Jump to content

djsasha25

Forumist
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by djsasha25

  1. Sona cand faci bara la 3 minute si apoi urmatoarea bara la 20 de minute ..ti se pare ceva normal nu? O sa aveti  plangere intreaga formulata si pusa pe forum sa vada toata lumea si din moment ce vi s-au gasit numai scuze patetice impotriva oricaror  plangeri formulate de noi e cam clara treaba nu ?

  2.  

    nu stau sa scriu romane intregi dar astept rezolvare la urmatoarele probleme :

     

    1. Ati primit un filmulet in care un party intreg facea o bara in 20 de minute . (astept sa aveti discutii interne pe tema asta )

     

     

    si cel mai important 

     

     

    2. In data de 01.06. 2015 ora 12  cu aproximatie , in tarcul de bk arena 1 s-a facut razie de catre adminul Polestar si cineva de acolo a abuzat de unstuck la prima intrebare de afk adresata de catre admin . Pentru mai multe detalii luati legatura cu Polestar si din moment ce am luat ss pentru unstuck astept acelasi tratament pentru " colegii" de tarc implicati . 

     

     

     

     

     

     

  3. din moment ce nu s-a anuntat vre-o lucrare la server se pare ca baietii aia care fac flood au gasit cheia succesului :))

  4. neata ...azi e ziua de rr :) wake upppp :D... fac 4 anisori !

     

    si cine imi face cadou de ziua mea niste iteme glorious? :))

  5. Cred ca am mai jucat cu ceva useri de aici acum cativa ani pe un alt sv ;) Damiane daca esti cel care il stiu eu :))) te pupa tata Templar :P ...daca nu ...scuze de spam ;)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...