Jump to content

LoveLess

LinkManiac
  • Posts

    1,357
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by LoveLess

  1. La 17.04.2021 la 18:16, Aka a spus:

    Salutare, 

    Ma bucur sa vad ca inca mai sunt persoane vechi care isi doresc sa mai vada un server de SAMP pe LinkMania, au fost mici probleme pe care le-am intampinat, dar tin sa va mentionez ca in tot acest timp scripterul a lucrat la gm/panel.

    Personal imi doresc din tot sufletul sa facem un server asa cum ne dorim toti, un server pentru jucatori/facut de jucatori. Stiu ca este un drum greu ca sa putem ridica din nou acest server, un drum care o sa ne puna la treaba. Eu si cu ceilalti colegi am promis ca vom face acest server, ca vom face un server pe baza ideilor jucatorilor, si asta o sa facem!

    Vreau pe aceasta cale sa va multumesc tuturor celor care se gandesc la noi, tuturor celor care mai au un "gram" de speranta ca o sa iasa ceva frumos.

    PS: Daca printre voi sunt persoane care vor sa se implice in acest proiect (testare/idei/sugestii/identificare buguri..etc) va rog sa nu ezitati sa imi scrieti in privat .

    Multumesc,

    Alin,

    Salutare.

    Va pot ajuta eu sa aveti un server clean fara multi codati daca ma puneti admin si mi dati ultimul cuvant pe aceasta sectiune.

    Acum am revenit si eu aici pe forum si am vazut ca se lucreaza la server.

    El este inchis acum?

    Ip ul nu functioneaza.

    • Like 2
    • Haha 1
  2. Numele meu în joc: LoveLess
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Emerick
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/o5JzR

    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Salut. Nu sunt eu ala cu posturi, n am facut un post de ani de zile, dar....Eram la event de deagle 1vs1 cu run, fac primul duel cu Sevraj (il fac, normal :)) ) si astept runda a 2 a in linie. Zic pe chat "nu inteleg de ce dai /freeze ul asta :))" si ma trezesc cu respawn (dadea freeze, unfreeze la 2 sa se pozitioneze, iar freeze si dupa unfreeze, dupa iar freeze la toti, unfreeze la 2 etc si primul freeze nu si avea rostul; nu ca era asa importantarrow-10x10.png sau ma deranja cu ceva, dar am zis asa informativ sa nu mai piarda timpul cu el). Bun dupa ce zic "nu inteleg de ce dai freezul asta:))", primesc respawn. De ce? Habar n am. I am dat /w sa l intreb de ce si sa mi dea teleport, eu crezand ca e vreo gluma ceva si asteptam sa primesc teleport. Vad ca nu mi raspunde, il intreb pe Silver daca a inceput runda 2 si mi zice ca acum incepe si eu vazand ca tot nu primesc teleport si nici un raspuns i am facut putin spam pe /w si el imi da mute 30 de minute pt spam pe /w. Deci imi da respawn nu stiu de ce, dupa imi da mute pt spam pe /w. Nu va nimic in regulament ca spamul pe /w se pedepseste si cu mute 30 de minute. Dar dai ma /tog daca nu ti convine ceva sau bloacklist sa nu mai primesti /w de la mine (mai demult exista, acum nu stiu), dar nici macar atat frate, pur si simplu trebuia sa mi raspunzi la intrebare ca suntem oameni si ne intelegem. Mi e si urat sa ti fac post, ca ne stim de atata timp si eram suta la suta convins ca respawnul a fost o gluma, dar se pare ca m am inselat. Eu te am respectat, dar vad ca viceversa nu s a mai aplicat si de asta si postul meu. /w LoveLess: ti am dat /respawn ca esti un idiot, orice mergea sa mi zici, ca intelegeam, dar sa nu mi raspunzi si dupa sa mi dai mute, m a deranjat, mai ales ca nu am inteles de ce am primit resapwnul ala. Te stiam altfel, de unde schimbarea asta? Din nou, mi e aiurea sa ti fac post, dar un /w dupa evnt ceva sa mi zici si mie ce s a intamplat nimic...Cine zice ca oamenii nu se schimba? :))
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Sevraj, Zergyu, Emerick, mai multi.
    Martori: toti de la event.

    • Upvote 10
  3.  

    Sper ca nu incepeti sa va intepati ca va dau banip/banid/kick/slap/slay la amandoi!

    De ce, ai aflat de undeva ca are si el briceag? Zi ca sa stiu sa vin si cu o telescopica sau ceva...

     

    Stai ma linistit, ca eu sunt pasnic asa de fel. Si oricum n-ai avea nevoie de nimic, ca la un metru si 60 cm ai mei, poti veni cu o mana legata la spate, iar daca mi dau ochelarii jos, poti sa le ai pe ambele legate la spate, ca nici nu te mai vad :)) Stii ca aparentele insala, nu te lua dupa atitudinea mea din samp, nu credeam ca ne vom vedea vreodata fata in fata, asa ca uita tot ce ti-am zis si hai sa fim prieteni.  :wub:

    Glumesc ba, musc din tine cand te vad  :rofl:  =))) Glumesc cu asta :)) Hai sa fim amigos  :lovebaloon:

    • Upvote 5
  4.  

    Lista cu participanti:

    Cauchy (Confirmat)

    Persanu (Confirmat)

    Messi (Confirmat)

    kWai (Confirmat)

    Hash (Confirmat)

    Adytzu (Confirmat)

    LoveLess (Confirmat)

    Panther (Confirmat)

    Sevraj

    Outcast (Confirmat)

    NelsonMondialu

    Alexinho

    Turok (Confirmat)

    ozoN.

    Senzo

    Athreyu

    Kiddo

    FALLEN (Nu poate sa vina)

     

    Cealalta culoare (default): Vin sigur (totusi astept confirmare de la voi)

    Culoarea portocalie: Nu vin sigur, astept confirmare sa stiu 100% daca vin.

    Culoarea verde: Fotograf

    Culoarea albastra: Baiatu cu apa

    Culoarea mov: Arbitru

    Culoarea rosie: Asteptati in parcare dupa meci, parte-n parte.

    # Confirm, aduc fluER la mine

     

    :))  Daca e vorba ca vrei mita sa ti cu noi la meci, sa stii ca eu unu n-am nevoie...tin sa te anunt ca am aim si la fotbal...  :>

  5.  

     

    Eu te inteleg ca esti suparat... dar de ce trebuie sa-ti vad eu limbaju de mahala pe report?

    http://i.imgur.com/aYEURum.png

    http://i.imgur.com/CDNobnP.png

     

     

     

    #Regulamentul nu mai are rost sa-l postez aici ca ni l-ai aratat tu ...

     Joc de 5 ani pe server-ul asta, stiu cum toti injura, vorbesc urat pe /g , /a ,

    De unde stii tu cum se vorbeste pe /g si pe /a ??

     

    Fail. Ti-a raspuns DariusRo. Stiu mai multe despre serverul asta decat stii tu. Fata de tine, care activai cat de cat cu mult, mult timp in urma si acum mai deloc, eu pot spune ca am jucat aici pe server . Am activitatea mai mare de cel putin 3 ori de cat ai avut-o tu de cand esti aici. Se putea sa ai un raspuns doar la ce ai vrea tu sa stii? Nu, habar n-ai de nimic, cum ti-am mai spus, esti un amator. Distrugi si ultimiile sperante care le mai are serverul cu atitudinea ta. Auzi si tu te simti ofensat, ca am zis eu "heli-ul pulli" - 1 warn, "gg, esti smecher, mereu ai scazut popularitatea srv cu atitudinea ta" - al doilea warn ( doare adevarul ), dar nu te simti ofensat la cum vorbeste lumea pe /g , /a. Esti penibil cu scuza asta "dar de ce trebuie sa-ti vad eu limbaju de mahala pe report?". Nu te mai da tu atat mare cu functia pe langa jucatorii vechi si fideli de aici, ca daca ti pleaca si aia, ai ramas cu ea la soare. 

    • Upvote 10
  6. Eu te inteleg ca esti suparat... dar de ce trebuie sa-ti vad eu limbaju de mahala pe report?

    http://i.imgur.com/aYEURum.png

    http://i.imgur.com/CDNobnP.png

     

     

     

    #Regulamentul nu mai are rost sa-l postez aici ca ni l-ai aratat tu ...

     Ba tu ma iei pe mine cu astea? Unde vezi tu in regulament ca dai warn la un report ca primul ? Joc de 5 ani pe server-ul asta, stiu cum toti injura, vorbesc urat pe /g , /a , stiu foarte bine si tu mi dai warn pentru ca am zis "heli ul pulii "aia? Si dupa imi dai warn ca ti-am zis frumos "ca mereu ai stricat cu atiutudinea ta serverul". Stiu ca te doare adevarul, dar respecta un amarat de regulament sau nici atat nu poti. Esti dus cu pluta ? Nu mi mai vorbii mie de limbaj de mahala ca am zis cuvantul " pula" , cand il vezi pe /g , /a la fiecare propozitie si nu zici nimic. Astea sunt niste scuze penibile care mi le spui tu mie aici, alte scuze mai bune ai ? Amatorule !

     

    Sa nu mai vorbim de Sevraj care injura ca la usa cortului si el va zice voua de acel report .Chiar imi pare rau pentru tine Sevraj , stiu foarte bine ca ai fost mereu invidios pe mine. Sa nu stau sa caut poze in calulator cu limbajul tau, ca daca eu am luat 2 war-nuri ca am zis "heli ul pulii", tu trebuie sa iei minim 10 banuri permanente si restirctie pe ip etc. Si daca le caut si le pun aici, ganditi-va doar cum vor reactiona ceilalti jucatori, cand vor vedea ca eu un simplu jucator iau 2 warn uri pentru ce am zis si un gm nu va primii ban permanent pentru cum vorbeste si cum injura aici pe server. Doar ganditi-va bine, nu ma astept la acest lucru de la crs, ma adresez celor cu capul pe umeri.

    • Upvote 9
    • Numele meu în joc: LoveLesss

      Numele EXACT celui pe care îl reclam: crs

      Screenshot-uri:  http://imgur.com/LKVdloD,0xsRjMD,IIQhX1g,dVoLSaa,nSQATgX,8pVpqyD,bBBZjBv,KpAhP6p,8xHatLL,u53pqqb#0 , http://imgur.com/a/K0rB7

      Descriere a situatiei: Ne-am saturat toti de acest sistem: am propus o regula la war - fara heli, nu s-a acceptat, dc? nu stim. Stam sa ne enervam asa pe server. Mai bine nu ne mai jucam. Aveam war cu triade la spawn mafia stiti unde sunt cladirile alea uriase. Bun, 7-8 triade toti pe claidri sus. Voi ne ziceti noua ca mai exista heli uri pe server? Pai bun e un heli pe aero ls, mergem o data 4 persoane cu el, dupa nu mai avem altul, ca nu se respawneaza cand vrem noi. Nu e logic? Si ce war e asta sa stau pe claidre asa inalta unde doar daca mergi cu heli ai vreo sansa si daca mergi cu heli si sunt 7-8 tirade care trag in tine nici nu apuci sa aterizezi ca te bubuie. Nu e logic? Ca ma enervez grav si toti colegii din factiune. Am propus regula fara heli/avion etc la war, doar pe cladiri care urci cu sarituri, nu va ganditi si voi putin, ca e cea mai buna regula? Vai de capul meu. Si vina un , nici nu zic ce, ca toti il considera asa si stie si el asta, acest crs care se trezeste sa mi dea mie urmatoarele: dau report cu: "hal de regulament de war, ma las de srv in halul asta, heli-ul pulii". Bun imi da mute 50 de minute, okey, se intelege. Dupa imi da warn dupa 30 de secunde, ca se trezeste el smecher de smecher. Dupa dau report "gg esti un smecher, mereu s-a dus srv de rapa cu tine" , imi da iar warn. Dupa dau /report " vice da mi unmute putin sa vorbim ceva" si crs imediat imi da kick "report neregulamentar" . Pai sa ti vad regulamentul, uita-te mai jos regulamentul ba mare admin ce esti. In loc sa mi dai mute si kick report neregulamentar din prima, tu mi dai warn, ceea ce nus e face, dupa la a doua la fel, la a treia oara aplici si tu regulamentul ba. Nu stiu cum mai poti juca pe acest server, cand toti stiu ca mereu ai dus serverul in jos. Nu stiu cum mereu tu ai primit la loc admin, cand esti un vai de tine. O sa ajungi sa joci singur pe server-ul asta. 30-50 de jucatori medie la noi si multi afk din astia, ma duc si eu si mai iau vreo 5-7 cu mine minim, daca mai o tine crs cu atitudinea asta de mare admin. Iti permiti la 200 + de jucatori sa acorzi pedepse mai mari decat cele care scriu in regulament, dar tu la 30-50 de jucatori faci asa ceva. Tu gandesti putin ma baiatule? Sa nu mai vorbesc de nenumaratele tale greseli care vad ca le faci la ban-uri in ultimul timp. 

      Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: - mai multi.

      Martori: toti care au acces la aceasta fucntie.

    •  
    •  
    • Vreau cele 2 war-nuri scoase si un avertiment pentru acest individ. Eu i-as da minim admin down, adica sa fie doar un moderator, pentru cate greseli a facut mereu si in ultimul timp.

    # APP crs, stim cum toti ca ai obiceiul cand primeti o plangere sa ti inchizi singur plangerea si sa zici ca esti nevinovat. Sa ti zic ceva, ca vad ca habar n-ai cu ce se manaca asa ceva: cand primesti o reclamatie, iar tu ai o functie inalta, au voie sa rapsunda la ea doar superiorii tai: adica Vicentzo si Dragos. 

    •  
    •  
    • 10. Funcția /report in joc

    • A raporta (report) = a aduce un lucru la cunoștință cuiva

    • Pornind de la definiția de mai sus, funcția /report în joc folosește la următoarele:

     - raportarea unor jucători codați sau presupuși codați

     - raportarea unei probleme în joc (de exemplu căzi în gol, ești setat pe alt vw și nu vezi ceilalți jucători,probleme ale contului etc.)

     - raportarea unui jucător care face bug abuse

     - raportarea unui jucător care face DM

     

    • Pe /report NU se adresează întrebări la care pot răspunde și ceilalți jucători (folosiți /n sau /w), NU se cer diferite favoruri, NU se cere unban, NU se cer date despre conturi sau orice tip de informații, NU se dau reporturi pentru lucruri ce nu au legătură cu jocul, NU se dau report-uri aiurea și NU se repetă un report dat. Dacă ați dat un /report așteptați să vi se răspundă (asta în cazul în care l-ați folosit corect), nu insistați! Pentru orice abatere de la aceste reguli primiți kick, iar dacă se exagerează warn sau ban!

     

     

    Cat m-am chinuit si eu cu server ul asta: sugestii, adus jucatori, pareri, vechime de app 5 ani aici, etc si ajung sa fiu bataia ta de joc. Cu toate problemele server-ului, a modului, a regulamentelor inca joc aici de atat timp si voi asa ma tratati? Adica, crs asta care nu stiu inca de ce i-ati dat iar functie. Mare gresala, de parca nu stiti cati s-au lasat de acest server din cauza lui.

    • Upvote 21
  7. Dar tu nu vezi bine sau te prefaci? In primul link postat de mine sunt doua poze, in ambele se vede ca tragi in mine si ma omori. N-am ce sa discut cu copii de 10 ani....daca recunosteai etc poate ai fi putut scapa mai usor, dar tu iti inrautatesti situatia.

    • Upvote 1
  8. Numele meu în joc: LoveLess
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: mc9
    Screenshot-uri: http://imgur.com/VyHzGSV,fOD8eSJ#0
    Descriere a situatiei: A facut Maryus un lms, toata lumea isi cauta loc unde sa stea, inainte sa ne dea hp, sa ne ia arme etc etc si vine mc9 ( aka akary ) si ma omoara. Eu nu i permit lui astfel de lucruri, sa le faca cu apropiatii lui. Daca dorea sa stea in acea locatie in care eram putea sa astepte acolo si sa ma omoare dupa ce se dadea startul, arme etc.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Maryus, GameofShadow, Outcast

    Martori: D3v1l

    • Upvote 2
  9. M-as mira de ai luat tu bac-ul :)) E nebun se pare.....face post ca l-a omorat cineva la un event....jalnic, daca aici s-a ajuns...dar eu tot nu mi aduc aminte, daca poti sa aduci alte dovezi te rog...Si nu ti inteleg postul, ce vrei sa rezolvi cu el? Vrei sa primesc ban ca te-am omorat la un event de kill ( pe care cred ca l-ai visat ) ...patetic, ca si balon si comentul lui...Joci de 2 ani de zile sau 3 maxim si ajungi sa faci astfel de posturi, cred ca ai ajuns la varsta cand faceam eu astfel de lucruri si nici macar atat, 15 ani. 

    • Upvote 1
  10. Numele meu în joc: kamikazee

    Numele EXACT celui pe care îl reclam: loveless

    Screenshot-uri: http://i.imgur.com/UQkbn2T.png  

    Descriere a situatiei:  Outcast a organizat un event team vs team cu inscrieri prin fastevent.Am ajuns in echipa cu loveless iar dupa start acesta m-a omorat.L-am intrebat care a fost faza iar el mi-a spus  ca "din greseala" m-a omorat apoi l-a intrebat outcast si i-a spus ca n-am fost in aceeasi echipa.Inteleg ca baiatul e frustrat ca nu a luat gm pana acum,dar asta e.

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: The_game,Outcast

    Martori: The_game

     

     

    £Mai am 2-3 poze,daca nu sunteti lamuriti .

    Vorbeste copilul din tine, nu? " Inteleg ca baiatul e frustrat ca nu a luat gm pana acum,dar asta e. " .... esti penibil.....Eu nu cred ca am fost la event-ul ala de care vorbesti tu aici :-?? Am fost la multe event-uri azi si nu le mai tin minte pe toate exact...

    • Upvote 1
  11. Sunt CONTRA sugestiei tale deoarece nu scoaterea factiunilor ar fi o rezolvare la treaba cu playerii. De ce sa scoti mafiile si nu alte factiuni? Aceste 2 mafii au o istorie foarte mare pe acest server si nu ar fi ok sa le scoti. Tu ai mai zici ca politisti vor avea mai multa activitate dar nu este asa daca noi mafiotii mergem intr-un gang acolo daca omoram alt gangster nu primim wanted si atunci chiar ca politisti nu vor m-ai avea activitate. Eu zic sa le lasam asa cum este acuma deoarece sugestia asta nu ar ajuta nu nimic serverul dupa parerea mea. Daca vreti sa avem mai multi playeri trebuie sa facem factiunile mai atractive nu sa le scoatem. Daca s-ar scoate The Triads de pe server cred ca as renunta. Eu pt aceasta factiune joc si pentru a ma distra. Si cred ca asa vor face si multi din Mafia.

    Pai zic sa se scoata mafiile si nu doua gang-uri , pentru ca bataie se tine mafia cu triade si gang-urile intre ele, asa ca mai bine sa ramana gang-urile. Iar cops ar avea mai multa activitate pentru ca mafiotii nu prea se bat cu gangsterii foarte mult, mai degraba gangsterii cu cops. E o rezolvare foarte buna pentru un moment sa scoatem mafiile.

  12.  

    Bun, eu propun sa renuntam la mafii pentru o perioada, sa mutam cate un lider la fiecare gang in parte, ca sa nu spuna ca ii discriminam. Parerea mea este ca membrii din aceste factiuni se vor muta in celalalte echipe si asa cu totii vom fi mult mai exhilibrati, atunci vor fi war-uri mult mai smechere, atunci politia va putea sa faca fata la un war mai usor, atunci hitman-ul si celalte factiuni care au ramas se vor bucura de mai multi membrii. Un dezavantaj ar fi ca nu ar mai fi populat asa de mult Lv-ul, dar ce conteaza, la cat de multi jucatori suntem acum, cred ca aceata sugestie este cea mai buna in acest moment. 

    Ce este de facut pentru aceasta schimbare ? Nimic legat de script nu trebuie facut. Tot ce trebuie facut se poate face in 30 de minute - o ora maxim. Sa fie demisi toti membrii din aceste factiuni, sa fie mutati liderii la gang-uri si atat, restu vine de la sine, fiecare jucator va merge in alta factiune pe care si-o doreste. 

    Haide sa umplem Ls-ul macar, sa vada lumea cand intra pe server war-uri frumoase, cops cate 3-4 masini fugind dupa suspecti, membrii Scoala de la care isi pot lua licentele, etc.

    Cei din mafii va rog cand cititi acest topic sa va ganditi inainte sa spunei Nu, pentru ca acest lucru este momentan cel mai bun lucru care este de facut. Mafiile vor ramane cu spawn-urile, cu masiniile cu tot la locul lor, iar cand jucatorii noi vor vedea actiune frumoasa in LS si vor intra cat mai multi pe server, atunci sa reintroducem si Mafiile. Sper ca va ganditi bine la ce am spus. Multumesc.

    Salut, iti voi spune si motivele pentru care sunt si voi fi mereu impotriva acestor sugestii (gen:scoatem o factiune pentru ca nu sunt altele populate, etc).

     

    1)  atunci hitman-ul si celalte factiuni care au ramas se vor bucura de mai multi membrii - bun, luam situatia VLA-ului care nu are asa de multi membri fata de celelalte gang-uri, te-ai gandit ca poate mutarea unui lider acolo ar atrage playerii dupa el si hitman-ul ar ramane la fel cum spui tu ?

    2)Spui ca nu conteaza ca nu e populat LV-ul, in cazul asta esti de acord si cu scoaterea caselor din LV, scoaterea bizz-urilor, job-urilor (job-ul de gunoier frecventat si folosit de majoritatea civililor).Un civil cand intra pe server vede activitate in LS si isi doreste un job, se uita in LV nu vede pe nimeni, da /report cu intrebarea urmatoare:Job-uri / factiuni in Las Venturas nu sunt ? Cineva ii raspunde ca job-uri sunt dar nu sunt factiuni prezente in LV.

    3)sa fie demisi toti membrii spui din factiuni ? Te-ai gandit ca poate sunt membri care nu doresc sa joace decat pentru ca fac parte dintr-o factiune respectiva ? Te-ai gandit ca poate unii se pot lasa din cauza scoaterii anumitor factiuni, la fel cum s-au lasat unii gen bl@ck , fostul lider bikers (inaintea lui Dexter), etc ?

    4)cops cate 3-4 masini fugind dupa suspecti - sincer in ultima perioada din partea a cateva departamente a fost o activitate destul de frumoasa, pacat a fost ca nu a fost aceasta activitate in permanenta si in acelasi timp, toate departamentele au avut si au si in prezent momente de glorie, pacat doar de unele lucruri care nu sunt respectate si strica activitatea unui war.

     

    Poate ca asa crezi ca e bine, sa scoti 2 mafii (2 mafii care au avut o istorie frumoasa), dar gandeste-te si la viitoarele consecinte atat asupra liderilor cat si asupra membrilor acestor 2 factiuni.

     

    Majoritatea playerilor au o medie de varsta intre 15-21 de ani, ceea ce m-a bucurat, liceul / scoala / examenul de bacalaureat crezi ca nu este o principala problema pentru numarul scazut de membri ? 

     

    Acest topic poate ar trebui doar sa incurajeze liderii cu factiunile respective sa exceleze prin activitate nu doar ca are o perioada proasta, perioada ce se poate modifica in viitor.

     

    1. Okey sa spunem ca s-ar intamapla asta. Faza este ca factiunea are limita de membrii, cand va ajunge la ea restul jucatoriilor care raman vor alege alte factiuni si asa vor fi si liderii mai preocupati de asta si vor alege membrii cu cap si de aceea ca sunt 2 lideri e si mai bine.

    2. Nu cred ca ar intreba nimeni acest lucru. Atata timp cat o sa fie war-uri , cops dupa wanted etc. Decat sa fim pe toata mapa 60 de jucatori cand aici incap 1000 lejer, mai bine sa fim mai mult in Ls majoritatea, ca asa par toate orasele goale, intra un jucator nou si ce zice, server-ul e gol , nu e actiune, caut altul. Dupa ce ne marim populatia introducem mafiile la loc.

    3. M-am gandit, dar nu cred ca se va intampla, lumea care joaca nu cred ca nu le-ar placea war-uri in gang-uri ca acum 4-5 ani.

    4. Nu strica mai multi membrii in politie, din cate vad eu si cred ca si tu , nu mai sunt atatia ca inainte.

    M-am gandit la consecinte: de aceea am si spus sa se pune cate un lider la fiecare gang in parte, iar membrii isi vor alege alte factiuni, nu cred ca cineva zice: ori mafia ori nimic.

    Au examene/liceu/scoala numai astia de la noi de pe server, ceilalti de pe alte servere sunt scutiti de sunt mai populati ei?

    Faza cu liderii este urmoatoarea: 

    1. exista anumiti lideri care au multi prieteni si si-au umplut factiunea, ex: Fitzgerald, el e nou ca lider si are foarte multi membrii activi

    2. exista anumite persoane care sunt respectate pe server pentru modul lor de a trage etc si aceste persoane ii atrag foarte usor pe jucatori in factiuniile lor 

    3. exista lideri care nu se remarca si nu s-au remarcat prin lucruri importante, dar ei poate sunt buni ca lideri, dar daca nu au persoane care aplica.....sau poate nu sunt buni lideri ca nu stiu sa-si atraga jucatori....iar eu consider ca e vina lor ca nu stiu sa-si atraga jucatori si eu pe aceste persoane nu le-as tine in staff...

    4. exista lideri nepriceputi care au noroc ca au o factiune in care multi jucatori vor sa fie....

    5. exista lideri foarte priceputi care au si norocul de a avea o factiune in care multi jucatori vor sa fie, ex: The_Game

    As vrea sa dau exemple la fiecare punct in parte, dar iar se supara lumea pe mine ca vorbesc lucruri adevarate...

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...