Jump to content

CrIsTi_

Forumist
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CrIsTi_

  1. •Nick (in joc) : CrIsTi_

    •Ce alte conturi detineti (nick-uri) : Alessyo

    •Level-u : 7

    •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV) : Los Santos

    •Sex (M/F): M

    •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat

    •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu

    •In ce interval orar jucati : Cam pe tot parcursul zilei,nedefinit.

    •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a proteja cetatenii de mafioti, patrulare,asigurarea linistii publice!

    •Factiunile precedente : SMURD

    •Job secundar actual : None

    •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 3

    •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in Pd

    •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? : Nu

    •Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/11/samp001na.png/

    •Poza cu licentele dvs. : http://imageshack.us/photo/my-images/440/samp001px.png/

    •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele : 0

    •In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ? : Da

    Informatii din viata reala

    •Nume / Prenume : Dumi Cristi

    •Varsta : 17

    •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? Bineinteles

  2. Nick : CrIsTi_

    Rank : 3

    Motivul demisiei : Doresc sa incerc si alt ceva,multumesc Dessire pentru sansa acordata ,ai grija de SMURD poate ma voi intoarce aici !

  3. Pai multi fac ori o grupa mare pe zi (gen piept,spate,picioare) ori o grupa mare cu una mica (piept biceps/triceps , spate biceps/triceps , umeri biceps/triceps) . Fiecare isi planifica orarul dupa bunul plac si dupa cum crede el de cuviinta ca e mai bine .

    Incearca cum am facut eu la inceput : 3 zile pe saptamana

    Piept + Brate

    Picioare + gambe

    Spate + Umeri

    Va da rezultate daca esti la inceput , ai sa vezi .

  4. Prezentarea Raliului Dakar

    Legendarul rally raid al Dakarului revine in actualitate, dupa ce in 2008 a fost anulat din cauza amenintarilor teroriste din nordul Africii, organizatorii propunand pentru acest an o editie cu totul inedita pe pamant sud-american. Romania este reprezentata de trei motociclisti si un echipaj auto.

    Argentina si Chile vor gazdui intre 3 si 17 ianuarie cea mai importanta competitie motorizata de profil, la start fiind prezente nu mai putin de 530 de echipaje, impartite in patru categorii. Astfel, 230 de motociclete, 30 de quaduri, 188 de automobile si 82 de camioane vor porni in marea aventura pe doua si patru roti, startul si sosirea fiind programate la Buenos Aires.

    Editia din 2009 a Raliului Dakar propune un total de 9.578 de kilometri, impartiti in 14 etape, dintre acestia 5.656 parcurgandu-se in regim de proba speciala. Pornind din capitala Argentinei, competitorii vor merge mai intai spre sud pana la Puerto Madryn, pentru ca incepand cu etapa a treia sa intre in podisul Patagoniei, raliul urcand spre nord. In etapa a 7-a se va face trecerea in Chile, dupa o mansa de 816 kilometri, urmand apoi intrarea in desertul Atacama si revenirea in Argentina la Fiambala. Dupa treceri prin La Rioja si Cordoba, Dakarul in varianta latino va primi steagul in patratele pe 17 ianuarie la Buenos Aires.

    Printre cele 49 de natiuni reprezentate la start se numara si Romania, trei motociclisti si un echipaj auto formand delegatia tricolora. Emanuel Gyenes, Marcel Butuza si Romeo George Duicu, de la echipa Vectra Racing Team, vor pilota motociclete KTM cu numerele de concurs 49, 66 si 67. Pentru prima data in istoria participarilor romanesti in Dakar, tara noastra va fi reprezentata si la categoria auto, echipajul format din Eugen Baciu si Marius Vasai pilotand un model Rally Raid UK.

    Daca la categoria moto este de asteptat un duel intre Cyril Despres, campionul en-titre, si spaniolul Marc Coma, pe patru roti lupta se anunta mult mai apriga. Triplul invingator Stephane Peterhansel (Mitsubishi) are in Carlos Sainz (Volkswagen), Luc Alphand (Mitsubishi), Joan Nani Roma (Mitsubishi), Giniel De Villiers (Volkswagen) sau Hiroshi Masuoka (Mitsubishi) adversari de calibru, acestia fiind principalii pretendenti la victoria finala. Nu lipseste de la marea intalnire nici americanul Robby Gordon cu al sau Hummer, in timp ce BMW mizeaza pe Nasser Saleh Al Attiyah si Guerlina Chicherit in echipa principala X-Raid GMBH. Prezent pentru a doua oara in Dakar, campionul mondial de turisme Yvan Muller isi va incerca sansa la volanul unui model Buggy, alaturi de Thierry Magnialdi. La categoria grea a camioanelor se anunta o lupta intre Man si Kamaz, adica intre olandezul Hans Stacey si rusul Vladimir Chagin. Invingator in 2000, 2002, 2003, 2004 si 2006, Chagin a abandonat la ultima editie, deschizandu-i astfel calea lui Stacey pentru primul succes in Dakar.

    In istoria de trei decenii a Dakarului au existat doar doi competitori care s-au impus la doua categorii diferite, Hubert Auriol in 1992 si Stephane Peterhansel in 2001, ambii obtinand victoria la auto dupa ce castigasera la moto. Jutta Kleinschmidt a fost singura femeie care a castigat raliul, in 2001, la volanului unui model Mitsubishi Pajero.

    Onlinesport

  5. -Nick : CrIsTi_

    -Level 6

    -Factiune : SMURD

    -Job secundar : News Reporter

    -Licenta pe care o solicitati De pescuit

    -Pretul licentei : 4.ooo $

    -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot merge la peste :> !

  6. Contador a scos pistolul in Turul Italiei

    Spaniolul Alberto Contador i-a lasat pe toti masca, sambata dupa-amiaza, cand a atacat in finalul etapei a 8-a din Turului Italiei (Sapri – Tropea, 217 km), in incercarea de a-l prinde din urma pe Oscar Gatto, rutier plecat din pluton cu intentia clara de a castiga etapa.

    In cele din urma italianul de la Farnese-Vini nu a mai putut fi ajuns si Contador s-a multumit cu pozitia secunda, una deloc de neglijat tinand cont de importantele secunde de bonificatie pe care le-a obtinut.

    Dupa aceasta mansa spectaculoasa desfasurata in intregime de-a lungul coastei Marii Tireniane, Contador a urcat pe locul cinci in ierarhia generala, la doar 13 secunde in spatele olandezului Pieter Weening de la Rabobank.

    Actiunea lui Contador a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat in etapa precedenta, cu final in catarare la Montevergine di Mercogliano, cel supranumit 'Pistolarul' nu a schitat nicio intentie ofensiva, lasandu-i pe Michele Scarponi si Roman Kreuziger sa se expuna.

    De aceasta data insa, spaniolul echipei Saxo Bank a profitat de finalul foarte virajat in urcare pentru a se lansa in urmarirea lui Oscar Gatto, un fel de iepure pentru triplul castigator al Turului Frantei, care a lansat astfel un mare semnal de alarma pentru ceilalti ciclisti cu ambitii la victoria finala.

    Cea mai litorala etapa a editiei din acest an a Turului Italiei a propus 217 kilometri intre Sapri si Tropea de-a lungul coastei Tireniene. Dupa doar doua borne de la startul real din pluton au iesit Leonardo Giordani (Farnese Vini) si Mirko Selvaggi (Vacansoleil), care au format evadarea zilei.

    Cu bilet de voie din partea unui pluton extrem de generos, cei doi si-au construit rapid un avans de aproape 11 minute, pentru a fi ajunsi din urma cu doar 7.3 borne inaintea finalului.

    Ultimii kilometri au fost parcursi in mare viteza, iar cazaturile nu au lipsit din peisaj, printre nefericitii protagonisti numarandu-se si veteranul italian Stefano Garzelli. In cele din urma acesta a reusit sa revina intr-un pluton controlat de Saxo Bank, tocmai echipa lui Contador cel mai putin asteptat rutier sa atace in aceasta mansa.

    Finalul a propus un profil in urcare si o sosea extrem de virajata, teren perfect pentru o desprindere in genul celei reusite de belgianul Bart De Clercq la Montevergine di Mercogliano. De aceasta data initiativa i-a apartinut italianul Oscar Gatto, care a plecat din pluton cu doar doi kilometri inaintea finalului.

    Cateva secunde mai tarziu singurul care a reactionat si a pornit in urmarirea rutierului italiand in varsta de 26 ani a fost insusi Alberto Contador, principalul favorit la castigarea Turului Italiei.

    Acesta s-a desprins ca un veritabil atacant spre uluiala celorlalti rutieri din pluton si a dat pedale grele in urmarirea lui Gatto. Acesta din urma a sprintat la randul sau puternic si nu a mai scapa cea mai mare victorie din cariera.

    Contador a sosit al doilea si a inhatat secundele de bonificatie care il urca pe iberic in pozitia a cincea la general, la doar 13 secunde in spatele lui Weening. Alessandro Petacchi s-a impus in sprintul pentru locul al treilea si ramane in posesia tricoului rosu.

    Duminica este programata o etapa regala cu final in catarare pe Etna, dupa o mansa care se va desfasura in intregime pe pamant sicilian.

    Startul se va da la Messina, in timp ce sosirea este programta dupa 169 de kilometri pe versantul vestic al vulcanului Etna la 1892 metri altitudine. La kilometrul 90 rutierii vor escalada versantul estic aflat la 1631 metri altitudine.

    Onlinesport

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...