Jump to content

ROmaniaMare

Inactive
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ROmaniaMare

  1. Salut tuturor sper ca nu am gresit topicul si daca l-am gresit sa nu il stergeti.

    Caut niste desingeri care chiar se pricep si daca se pricep asa de bine ii voi plati vreau sa va pricepeti la creat un banner sau alte chesti ..

    Va rog bagati id asta : stuparuviorel1@yahoo.com

  2. Pornesti calculatorul ei si imediat dupa ce l-ai pornit intri in BIOS (de obicei apasand DEL; unele calculatoare intra cu F2... cel mai bine te uiti pe ecran, ca scrie ce buton sa apesi pentru a intra in BIOS). In bios, cauti pe undeva la boot si selectezi sa booteze prima oara CD-ROM .. apoi HDD... apoi dai Exit (and save settings) si calculatorul se restarteaza.... si apoi o sa citeasca prima oara de pe CD-ROM si apoi HDD.

    Asta e varianta scurta...

    Daca nu intelegi, varianta lunga aici

    Stiam ca asta trebuie facut dar cand apas del sa intru in bios.

    Are alt fel de bios.

    Adica nu are ca in pozele date de tine ca acolo stiam si eu sa setez de ex la ea de pe F7 resetez chestile acelea din bios. Si de pe del intru in bios.

    Cred ca scria bios 2007 daca nu ma inesl..

    Va rog alte raspunsur.

  3. Salutare!

    Am fost la o colega sa ii repar, calculatorul.

    Si am aprins calcuatoru si scria ntdll.dll is missing sau ntdrl nu mai stiu sigur. Si spunea ca sa apas ctrl+alt+delete am apasat si se dadea restart si tot aparea eroare aia.

    Am fost la ea cu un dvd-ul de windwos xp sa ii reinstalez windwosul dar am bagat dvd-ul si nu il citea .

    Se aprindea calculatorul si aparea eroarea aia cu ntdll.dll is missing si sa apas ctrl+alt delet.

    Ce pot face?

    PS: i-am spus fetei ca eroarea aceea apare din cauza ca a fost infectata de un virus iar anti-virusul ia sters acel fisier din windows. Parerea mea.

    Astept raspunsuri!

    Multumesc mult LinkMania!

    PS: Sistemu ei de operare este windwos xp si eu am fost cu alt dvd de windows xp pentru ca ia ap ierdut dvd-ul respectiv.

  4. Cum scot anumite efecte sau sunete dintr-o melodie.

    Stiu ca era un program de puneai melodia si luai tu ce secunde vroiai din ea era o iconita cu o foarfeca verde si se numea ceva de genu mp3 cut sau nu mai stiu...

    Si cum fac sa iau dintr-un videoclip anumite secunde dintr-o parte??

  5. Era un fisier .dll si am dat open with sa mi se deschide in altceva.. si cand intru in metin2 imi intra in alta porcarie..

    In fine ideea e cum dezactivez aia cu open with?? sa nu mi se mai deschida in ala sa nu mia foloseasca open with sa fie iar fisier alb ..

    ce e de facut?

  6. Mereu cand vorbesc cu varu meu pe skype iese de pe skype adica cand e sa vorbec cu el apare aia cu rosu si ii iese de pe skype el spune ca eu sunt iesit dar defapt amandoi suntem... Si se intrerupe mereu am reinstalat amandoi windwosul ce naiba are...

  7. Am o tastatura si am auzit ca daca pun spirt merge mai bine.. Si am pus spirt si mergea ff bine .. Am dat tastatura unui baiat la schimb pentru un mouse iar el spune ca ii e aprinde becu la tastatura dar nu ii merg tastele.. Ce inseamna asta? Cica nu a ia aparut nimica langa ceas sa inteleze sau ceva... Ce poate insemna?

  8. Blackz32

    Daca ti-e lene tie ca moderator sa-i explici cum ar mai putea gasi drivere, dar lui....

    ROmaniaMare

    Poti vedea cu Unknown Device Identifier ce model este si ce driver iti trebuie. Poti pune si o poza folosind acel soft. Mai poti incerca si driverul de aici (site pus chiar si de moderator), alegi netbook, apoi seria E apoi E728. Pe site arata ca nu suporta XP si Vista desi in arhiva LAN sunt drivere si pentru XP, Vista, Win7

    Multumesc frumos dar cred ca vor merge driverele de la emachines.com

  9. ajutor imi trebuie placa de retea si nu am primit acest driver ia rla other devices imi apare network controller cu semnu exlamari si nu ii pot face update .

    Ce sa ma fac va rod din suflet help nu am net pe el si fratemo nu ma lasa sa caut suficient de mult pe net am incecrat multe programe dar toate necesita internet.

    DriverSCanner ,DriverMagician daca ar exista unu sa nu foloseasca net macar sa imi spuna cei mi trb pt net.

  10. Salut!

    Am o mica problema.

    Am reinstalat windwosul ( vista ) si acu trebuie sa bag driverele pe care nu le-am primit cand am cumparat leptopu.

    Nu vreau sa va pun sa mi le cautati dar nu imi merge intenretu pe leptop cand dau pe device mananger imi apare la other device ca network controler e cu ! si incerc sa ii fac update dar degeaba. Am system model eME728 in caz ca va trebuie cum pot face update la internet sau sa imi instalez blaca de retea la leptop?

    Sunt disperat acu stau fara net si sunt la internet cafe. Help

  11. Inchide toate aplicatiile si mai incearca odata chkdsk. Daca la sfarsit tot iti apare ca "CHKDSK cannot continue in read-only mode", incearca chkdsk /f .

    Off te rog imi intri in pc cu team viewer ca asa ne patimim :|

    Baga id de mess : catalintero

    skype : blackboy66661

    ma gasesti pe ambele

  12. Iti apare cumva asa ceva inainte de imaginea cu mesajul "Welcome"? Daca da, lasa-l sa scaneze si sa rezolve problemele. Daca nu, revino cu un mesaj si ne gandim la o alta solutie.

    Nu. Adica da cand aprind pc-ul ma intreaba daca las pornit sa isi faca nush ce dar nu apare ca acolo apar 100 in 3 secunde si la toate scrie deleted deleted deleted

  13. Salut nu stiu ce are leptopul meu am luat, registry boots, driver scanner si speed up my pc ...

    Eram sigur ca daca iar umblu la registry va iesi urat:|

    Si cand dau, restart la leptop ( windwos vista) imi arata o groaza de chesti foarte rapide si mie frica sa nu bubuie leptopu.

    Poza cu eroarea : Untitled.jpg

    Chiar acum astept un raspuns.

    Ps :Ma scuzati daca am gresit zona .

    Cer ca topicu sa fie mutat!

  14. Am cunoscut un tip avea avatar dala alb de zboara da nu conteaza cika pe 31 vom primi magic pop de la carduri el a spus ca are avataru de la lvl 72 ca daca faci lvl 72 faci 5 magic pop card...

  15. Am jucat la eventu ala cu bingo..

    Cum imi iau alea magic pop card x10?

    Am jucat la eventu ala cu bingo..

    Cum imi iau alea magic pop card x10?

    PS : Am o mica problem imi spune ca imi da erroare cu hack shield 5 nu folosesc bot si spune ca am hack speed..

    Am windwos vista ce ii de facut inainte cand era beta mergea ff bine..

    Acuma..

  16. romania mare , esti prost . esti tot ce as ura eu in copilul meu , si sper sa nu ajunga ca tine , ca mi-l bat de-l rup in doua , sau il alung de acasa. oricum tu clar ai si o baza de prostie in tine , impamantenita de la parintii tai probabil.

    faza : era ana mea la pc , juca legit , si imi spune ca e un idiot care ii scrie . nu l-a bagat in seama, si nu i-a scris nimic. si idiotul ii spune anei dupa cam 10 minute de ignorare : iti dadeam 50k daca raspundeai :)))) asta ca sa vedeti ce musteste de prostie.

    1.Nu am spus asta.

    2. Ana nu stiu cine e.. poate esti gay :-?

    Si app ala cu copilu sa ii rupi o mana si sa ii bagi mana in cur:|

    Bitch, please!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...