Jump to content

Winston

LinkManiac
  • Posts

    769
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Winston

  1. Mi-am conectat telefonul la PC pentru ca am vrut sa imi pun ceva muzica pe el. Cand am conectat telefonu mi-o aparut usb conecat si imi zicea sa apas pe buton montare ca sa pot copai fisierele si am apasat pe el si cand am vrut sa il orpesc am apasat oprire ca sa sa demontez cardul SD de la PC si am apasat o data si se incarca foarte greu si eu am scos cablul si  acum cand am intrat in managerul de fisiere nu mai imi arata stocarea pe telefon ci imi arata doar card SD. Inainte cand intram in manager imi arata Stocare pe telefon si Card SD. Acest mi s-a mai intamplat o data si l-am dus la vodafone si mi-o dat alt telefon ca atunci eu l-am inchis si nu mai mergea dar acum telefonl nu l-am inchis si inca merge adica pot sa sun dar nu pot intra in aplicatiile care erau pe card SD. Am intrat si la setari la usb si nu mai pot selecta memoria USB adica nu pot sa fac transfer de fisiere intre computer si si memoria USB. Am telefon Alcatel One Touch Pop C7. Va rog frumos daca se poate cat de repede

     

  2. Nume telefon: Alcatel Onetouch Pop C7
    Versiune OS: Android 4.2.2
    Data de cand am aceasta problema: De cateva zile
    O mica descriere a problemei: Pai mi-am incarcat in data de 27 octombrie telefonul cu 7 EURO care i-am folosit pentru optiunea din orange young aceea cu internet nelimitat in 9-17 si dupa aceste ore mai am inca 300MB. De cateva zile netul de pe telefon merge foarte greu. La inceput mergea bine dar  le faceam si hotspot colegiilor si se conectau vreo 3 4 si eram si eu si mergea inca bine dar acum de cateva zile merge foarte greu si dupa orele in care nu mai am net nelimitat folosesc doar eu aia 300MB si tot merge rau. Oare din ce cauza? Si modul de retea ii automat 3G si 2G.

  3. Salut, dupa cum stiti aproape toti la urmatorul update factiunea Tuning & Transport va fi scoasa de pe server ceea ce mie si poate la alti playeri nu le prea convine. Aceasta factiunea ar avea un rol mult mai important daca ar fi mai multi playeri pe server. Eu zic sa revenim la fostul nick UST (Underground Street Tuning), vechea culoare a factiunii si vechile culori ale masinilor. Daca tottusi avem un scripter care am vazut ca se pricepe sa ii dam un rol mai important aceste factiuni.

    1. Schimbam skinul liderul cu acesta  sau acesta  .

    2. La unul dintre update-urile trecute s-au bagat niste comnezi /installwheels /installcolor ... de ce sa nu le bagam si la urmatorul update? Eu zic ca ar fi bine sa se introduca deoarece ar aduce un + factiuni deoacere atunci cand este o cursa si vi se spune ca aveti voie cu noss o sa puteti chema doar un mecanic care o sa va puna noss pe masina cat doreste x2 x5 x10. M-am gandit sa fie comnezile pe rank-uri

    - rank 1: /installcolor /installnoss

    - rank 2: /installwheels /installhydraulics

    - rank 3: /install paintjob 1 2 3 /installroof (atomic sau x-flow la masinile care se potrivesc)

    - rank 4: /installspoiler

    -rank 5: /installfrontbumper /installrearbumper (atomic sau x-flow la masinile care se potrivesc)

    3. Sa se poate organiza curse gen drift/drag de la rank 5+

    - drift: Sa se creeze niste arene cum sunt si in Need For Speed Underground 2 unde sa fie 3 laps si sa se contorizeze driftul care il faci. Cel care strange cele mai multe puncte castiga dar cand te lovesti de ceva sa iti dispara punctele. Comanda sa fie ceva gen /startdrift <nr laps max 4 laps> <nr concurenti 2 4 6> <pret> <nr arenei 1 2 3>. La concureti sa fie maxim 6 iar primi 6 care dau joinrace participa si cand gasesc o masina dau /raceready si le va da teleport la cursa. Vor fi 2 randuri a cate 3 masini pe care ii va situa in ordinea in care dau /raceready
    Dar daca dau /reaceready si nu au masina sa le apara pe chat "Nu ai masina. Mergi si fa rost de una"
    - drag: Tot asa sa se creeze arene speciale sa fie 3 laps sau cate doreste mecanicul iar primul care termina castiga banii stransi din inscrieri + un premiu de la mecani daca vrea. Comanda va fi /startdrift <nr laps max 4 laps> <nr concurenti 2 4 6> <pret> <n arena 1 2 3>
    4. Cred ca am fost propusa urmatoarea sugestie dar nu stiu de ce nu a fost accepta pentru ca era foarte folositoare. Mecanici sa poata lua din spawn canistre din spawn pe care ar putea sa le vanda. Aceasta sugesti sigur ar aduce un + mare factiunii.
    - rank 1: 1 canistra de 20l
    - rank 2: 2 canistre de 20l
    - rank 3: 3 canistre de 20l
    - rank 4: 4 canistre de 20l
    - rank 5: 5 canistre de 20l
    5. Scoateti tot ce tine de taxi-uri service taxi, masini, spawn etc.
    6. Sa fie reparata comanda /service mechanic. Sa le apara tuturor mecanicilor pe chat chiar daca ei nu sunt duty si primul care da /accept mechanic sa ii apara un checkpoint si sa se deplaseze acolo. Sa se scoata /duty de la mecanini nu ii vad rostul.

    P.S: Ganditi-va bine la scoaterea factiunii T&T pt ca are un rol important pe server. Ce ne facem daca nu o sa avem fill la masinile din spawn? Sau daca ramanem fara fill? Aceasta factiune ii foarte frumoasa si nu trebuie scoasa. Trebuie sa gasim un lider bun care sa poata sa o conduca si sa ne gandim la sugestii care sa ii aduca un + factiunii.

     

    #Scuzati greselile gramaticale

    • Upvote 4
  4. Sunt CONTRA sugestiei tale deoarece nu scoaterea factiunilor ar fi o rezolvare la treaba cu playerii. De ce sa scoti mafiile si nu alte factiuni? Aceste 2 mafii au o istorie foarte mare pe acest server si nu ar fi ok sa le scoti. Tu ai mai zici ca politisti vor avea mai multa activitate dar nu este asa daca noi mafiotii mergem intr-un gang acolo daca omoram alt gangster nu primim wanted si atunci chiar ca politisti nu vor m-ai avea activitate. Eu zic sa le lasam asa cum este acuma deoarece sugestia asta nu ar ajuta nu nimic serverul dupa parerea mea. Daca vreti sa avem mai multi playeri trebuie sa facem factiunile mai atractive nu sa le scoatem. Daca s-ar scoate The Triads de pe server cred ca as renunta. Eu pt aceasta factiune joc si pentru a ma distra. Si cred ca asa vor face si multi din Mafia.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...