Jump to content

Boomslide

Inactive
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Boomslide

  1. Informatii despre caracter :

    • Nick : Boomslide

    • Level : 20

    • Poza cu stats : w9yXV.jpg

    • Factiunile + rank-urile precedente : grove-2, hitman -2,pd-2,fbi-2 etc.

    • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Hitman , am fost inactiv o lunga perioada.

    • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Lideri buni si capabili si este o factiune foarte unita.

    • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Trafic de droguri / mats.

    • Cum puteti ajuta factiunea : Cu ce pot.

    • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu

    • In ce interval orar jucati : Cand am timp.

    • Nick-uri anterioare : -

    • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) :Boomslide s-a nascut intr-o zi de februarie ,in satul Montgomery din apropierea orasului Los Santos.El s-a nascut intr-o familie destul de saraca , intr-un oras in care tainuiau mafiile si gangurile din tot San Andreasul , datorita pariurilor cu cai si fabuloasei pizza pentru care era recunoscut micul sat Montgomery.Tatal lui Boomslide era sofer de camion iar mama sa era casnica ,deoarece trebuia sa stea sa aiba grija de el toata ziua datorita omniprezentei mafiei in sat.

    Intr-o zi de vara pe cand mama mergea cu fiul sau la cumparaturi in Los Santos,cele doua aliante ale statului San Andreas au inceput o lupta de strada care din pacat i-a prins la mijloc pe cei doi.Un gangster din gangul Grove indreptase arma spre cei doi insa intr-o fractiune de secunda a fost oprit de un glont provenit dintr-un sniper.De la acea intamplare neplacuta,Boomslide a ramas fascinat tot restul vietii de acel om care a salvat viata lui si a mamei sale.Hotarat sa afle mai multe despre ceea ce s-a intamplat , timp de 5 ani a continuat sa caute informatii despre o asa numita Agentie Hitman , insa din resursele accesibile lui nu a aflat prea multe.

    Cand implineste varsta de 18 ani , Boomslide isi incepe drumul catre visul lui ,de a deveni membru al Agentiei Hitman.La inceput el folosea vechiul camion al tatalui sau pentru a transporta diferite produse pentru a face niste bani pentru a incepe sa se antreneze.Observand ca cu acest job ii v-a lua o vesnicie, a inceput sa isi petreaca noptile la pariuri,insa tot nu era multumit financiar.Atunci el sa hotareste sa se faca consilier al primarului.Dupa o vreme de cateva saptamani hotareste sa paraseasca primarul , si sa intre in Departamentul de Politie ,unde a fost indemnat de catre mama sa.Dupa o perioada el decide sa schimbe tabarele si sa se alature Mafiei.

    Informatii din viata reala :

    • Nume: Stefan

    • Varsta reala: 18

    • Oras : Bucuresti

  2. Din pacate nu am poze cand ma calcai cu masina , dar am o poza in care se vede cum ma provocai dupa , si nu e prima oara ,dovada fiind si antecedentele tale.Nu asteptai pe cineva la banca , ai fugit intentionat ca sa ma vanezi sa imi faci post. MUqUp.jpg , aici se vede clar cum ma provocai dupa ce m-ai calcat cu masina.Este incredibil cum o comunitate se duce de rapa si pierde jucatori din cauza vanatorilor si copiilor ca tine.

    #P.S:In afara de acea seara eu nu te-am mai vazut niciodata pe server.

  3. Nick-ul (in joc) : Boomslide

    Factiunea din care faceti parte : Hitman

    Level (minim lvl 3) :19

    Primarul pe care il votati : Alyyn7

    Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este foarte vechi,activ si serios , chiar merita o functie ca asta .Ajuta incepatorii chiar daca nu asta era treaba factiunii din care face parte deci, respect!

  4. Informatii despre caracterul din joc:

    • Nickname: WoksYo

    • Level: 18

    • Sex: Masculin

    • Factiuni precedente: Mayor,PD,NG,Triads

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2-PD

    • Nickname-uri precedente: WoksYo(inainte de wipe)

    • Poza cu /stats: Click!

    Informatii din viata reala:

    • Nume: Cristian

    • Varsta: 17

    • Sexul: Masculin

    • Orasul in care locuiti: Bucuresti

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : Dupa ora 16:00.

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : De cand m-am reapucat de Lands imi doream sa se reintroduca bikers , este o factiune foarte reusita si acum cu un lider pe masura ,nu vreau sa ratez ocazia de a deveni membru.

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.

    P.S:M-a rugat pe mine sa postez are ceva probleme cu forumul.

  5. Nume in joc: Boomslide

    Level: 18

    De cat timp jucati pe server: Joc de 3 luni.

    De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi doresc de mult sa intru in hitman,deoarece cred ca aceasta factiune ma defineste perfect si datorita seriozitatii si organizarii de care dau dovada membrii factiunii.

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: Police Department-2,The Mafia-1,DNB-2,FBI-2,Grove Street-2

    Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

    Job curent: Detectiv

    Varsta(reala): 18(fac chiar maine)

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Boomslide s-a nascut intr-o zi de februarie ,in satul Montgomery din apropierea orasului Los Santos.El s-a nascut intr-o familie destul de saraca , intr-un oras in care tainuiau mafiile si gangurile din tot San Andreasul , datorita pariurilor cu cai si fabuloasei pizza pentru care era recunoscut micul sat Montgomery.Tatal lui Boomslide era sofer de camion iar mama sa era casnica ,deoarece trebuia sa stea sa aiba grija de el toata ziua datorita omniprezentei mafiei in sat.

    Intr-o zi de vara pe cand mama mergea cu fiul sau la cumparaturi in Los Santos,cele doua aliante ale statului San Andreas au inceput o lupta de strada care din pacat i-a prins la mijloc pe cei doi.Un gangster din gangul Ballas indreptase arma spre cei doi insa intr-o fractiune de secunda a fost oprit de un glont provenit dintr-un sniper.De la acea intamplare neplacuta,Boomslide a ramas fascinat tot restul vietii de acel om care a salvat viata lui si a mamei sale.Hotarat sa afle mai multe despre ceea ce s-a intamplat , timp de 5 ani a continuat sa caute informatii despre o asa numita Agentie Hitman , insa din resursele accesibile lui nu a aflat prea multe.

    Cand implineste varsta de 18 ani , Boomslide isi incepe drumul catre visul lui ,de a deveni membru al Agentiei Hitman.La inceput el folosea vechiul camion al tatalui sau pentru a transporta diferite produse pentru a face niste bani pentru a incepe sa se antreneze.Observand ca cu acest job ii v-a lua o vesnicie, a inceput sa isi petreaca noptile la pariuri,insa tot nu era multumit financiar.Atunci el sa hotareste sa se faca consilier al primarului.Dupa o vreme de cateva saptamani hotareste sa paraseasca primarul , si sa intre in Departamentul de Politie ,unde a fost indemnat de catre mama sa.Aici avand acces la numeroase informatii secrete afla ca Agentia Hitman reruteaza tineri asasini , si isi pune demisia la biroul Departamentului de Politie ca sa aplice la Agentia Hitman asteptand raspunsul directorilor.Directorii il resping pe Boomslide si ii spun ca nu este destul de pergatit pentru a li se alatura.El se inversuneaza si mai tare si decide sa intre in gangul Grove Street , care era cel mai ravnit gang pentru a se antrena .Acum ,sperand la inca o sansa Boomslide contacteaza liderii Agentiei Hitman din nou.

    Cate ore jucati pe zi: 3+

    Poza cu stats:Click

  6. Nick: Boomslide

    Rank: 2

    Motivul demisiei: In primul rand vreau sa ii multumesc lui filtzeR si voua pentru sansa acordata de a fi membru a celui mai bun gang si pentru ca m-ati primit ca si cum ma stiti de o viata.Motivul pentru care imi depun demisia este faptul ca vreau sa imi incerc norocul in Hitman , iar daca nu merge ma voi lasa de samp .Sper ca nu am dezamagit cat timp am petrecut in factiune, si sper sa nu deranjez prin alegerea facuta de mine.Multumesc pentru tot si as vrea sa ramanem prieteni (pana la urma este un joc).Bafta all, mereu o sa fiti cei mai buni!

  7. IceMan (Iceman) (ADMINISTRATOR) - level 6 - No words, fara el nu ar mai fi nimic.Tot respectul meu!

    Spark (Spark) (Coordonator echipa moderatori) - level 5 - Un lider al moderatorilor desavarsit , foarte activ , corect si amabil.

    Cristian (Cristian) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Nu prea am avut tangente,paote datorita faptului ca nu sunt un player vechi.

    BAdu (BAdu) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Nu e asa de activ , insa se descurca facundu-si datoria.

    cRs (cRs) (Moderator GTA Lands) - level 2 - La fe l ca si BAdu , isi face treaba.

    DRG (RuLLeR) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Foarte activ atat in-game cat si pe forum , foarte de treaba ,iti raspunde la orice intrebare, jos palaria merita!

    anaxor (anaxor) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Activa pe forum , foarte amabila.

    m4x (m4x) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Foarte activ pe forum , poate cel mai activ moderator.(Nu iarta nimic)

    Old_Man (old_man) (Coordonator echipa de asistenti) - level 5 - Old...ce pot sa spun , nota 10 pentru efortul care il depui pentru server si pentru comunitate.

    Perpripiu (Perpripiu) (Asistent GTA Lands) - level 4 - Foarte activ , amabil isi face treaba de minune.

    florin (Florin) (Asistent GTA Lands) - level 4 - Face treaba buna , si intr-adevar e un admin care merita.

    Specter (Specter) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Cam inactiv in ultima vreme .

    moses (moses) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Un admin bun , cu simtul umorului foarte generos:).

    Mihnea (HkR) (Asistent GTA Lands ) - level 3 - Activ , se implica mult si este un lider inascut dupa parerea mea.

    krystu (krystu) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Cam inactiv , insa cand e on isi face treaba.

    Panther (Panther) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Cel mai activ admin , face o treaba grozava, merita mai mult!

    Maryus (Maryus) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Activ , isi face treaba destul de bine ca admin.

    Andreea (Andreea) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Nu am avut tangente , nici nu prea am vazut-o pe server.

    IceMan (Iceman) (Administrator) + coordonator GM - Alege oameni dintre cei mai buni!

    Eric (Erick) (Game Master in probe) - Lider Departament de politie - Se implica mult , merita sa fie lider.

    Leon (Fantoma) (Game Master in probe) - Lider Departament de politie - Uneori cam prea serios, insa face o treaba buna ca om al legii.

    styller (sTyler) (Game Master in probe) - Lider Departament de politie - Un politist de nota 10, foarte intelegator , merita lider!

    Maryus (Maryus) (Game Master) - Lider FBI - Cred ca functia de admin este de ajuns, deorace nu se mai implica asa mult in treburile factiunii , si il cred functia de admin ocupa mult timp .

    Ryan (Ryan) (Game Master) - Lider FBI - Un player facut sa fie lider FBI.

    SMisteryo (Ares) (Game Master) - Lider Armata - Foarte comic , activ si coordoneaza foarte bine armata.

    TheOne (Theone) (Game Master) - Lider Armata - Activ , face o treaba destul de buna ca general.

    Dessire (Dessire) (Game Master) - Lider SMURD - Omul perfect pentru Smurd.

    Vicentzo (vicentzo) (Game Master) - Lider Mafia - Ehhe un GM foarte activ , glumet si face o treaba buna la The Mafia insa este prea delasator cateodata.

    An00bY (An00bY) (Game Master in probe) - Lider Triade - :))) Super om , glumet , prietenos isi face treaba bine ca GM , a ridica mult Triads.

    cosmin95 (Extrem) (Game Master) - Lider Triade - Activ , desi a avut o cadere cu Triads , a revenit in forta.

    #Mircea (The_Game) (Game Master in probe) - Lider Politicieni - Nota 10 , ii se potriveste ca o manusa.

    Athreyu* (kidzeen) (Game Master) - Lider Hitman - foarte activ , se implica extrem de mult in factiune , isi alege membri cu foarte mare grija , mereu ii ia pe cei mai buni,de treaba si are niste idei geniale.merita din plin , nota 10!

    PreMiuM (PreMiuM) (Game Master) - Lider Underground Street Tunning - Face o treaba foarte buna.

    Maya (Maya) (Game Master) - Lider Scoala - Pana acum se descurca bine , zic eu , sa vedem pe viitor.

    danezu33 (Dan33) (Game Master) - Lider San Fierro Rifa - Foarte fidel factiunii , se descurca ok , insa trece pea mult cu vederea unele chestii.

    filtzeR. (filtzeR) (Game Master) - Lider Grove Street - Nota 10.Implicarea si devotamentul lui a facut ca Grove Street sa fie cel ma bun gang.Merita din plin , felicitari pentru efortul pe care il depui zi de zi in factiune!

    JustinPA (JustinPA) (Game Master in probe) - Lider Ballas - PA, Justin PA - a ridicat putin Ballasul , insa mai are de munca .

    MrDexter (MrDexter) (Game Master in probe) - Lider Da Nang Boys - Destul de activ ca player si de treaba.Sa vedem ca GM.Pana acum se descurca ok , sa vedem de acum.

  8. Nick : IKlausI

    Rank : 1

    Perioada :Nedeterminata

    Motiv :Are probleme cu internet-ul si a zis ca o sa rezolve zilele astea.

    P.S

    M-a rugat pe mine sa postez.

  9. - Nick: WoksYo

    - Factiuni precedente: NG,PD,Triads

    - Level: 18

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: A fost gangul meu favorit inainte de wipe, si acum am sansa sa devin un membru.

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme , droguri, DM si multe alte ilegalitati.

    - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 0

    - Intervalul orar in care jucati: in timpul scolii 3-4 ore

    - Poza cu stats :Click

    - Nume si prenume: Cristi

    - Varsta: 18

    - Orasul in care locuiti: Bucuresti

    - Sex (masculin/feminin): Masculin

    P.S Am uitat sa dau logout si am postat de pe contul unui prieten.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...