Jump to content

Ashkael

Inactive
  • Posts

    1,067
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by Ashkael

  1. Iohannis umbla fara bodyguarzi in Sibiu mai tot timpul, sotia lui a predat la fostul meu liceu si inca mai preda, are un BMW pe care-l parcheaza in strada.

    Ieri a venit Merkel la Sibiu, de Halloween, umblau prin centru linistiti, dar cu matahalele langa ei, de ce oare? Pentru ca presa se comporta necivilizat.

     

    Eu merg pe un simplu principiu: Cu Ponta la conducere devenim dusmani cu toate tarile, cu Iohannis la conducere crestem pe plan international.

    • Upvote 4
  2. Prenume: Paul
    Vârsta: 20
    Localitatea: Sibiu
    Hobby-uri: Tot ce implica iesitul in natura si simtul umorului.
    Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Cele mai multe topicuri pe care le-am conceput s-au aflat in fosta sectiune SA:MP. Am avut o contributie buna in topicurile spam, precum FunMania si in sectiunea destinata Hobby-urilor.In decursul celor 4 ani petrecuti alaturi de comunitatea LinkMania am obtinut functia de lider intr-una din factiuniile importante ale comunitatii SA:MP, dar si diferite rank-uri care m-au pus intr-o pozitie de coordonator.Odata cu functia, orice dovada de imaturitate si lipsa de bun-simt va disparea-doamna Angel cunoaste acest aspect foarte bine, va multumesc pentru rabdare-.
    • Upvote 5
  3. Asa mult iti place ca abia astepti sa il termini? =))

    Da fratiwere, sa ma bag si eu in vorba cu voi la cai, sa mai discutam in spawn una alta.La bet nu mai intru ca numai spoilere barfiti voi acolo.

    =))

    • Upvote 2
  4. Pe la urma 100la100 ca 50% din tineri o sa fuga in alte tari ca sa scape de razboi ori cum si ori cum multi spunem ca trebuie sa aparam tara si bunici bla bla bla este un lucru corect si o sa fie in totdea una. Dar pe la urma nu ne va ajuta cu nimik razboiul numa moarte chin sange foame si apoi o sa dam seama ca pt ce am luptat ia intrebati batrani ca ce parere au despre razboi si o sa dati seama ca nu prea are nici un rost.

    Deja "tinerii" trecuti prin bancile facultatii sunt plecati in tari straine, culeg capsuni prin Spania.O sa fuga nu? Isi iau BMW-ul parcat la umbra nucului din spatele blocului si o iau catre Nadlac.Majoritatea nu stiu pe ce lume traiesc, mai bine sparg o "samanta" Nutline in fata televizorului dat la maxim pe Taraf TV. Se inroleaza singuri in armata ca e "smeker" si "da bine", au vazut in CS "k" nu-i asa de greu sa traga cu kalashnikov.

    Vai de mine ce-au luptat batranii nostrii in armata, jumate din eroii revolutiei cu pensie de 20 mil care traiesc bine mersi pana la 90 de ani.Au pupat saracii "patrioti" un colonel in cur si-au stat sa-l pazeasca pe Ceausescu la o cafeluta pe terasa.

    Eu credeam ca la razboi se dau inca umbrelute cu PNL in fata aprozarului ca bine e pe vremea alegerilor parlamentare.Pana la urma e greu sa deschizi o carte/pagina web despre Illuminati, totul e controlat, nu va mai faceti griji. E ca un pariu la bet, doar cu sume inzecite si singura "persoana" care pariaza e Marea Britanie.

    • Upvote 2
  5. Sunt foarte dezamagit de prestatia diavolilor pe Old Trafford.Pana acum am avut rabdare cu Moyes, speram sa revina cu forte noi cat de curand, dar dupa esecul de aseara nici timpul nu ne mai poate salva.Suntem pe locul 7, daca nu prindem macar Europa League orice rabdare se sfarseste si incep sa postez si eu meme-uri si sa ma amuz pe seama lui David Moyes. 

    Manchester Shity ramane de ca ... indiferent, cu putin noroc ajung si ei prin Champions, daca nu pleca maestrul puteau sa exclameze "Uite! Cat de sus sunt diavolii!". Un sezon prost, nimic mai mult so..."I'll be back!"

     

    BhYxrfjIAAA2KJQ.jpg

    • Upvote 2
  6. Acum 2 luni a venit un unchi de al meu aici. De atunci stau doar cu el, adica fara parinti si sora. Recunosc ca am mai trecut pe la mama din cand in cand sa pap ceva insa mai rar. Imi era pur si simplu rusine, adica eu sa stau in casa mea si sa ma duc la parinti doar sa mananc? Ei bine ne-am gatit noi lucruri simple gen piuree, cartofi prajiti, ochiuri, pilaj, friptura si altele. Concluzia pe care o trag eu de aici e ca acea mancare pe care ti-o faci singurel e cea mai buna si mai gustoasa. Atat timp cat avem acolo un banut pentru mancare, de ce sa nu il folosim sa cumparam produse si sa le gatim? Nu suntem noi master chefi insa am preparat ce ne-a placut. Cu cat cresti singur cu atat observi zi de zi cate ceva nou si interesant, asta in general, pentru toate lucrurile.

    Nu mai pui faianta la gradinitele din Londra? Pff... deci si din Romania ai lag maxim.Daca stii sa gatesti poate te baga la cantina.

     

    As putea spune ca inainte nu manancam nimic fara carne, iar cartofii prajiti erau necesari la fiecare masa. Stiu sa gatesc minimul necesar, dar mai nou incerc sa evit prajelile cat se poate de des.Nu cred ca va intereseaza pe voi ce mananc eu, am postat pentru Mitica Londonezu'.

    • Upvote 4
  7. Intr-un sfarsit mai posteaza cineva si pe aici. :))

     

    Pe 5 februarie a fost ziua lui Januzaj un tanar care promite si are un talent deosebit. Sa speram ca va evolua mult timp de acum in colo pentru diavoli in compania lui Mata, Van Persie si Rooney.Veteranul Giggs continua sa joace intr-o maniera deosebita cu care ne-a obisnuit de 24 de ani de cand a fost promovat de la juniorii M.U la seniori.Chiar daca prima data a trecut pe la academia celor de la City este trup si suflet pentru M.U. Nu cred ca mai are rost sa-i ridic in slavi si pe altii ca Vidic, De Gea, Evra, Cleverley, Welbeck, Carrick, Hernandez sau Ferdinand fiindca le stim cu totii adevarata valoare.

     

    O semnatura facuta de mine pentru toti fanii M.U: 

    LpbKMJb.gif

    http://i.imgur.com/LpbKMJb.gif
    • Upvote 2
  8. Interesant, cu toate ca rezolutia lasa de dorit(un capitol lung la care trebuie sa munciti daca vreti sa scoateti profit din gaming).Aveti noroc cu tonurile neconventionale, acel background in text photos. 

     

    # Semanati cu Angel, aveti un oarecare punct comun. Twins?

  9. Am avut 3 titluri UEFA Champions League pana acum, speram sa vina si al 4-lea trofeu in templu'.

     

     

    1. 52682.png Man. United  | 7p 

    2. 50109.png Leverkusen  | 6p 

    3. 52707.png Shakhtar Donetsk  | 4p 

    4. 50123.png Real Sociedad  | 0p

     

     

    I-am batut si pe cei de la Leverkusen, puteti vedea meciul aici.( http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/matches/round=2000479/match=2011792/postmatch/report/ )

     

    Urmatoarele meciuri:

    • Pe 27 Noiembrie 2013: cu Leverkusen in deplasare
    • Pe 10 Decembrie 2013: la Manchester acasa

     

    Puteti urmari evolutia diavolilor rosii in Champions League de pe site-ul oficial UEFA ( http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/clubs/club=52682/index.html )

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...