Jump to content

Jalol

Inactive
  • Posts

    1,196
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jalol

  1. Numele meu în joc: Jalol
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: DarianDary1199
    Screenshot-uri: https://postimg.org/image/hat5oskoj/ , https://postimg.org/image/3v64zcc6r/
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Dadeam examenul de carnet si vine el si trage cu mp5 de pe nrg..
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):Ovidiu Costin Sevraj d4ni ovidiu etc
    Martori: 

     
  2. 8 hours ago, hori18 said:

    chiar dati ban pe dovezi neconcludente . nu acceptati ca vin playeri de pe alte comunitati si dau bine . sistemul de aimtest este praf ,incercati sa faceti ceva cu asta.mai bine va uitati la playerii vechi si gasiti dovezi mult mai concludente.

    on: sunt o gramada de faze in care rateaza in prostie si voi ii dati ban pt o faza?gabriel ...

    Imi asum warn

    Sunt de acord cu Hori, voi v-ati obisnuit cu playerii vechi si stiati ce antecedente au si bla bla si atunci mai mergea sa ziceti ca folosesc aim daca au mai folosit si in trecut, dar acum sunt multi playeri veniti de pe alte servere care trag excelent, si nu au aim, se vede si in videoclipul lui Gabriel ca acel player rateaza mult, cateodata se intampla sa dai 3/3, cateodata ratezi si 10 gloante, in fine..Serverul este perfect, dar un singur lucru este cam aiurea, si acel lucru fiind sistemul de aimtest..Chiar ma amuzati, faceti si voi un test in joc. Sunt 3-4 secunde in care caracterul playerului sta in aer, normal sa il nimereasca pentru ca este pe acceasi directie, doar ridica mouseu putin..

     

    # Imi asum warn.

  3. Esti cel mai mare vanator de cand joc si chiar vreau sa ia o masura stafful al acestui server. Tot ce nu iti convine pac faci poza si actionezi pe forum, sectiunea plangeri este ocupata de tine in proportie de 50%, inclusiv la reclama un membru al staff-ului.. Dupa cum se poate vedea si in poza ta, ai bagat o gramada de droguri. http://imgur.com/a/wDIi4

    Te am alergat cu masina de langa banca, ti-am explodat-o si tu ca o fetita ai alergat spre safezone, dupa ce ai tras 2-3 gloante in noi(facandu-ne sa ne dam jos si sa te alergam). Masina ta este cea de pe stanga, cea explodata. http://imgur.com/a/gPUly , iar in poza apari tu, cel mai inocent player cum fugi spre paint n spray. Eu fiind impreuna cu Alvaro, poate confirma si el cele spuse. Nu iti meriti locul in vreo mafie, gainuto.:spider: Iar acolo, te opresti si stai sa plecam noi? WTF! Se numeste vanatoare ceea ce faci tu acum, scuza-ma.. ceea ce faci tu intotdeauna!

    Si sincer, nu te-am omorat in safezone, eram pe trotuarul de langa, aproape de case. 

    • Upvote 2
  4. Imi cer scuze ca ma bag, nu il cunosc dar vad ca de la un timp toti faceti asa. Din moment ce banati un player, sunteti obligati sa puneti dovezile, acum ati inceput toti ca daca nu recunoasteti bam restrictie, pai cum vine asta? .. Asta ar insemna ca voi puteti bana pe oricine doriti, ca tot ca voi o sa fie :)) 

     

    # Imi accept warn-ul, ms.

    • Upvote 6
    • Downvote 6
  5. Numele meu în joc: Jalol
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Deepside
    Screenshot-uri:  https://postimg.org/image/thedocvd3/ , https://postimg.org/image/9pc7p2jt3/ , https://postimg.org/image/lfq56gclj/ ( au inceput la 16:37:59 ) , https://postimg.org/image/l48otow5j/ ( au terminat la 16:39:30)
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): A dat /anim in timp ce dadea cu spray pe un wall din clanul meu, si a facut bug abuse, daca dai /anim in timp ce sprayezi poti pleca oriunde, ca tot se proceseaza, se vede in poze cand da cu masina peste mine, plecand de la wall.Dupa toate astea, a incercat sa ne atace peretele si cei din clanul ms13 au terminat in 2minute..sa ne explice si noua cum :)) ( se si vede in poze ca a confirmat ca a inceput sa dea spray si apoi a dat f intr-o masina)
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -
    Martori: -

    • Upvote 1
  6. Numele meu în joc: Jalol
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Diablo666
    Screenshot-uri: https://postimg.org/image/u74aw1owb/
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): db si kill cu deagle
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Sevraj, kidzeen,  Costin si nu mai stiu
    Martori: 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...