Jump to content

focuS

Inactive
  • Posts

    980
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by focuS

  1. Imi cer scuze ca fac acest post, dar n.am avut inspiratie si n.am stiut unde si cu cine sa vorbesc. Am revenit dupa 5 luni de pauza. Am incercat azi sa,mi fac cont cu nick.ul meu vechi focuS si am vazut ca la imprumutat cineva. Acum ca am revenit imi pare rau pentru deranjul facur, dar imi vreau inapoi nick.ul.

  2. Trebuie gandita treaba ca nu ai de unde sa stii cum te trezesti a 2a zi cu injuraturi pe pereti si toate cele:))

    Pai normal, setati voi cateva grafuri, sa zic cate 10 pt. factiune dar diferite. Orcum daca e sa fie e de munca.

  3. Contra. Masiniile astea fac parte din istoria gangului/mafiei, nu cred ca ar trebui schimbate si nu ar aduce un + ci doar un -, pe mine de exemplu mai mult ma atrag masinile care sunt in momentul de fata. 

  4.  

     

     

    #Sa nu existe locuri speciale unde le poti picta,daca vreau sa fac grafitti pe cladirea politiei acolo il fac (cu un anumit risc),daca mi se urca la cap il fac in varful unei cladiri foarte inalte...

     

     

    Nu e bine nici asa, unde e safe zone deja sa nu fie voie sa dai grafitti, peste noapte ma trezesc cu spawn Grove Street colorat....

     

     

    Cum zice si HahaleR nu e bine, deoarece sunt multi gnagsteri rank 4,5, orasul o sa fie plin la propriu

    Ar fi mai bine sa se adauge sau sa se decida un 'perete' sa zic asa legal si acolo gangsterii sa-si poata varsa creativitatea in mod pozitiv, Dar sa fie si acel timer si acel numar de grafitti-uri pe care il poate face un gangster ca si acel perete ar fi plin dupa aceea.

     

    E mai bine peste tot inafara de safe zone unde e in general. Si sa fie un tip de 2,3 ore in care sa astepti pana mai poti da. Si daca cineva da peste un alt tag ( il taie) sa se stearga tagul care a fost taiat automat. 

    EX. Eu fac la akate parck un grafitti si sa zic ca Ironic vine si da peste "desenul" meu, al meu sa dispara automat.

  5.  

    #Sa nu existe locuri speciale unde le poti picta,daca vreau sa fac grafitti pe cladirea politiei acolo il fac (cu un anumit risc),daca mi se urca la cap il fac in varful unei cladiri foarte inalte...

     

     

    Nu e bine nici asa, unde e safe zone deja sa nu fie voie sa dai grafitti, peste noapte ma trezesc cu spawn Grove Street colorat....

  6. Numele meu în joc: HahaleR
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Wapo
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/2SMeR
    Descriere a situatiei: Dupa ce ma omoara la un event era asa de mandru ca imi da /w si dupa incepe sa ajunga la familie (mama). Cred ca-i intelegeti ironia.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Respect, Paul
    Martori: -

    • Upvote 3
  7. In calitate de lider al lui sMokeR imi permit sa postez. Daca ai o problema cu un membru Triads / LSV discuti cu mine, freezeR sau cu moses, nu faci post pe forum. Cu ce lideri ai vorbit tu? Mie nu mi-ai spus nimic si nici lui freezeR, daca ii spuneai ma anunta. Unde scrie in regulamentul general al server-ului ca nu au voie sa te omoare? Este permis :). Hai sa lasam la o parte copilariile astea. Am ajuns ca alianta rivala sa ne certam intre noi? Din punctul meu de vedere tu esti cel care nu are ce cauta in alianta asta, esti prea copil.

    Nu stiu cine e copilul dintre noi, problema e ca nu ne permitem aiurea sa tragem in noi. Nu scrie dar cat timp e alianta trebuie sa ai si tu putina minte sa gandesti ca nu tragem intre noi, sau cum vine asta.

  8. Numele meu în joc: focuS
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: sMokeR, Diego7, AlexoNNNe
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/aC3lL

    Descriere a situatiei: Nu se mai poate e a nu stiu cata oara cand trag aiurea in membrii Grove Street ( le inteleg frustrarea ca ne vad mai buni decat ei dar nici chiar asa ), prima data am crezut ca e din greseala, dar si a doua si a treia... Am vorbit si cu lideri lor si am vazut ca nu s aluat nici o masur din acest motiv am ajuns aici.

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: EXTREM
    Martori: -

     

    # Stiu ca nu se fac posturi intre aliati, dar ei nu cred ca mai fac parte din ea.

    • Upvote 2
  9. Nu imi merge sa intru pe samp. Am crezut ca e de la ban prima data, dar mi-a expirat si n-are de la ce. Am incercat in seara asta si cu alt cont, dar nu merge. Acum 2,3 zile am intrat pe alt cont si a mers. Deci care e problema ? :|

    • Upvote 1
  10. Buna dimineata, acelasi lucru mi sa intamplat si mie de dimineata, dar m-a anuntat Mitica si mi-am cerut scuze nu sa ajuns asa departe. Bic nu avea d eunde sa stie ca voi v-ati mutat spawn-ul peste noapte. Din acest post a lui Coffee se intelege clar ca il vaneaza si ii vrea raul. Trebuia sa ne anunte si pe noi cineva cu ceva.

     

    #Postez in calitate de gangster.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...