Jump to content

where_is_the_spoon

Forumist
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by where_is_the_spoon

  1. sa vezi ce misto e cand dai 5k ruud pe o armura, dai 5k ruud pe un darkangel spirit, si 5kruud pe holyangel spirit, stai sa faci si ancient spirit din anciente lvl 2, si pui intemele in storage, si iti dispar primele 3 . ..... 15k ruud PAF !!!!! thank you, and please come again !

  2. ok, e 1 singur tip. inteleg

    ok, nu e oficial (stim toti ce inseamna asta, si zona gri in care se afla). inteleg

    ok, tipul ala care se ocupa are si viata personala. inteleg si asta. 

    dar ce deranjeaza player-base-ul nu intelegeti voi : lipsa de comunicare. spune-ne : s-a bulit db-ul. ddos, virus, ne-a turnat securitatea, era dragnea sef la host si nu mai are nimeni parolele acum. SPUNETI-NE CEVA. nu ne mai tineti in ceata. un ETA aproximativ. TOTI INTELEGEM daca stim ce sa intelegem.  asta vrem. ceva comunicare din partea cuiva care e in stare. nu raspunsuri de tip PSD ca : stai dom`le , ca e bulit ceva. VEDEM SI NOI ASTA. 

     

    CE SE INTAMPLA?????? jucam pe s14 ? pe s6? mai are rost sa asteptam ? mai e db ? ce naiba ma baieti, va explic eu cum trebuie sa te porti cu `niste` oameni ?    daca stii ceva, si esti din staff, spune-ne adevarul, ca intelegem, dar SPUNE-NE CEVA !

  3. facem cheta pt host ? macar spuneti , 2-3 euro pe luna si dublati ruud sau wcoinu, sau ceva modic acolo, si avem si noi un host ok. trage lumea de voi.......  sper ca nu va mirati ca sunt sub 100 de oameni online, de fapt cam 30-40..... serverul era full acum 1 an... speranta asta...

  4. serverul de login este ok, restul trebuie restartate. 

     

    eu am jucat s4 sau 6, nu mai stiu ce era, si s-a inchis , pt ca lumea nu vroia server simplu si server separat de VIP.  eram online cand s-a inchis... super. 

    am jucat pe `beta` cam 5 luni (super beta). s-a inchis.  

    s-a deschis s12 plin de buguri, macar au scos ceva `jucabil`.    dar un simplu restart NU E NIMENI IN STARE SA DEA ?  ce naiba ma ... cat amatorism.    cat credeti ca mai sta lumea doar de dragul `timpurilor bune` ?   nu e clar ca lumea joaca doar de drag ? nu mai este un server `serios` de prin vremea o.97b.  lumea sta de drag. dar parca NU NE VRETI. 

  5. Non exe

     

     Adamantine Mask +11 lk add12    1jwl

     Adamantine Gloves +11 lk          1jwl

     Red Winged helm +12 lk add8   1jwl

     Storm Crow Boots +11 lk add 12  1jwl

     Storm Crow Gloves +11 lk add add12   1jwl

     

     

     

    Exe

     

     Ascrow Pants  dd 4%     2jwl

     

     

     

    Tataie ign.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...