneaza si cu numere de telefon de Romania? ( ex. Orange, Vodafone ? ),

    "PayPal: Players who wish to use PayPal (only available in certain regions/currencies) to buy items or receive the proceeds of their auctions will need to sign up for our Battle.net SMS Protect service. With Battle.net SMS Protect, you'll occasionally receive a text message on your mobile phone when making PayPal-related transactions; this message contains a code that you must then enter to proceed with your transaction."

    Sursa

  3. Salutare. Vin si eu cu o intrebare mai idioata, dar vreau sa fiu sigur inainte sa ma apuc de comandat.

    Vreau sa fac si eu preoder la Guild Wars 2 Digital Edition si vreau sa stiu sigur ( desi scrie digital ). Cand se lanseaza nu-mi vine acasa jocul nu? Adica la lansare primesc, ma gandesc eu, un email cu un link de unde sa il downloadez si atat, nu o sa-mi vina pachet acasa nu?

    Asta la Digital Edition ( standard ).

    Vreau doar sa fiu sigur inainte sa comand. Eventual un raspuns de la cineva care a facut preorder deja de la ei de pe site.

  4. Salutare, am revenit in WoW dupa 10 luni pauza.Mi-am platit si eu 3 luni de joc. Am 2 caractere 85 si unul de 81, problema este ca numai gasesc cu cine sa joc.Aveam cativa tovarasi, 2 dintre ei s-au reprofilat pe alte jocuri si unul e in US de ceva vreme si nu prea mai are timp de jocuri. Am jucat vreo 4 zile deja de cand mi-am facut plata la WoW si parca nu e la fel cand joci singur.

    Ma gandeam daca imi recomandati si mie un realm pe unde jucati voi, poate chiar cu un guild de romani, dar nu e obligatoriu, nu ma deranjeaza sa pornesc un char nou, si factiunea este irelevanta pentru mine. De preferat ar fi un realm dintr-un battlegroup in care se intra mai repede in bg-uri atat, dar pana la urma nici asta nu e un lucru batut in cuie.

    Astept niste pareri, m-am plictisit sa joc singur.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...