Jump to content

Dhermit

Forumist
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dhermit

  1. Sper ca postez bine :). Imi poate explica si mie cineva care sunt diferentele intre caroseriile masinilor? Adica in afara de efectul viuzal de exemplu dintre un Break si o Berlina...mai este si altceva? Tot ce stiu pana acum este ca nu imi plac de nici o culoare Breakurile,ca Hatchbackul este modelul cu...fund mare? :D de obicei cand aud hatchback ma gandesc la un golf 5...si ca,Coupe-ul are 2 usi. Care este defapt diferenta intre toate aceste categorii?

  2. am terminat si eu main questul. mi-au ramas doar alea de la misc si questurile care au bug. ma simt furat la cei 60 euro dati pe joc si sa il termin intr-o saptamana

    Atunci joaca Morrowind ... :P In orice caz, mie unul imi place!

    Word...tot Morrowind ramane cel mai frumos Elder Srolls,si ca poveste si ca atmosfera si ca lvl-ing system si questuri :tiphat:

  3. gata enchanting 100...ce mai chin :banghead: si tocmai ce am aflat cum fac "best items",trebuie sa am si alchemy la 100 :hair: ...momentan 18,deci iar am ce face toata saptamana :D.

    Cred ca o sa revin si eu cu niste poze cu charu meu in momentul de fata...sa fac un fel de colaj "inainte-dupa".Sunt de abia la ultima misiune din chapter 1 la main quest (lvl 38) si o sa ma apuc iar de main cand o sa imi termin itemele de craftat.Am full daedric acum,dar intentionez sa fac iar upgrade-ul la legendary cand o sa am potiunea maxim realizabila de +smithing si un set cu enchanturi full de +smith si o sa imi aleg niste enchanturi care or sa mi se para mai importante sa le pun pe armuri si sabii cand o sa am potiunea maxima realizabila de +enchant .

    Vreau sa imi fac OP charul inainte sa ma apuc de main quest...sa pot sa ma bucur de poveste fara sa stau cu stres ca poate sa ma omoare vreunu si sa salvez din 3 in 3 minute(joc la master difficulty).

  4. Am si eu o intrebare legata de weapon improvement,tocmai ce am observat ca la 100 smithing nu primesti maximum de dmg la improve,am folosit o potiune cu +30% la un item care deja era legendary si l-a facut tot legendary dar cu damage mai mare.

    Nu am vazut sa fie potiune mai mare de 30% si intrebarea mea este urmatoarea: Se stacheazala bonusul de "la %" de pe potiuni? Dar de pe itemele enchanted cu fortify smithing? Dar de pe iteme si potiuni?:D Care ar fi un maximum pe care poti sa il obtii de "la %" ?

    Banuiesc ca este la fel si cu enchanting si cu alchemy.

  5. E inuman Enchanting-ul :banghead: am cheltuit o gramada de gold si abia l-am adus pe la 70...cumparam petty soul gems si iron daggers si faceam enchant sau cand ma plictiseam cumparam skill level up de la trainer.Dar ca sa cumpar acum skill am nevoie de vreo 2k gold. Si in plus,nu stiu daca este bug dar vendorii mei nu isi dau respawn la inventar in 24 de ore :| .

    Este vreo alta modalitate sa cresc enchanting?...am incercat si faza cu azura star si re-charge la item cu Mace of Molag' Bal dar merge muuult prea incet...sunt 100% sigur ca nu primesc un lvl up la 10 recharge-uri. :|

  6. Ce de gold aveti, eu cel mai mult am avut 5k strans si am dat pe casa si dupa 4.3k pentru o haina cu 100% magika regen + 17 % cost reduce la destruction.

    Am lvl 20 acum ma invart in jurul la 2k cam dau banii pe iron sa pot creste smithing-ul, momentan e la 73, as vrea sa fac 100 pentru dragon armor. :P

    dragon < daedric la stats..

    In orice caz, daca vrei sa iti creste smithing, faci asa: strangi leather (majoritatea le iei de la lupi) si craftezi leather gloves.. un mod mai simplu si mai putin costisitor nu cred ca stiu.

    +1 la fel am facut si eu smithing 100,faceam grind pt gold questurile repetitive de la dark brotherhood (care le primesti dupa ce termini quest-lineul,primesc 800 gold la lvl meu nu stiu daca creste mai mult->am lvl 30),iar dupa aceea calatoream din oras in oras si cumparam de la fierari tot leatheru si leather strips pe care il aveau,de obicei au stackuri de 15-20 din fiecare si te duce undeva pe la 1k gold sa cumperi tot leatheru de pe un vendor. Mai ales,atunci cand calatoresti trec si zile(sau ore depinde de distanta dintre orase) in joc si isi dau refresh la inventar...deci recomand sa strangi bani si dupa sa dai fast travel si sa cumperi pana devii over-encumbered,moment in care transformi tot leatheru in leather gloves.Am facut foarte rapid asa. Ruta de travel era parca: Windrun->Solitude->Markarth->Falkreath->Riften->De la capat

    Si multumesc mult pt raspunsul rapid la intrebarea mea taranuldelatara,chiar ar fi fost aiurea sa imi scada damage-ul de pe iteme cand fac enchant. :hello:

  7. Salut,ma joc si eu de ceva timp Skyrim si am o intrebare.

    Tocmai ce am facut si eu level 30 si Smithing 100,asa ca mi-am facut un full set de Daedric armor si upgradat la legendary + 2 Daedric Swords Legendary.(sunt pe dual 1-handers si am ales sabiile pt viteza+pt ca imi plac cel mai mult :D).

    M-am hotarat sa fac si niste enchanturi pe sabii ...niste chestii minore gen +10 absorb health sau +10 ice damage,in fine,chestia este ca atunci cand vreau sa dau enchant imi scade drastic damage-ul de pe sabie :|.Am one handed vreo 80 si ceva numai stiu exact si sabia are 78 damage iar cand dau la enchant imi apare ca o sa iasa o sabie cu 46 damage.

    Asta se intampla pt ca am enchanting-ul mic (26)? Daca cresc enchanting o sa creasca si dmg-ul itemelor? La 100 enchanting se pastreaza damage-ul initial?

    Multumesc anticipat

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...