Jump to content

roxanalaptopnews

Inactive
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by roxanalaptopnews

  1. Cosmote My Tab este o tabletă cu performanţe modeste, bine construită, cu design plăcut. Ecranul nu este punctul forte, dar răspunde bine la atingeri. Tableta poate reda materiale video 720p şi oferă performanţe bune în navigarea pe internet, în rularea unor aplicaţii de tip office şi chiar games.

     

    IMG_2447.jpg

     

    Cosmote My Tab este o tableta Alldro 3 Conect personalizată de Allview special pentru operatorul de telecomunicaţii. Tableta COSMOTE My Tab, versiunea 3G HSPA, are un procesor Dual-Core de 1GHz şi 512 MB memorie RAM, permițând apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri. COSMOTE My Tab are o memorie internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de 6000 mAh şi un încărcător micro USB. Are un ecran de 9.7 inch cu rezoluţia modestă de 1024 x 768 pixeli. Rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi vine cu aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk.

     

    IMG_2443.jpg

    În cutie găsim încărcătorul, o pereche de căşti, cablul USB, manuale şi broşuri cu instrucţiuni. Totul poartă semnele Cosmote. Căştile sunt bune şi oferă un sunet plăcut.

     

    IMG_2484.jpg

    Am reuşit să rulez materiale video la calitate 720p de pe YouTube, însă nu la fel de bine s-a descurcat la 1080p. Pot spune că s-a descurcat mulţumitor de bine, dar ar fi fost şi mai bine cu 1GB memorie RAM. Cei 512 MB nu sunt mereu suficienţi.

     

    Cosmote My Tab este o tabletă cu performanţe modeste, bine construită, cu design plăcut. Ecranul nu este punctul forte, dar răspunde bine la atingeri. Tableta poate reda materiale video 720p şi oferă performanţe bune în navigarea pe internet, în rularea unor aplicaţii de tip office şi chiar games. Permite efectuarea de apeluri, beneficiază de slot pentru SIM şi se vine cu tehnologia 3G.

     

    Puncte forte Cosmote My Tab:

    + Beneficiază de slot pentru SIM
    + Vine cu tehnologia 3G
    + Permite apeluri telefonice şi recomandăm să folosiţi căştile din pachet
    + Preţ foarte bun împreună cu abonament la pachet de date
    + Construcţie bună

    Puncte slabe Cosmote My Tab:
    - Doar 512MB RAM. Ar fi fost mai util 1GB.
    - Ecranul are o rezoluţie de 1024 x 768 pixeli.

  2. ASUS PadFone 2 a fost lansat oficial în toamna anului trecut, iar la începutul acestei luni a fost anunţat şi în România!

     

    MG_2403.jpg

     

     La fel ca la prima genertaţie, “creierul” gadgetului este smartphone-ul. Acesta vine cu o configuraţie mult mai puternică faţă de prima generaţie, având la bază un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro Krait la 1.5Ghz, placa video Adreno 320, 2GB memorie RAM şi 16GB/32GB/64GB spaţiu de stocare. Noul PadFone vine cu un display de 4.7 inch, HD, cu rezoluţia 1280 x 720, Super IPS şi Corning Glass. Imaginile sunt clare, culorile aprinse şi strălucitoare. Luminozitatea ecranului a fost evaluată la 550 cd/m2. Cu alte cuvinte, este un smartphone puternic şi care poate concura cu mai toate modelele de top existente pe piaţă.

     

    IMG_2416.jpg

     

    Trecerea de la smartphone la tabletă se poate face foarte uşor prin introducerea terminalului mobil în fanta din spatele tabletei. Nu trebuie să opriţi telefonul, iar conectarea şi trecerea de la display-ul de 4.7 inch la cel 10.1 inch se face rapid şi vă permite să vă continuaţi activitatea fără să pierdeţi aplicaţiile deschise. Această facilitate era activă şi la Padfone prin tehnologia DynamicDisplay.

    Legat de porturi, ASUS PadFone 2 vine echipat cu audio jack de 3.5 mm, Nano SIM, conector dock ASUS 13-pin (suportă Micro-USB 2.0 Host). Pe partea dreaptă a telefonului se găsesc butoanele de volum şi cel de power. La comunicaţii stă foarte bine, PadFone 2 beneficiind de wireless 802.11 a/b/g/n, bluetooth 4.0, 3G şi 4G.

     

    IMG_2419.jpg

     

    În regim intens de utilizare, ASUS PadFone 2 s-a descurcat destul de bine cam 16 ore, atât cât spune şi producătorul că rezistă la convorbiri 3G. În mod normal de utilizare a sărit de o zi şi asta doar telefonul.

     

    Puncte forte ASUS PadFone 2:

    + Construcţie şi design premium
    + Configuraţie puternică pentru un smartphone
    + Sistemul de prindere al smartphone-ului pe tabletă mult mai practic faţă de cel întâlnit la PadFone 1
    + Autonomie bună
    + Calitatea ecranului de 4.7 inch IPS+

    Puncte slabe ASUS PadFone 2:

    - ASUS a renunţat la două accesorii care au scris istoria pentru PadFone 1 – stylus şi tastatura docking
    - Dimensiunea ecranului cam mare şi nu se mai simte nevoia de tabletă

  3. Am testat Toshiba Satellite U920T.  Ce a ieşit puteţi să citiţi mai jos!

     

    Toshiba_Satellite_U920T_31.jpg

     

    Satellite U920T este primul hibrid din portofoliu Toshiba care vine echipat cu Windows 8. Toshiba nu a mai exagerat cu aplicaţiile şi nici cu personalizările asupra noului sistem de operare. Ca la orice hibrid existent pe piaţă, poţi folosi sistemul în mod tabletă sau în mod laptop. Display-ul este de tip IPS, are diagonala de 12.5 inch şi rezoluţia clasică de 1366 x 768 pixeli. Am sperat ca Windows 8 să aducă şi noi standarde la rezoluţie, dar din păcate nu s-a întâmplat acest lucru şi va mai trece probabil ceva timp până când o să vedem rezoluţia 1920 x 1080 pixeli standardizată pe mai toate ecranele de portabile.

     

    Toshiba_Satellite_U920T_22.jpg

    Toshiba a căutat să combine avantajele unei tablete cu performanţele unui ultrabook. În linii mari au şi reuşit, făcând din Toshiba Satellite U920T un hibrid ce aparţine celor două lumi, dar şi cu ceva compromisuri. Cântăreşte 1.52Kg şi are o grosime de 19.9 mm, ceea ce-l face să fie mai greu ca o tabletă obişnuită şi destul de gros, dar ascunde sub carcasă o configuraţie echilibrată şi suficient de puternică pentru a face faţă activităţilor cotidiene.

     

    Toshiba Satellite U920T iese în evidenţă prin sistemul de glisare al ecranului peste tastatură. Comparativ cu Sony Vaio Duo 11, unul dintre modelele concurente şi al cărui sistem permite ridicarea şi fixarea display-ului la un unghi de aproximativ 145 grade cu baza, sistemul întâlnit la Satellite U920T este total diferit.

     

    Toshiba_Satellite_U920T_13.jpg

    Puncte forte Toshiba Satellite U920T:

    + Construcţie bună
    + Configuraţie echilibrată şi suficient de puternică pentru un ultrabook
    + Sistemul de culisare rezistent

    Puncte slabe Toshiba Satellite U920T:

    - Sistemul de culisare necesită ceva spaţiu de manevră şi forţă
    - Lipsa suportului pentru stylus poate fi un minus

     

    Toshiba_Satellite_U920T_8.jpg

  4. ASUS VivoBook S200 (X202e) s-a dovedit a fi un laptop bun. Oferă performanţe bune, materialele sunt de calitate, vine echipat cu porturi standard, rulează Windows 8 şi beneficiază de touchscreen.

     

    ASUS_VivoBook_S200_2.jpg

     

    ASUS VivoBook S200 prezintă un design atractiv, durabil și portabil. Design-ul păstrează elemente din seria Zenbook, dar şi din netbook-urile Eee PC Flare. Integrează sunetul ASUS SonicMaster și funcția instant-on ce permite reluarea lucrului în 2 secunde. ASUS VivoBook S200 aduce o experiență nouă și plăcută în utilizarea unui portabil. Beneficiază de materiale de calitate şi de o construcţie bună.

     

    porturi_asus_s200.jpg

     

    Modelul testat a avut la bază un procesor ULV din seria Core i de la Intel, 4GB memorie RAM, hard disk încăpător şi placă video integrată Intel HD 4000. Pentru activităţile cotidiene, ASUS VivoBook S200 s-a descurcat foarte bine. L-am folosit pentru blogging, puţină programare, procesare foto, internet, activitate de birou şi ceva mici joculeţe. Am urmărit filme, am ascultat şi muzică fără probleme şi chiar am fost plăcut impresionaţi de calitatea audio. Nu se compară cu modelele din seria N, dar oferă un sunet clar şi calitativ cu mult peste ceea ce oferă majoritatea laptop-urilor din piaţă.

     

     

    MG_1958.jpg

     

     

     

    ASUS VivoBook S200 (X202e) s-a dovedit a fi un laptop foarte ok. Oferă performanţe bune, materialele sunt de calitate, vine echipat cu porturi standard, rulează Windows 8 şi beneficiază de touchscreen. Preţul este un atu principal pentru ASUS S200.

     

    Puncte forte ASUS VivoBook S200 (X202e):
    + preţ 1.899,99 Lei - 2.439,99 Lei
    + calitatea bună a materialelor
    + configuraţie bună
    + tastatura şi touchpad-ul

    Puncte slabe ASUS VivoBook S200 (X202e):
    - display-ul TN slab în unghiurile de vizualizare
    - autonomie modestă pentru un laptop de 11.6 inch

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...