Jump to content

Revolver

Forumist
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Revolver

  1. Nume in joc:
    Revolver

    Level:
    10

    De cat timp jucati pe server:
    2 ani si 4 luni.

    De ce doriti sa intrati in Hitman:
    Am cativa prieteni aici si de cand m-am apucat sa joc pe acest server mi-am dorit sa intru in agentie. In plus vreau sa demonstrez ca sunt un player capabil de aceasta factiune.

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:
    Nu am jucat inainte de wipe.
    Nick precedent:
    Seven

    Factiuni precedente si rank-ul detinut:
    Medici
    - Rank 2;
    DNB
    - Rank 3;
    NG
    - Rank 4;
    UST
    - Rank 3 ;
    Ballas
    - Rank 3.

    Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:
    0

    Job curent:
    Civil. Detectiv.

    Varsta(reala):
    16

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):
    Revolver, un copil ambitios cu o viata destul de buna, in ciuda faptului ca mama lui a decedat, s-a nascut in 1996. Tatal sau era Hot de Masini. Visul lui Revolver
    nu era de a fi hot de masini ca tatal sau, el a vrut sa devina un pilot de curse si in acelasi timp un bun mecanic auto. De mic copil Revolver conducea masina tatalui sau pe drumuri rurale. La inceput tatal sau il tinea in brate dar cand Revolver a mai crescut destul incat sa ajunga si la pedale el a putut conduce singur. Visul lui Revolver era tot mai aproape de a deveni realitate, lui i s-a propus sa vina la scoala de mecanici auto din Los Santos. Dupa ce Revolver a implinit 18 ani el a dat pentru permis si a inceput prima lui aventura in arta sofatului. El a devenit cel mai bun pilot din orasul sau intr-un timp foarte scurt. Dupa ceva timp liderul Panther i-a oferit lui Revolver i s-a oferit sansa de a intra in UST. Revolver a devenit cu timpul un membru fidel UST, dar lui inca nu-i trecuse dorul de Ballas. Intr-un timp el a inceput din nou sa omoare rivalii gangului ballas, obisnuia sa treaca prin Area 51 si de multe ori cand liderul avea nevoie de el nu putea sa vina deoarece era inchis la sectia de politie. Dupa ce liderul i-a scazut din salariu lui Revolver, el s-a gandit ca e mai bine pentru el sa intre inapoi in gangul Ballas. Revolver nu se simtea la fel de bine ca pe timpuri deoarece majoritatea colegilor lui parasise vestitul gang. Dupa putin timp Revolver se simtea singur mai ales ca nu avea un lider. Era aproape singurul care mai iesea din casa sa se lupte cu rivalii. Cand s-a ales liderul gangului Ballas, Revolver s-a gandit ca e mai bine sa iasa, chiar daca liderul era unu de treaba si adusese multi membrii dupa el. Acum dupa ce a iesit din Ballas, Revolver s-a gandit sa revina inapoi in UST si sa nu mai faca aceeasi greseala ca in trecut. Dupa putin timp de activitate, Revolver a fost invitat sa intre in Armata. El a stat acolo destul de mult timp sub conducerea celor doi buni lideri Ionut si TheOne. Revolver ajunsese un membru vechi al armatei, el fiind rank 4. In urma unor probleme medicale Revolver nu a mai putut sa-si continuie meseria si a fost demis. Dupa 3 saptamani Revolver si-a depus dosarul din nou la Armata , iar lui i s-a oferit o noua sansa de catre cei doi lideri TheOne si Ares. Revolver nu era asa strans legat de Armata cum a fost pe timpuri, iar intr-o zi unul din cei mai buni prieteni ai lui, GangXplor3 a primit functia de lider la gangul DNB. Revolver auzind acestea, s-a gandit sa demisioneze din Armata si sa se duca alaturi de bunul sau prieten sa se dueleze impreuna cu rivalii. GangXplor3 a pierdut functia de lider iar Revolver a fost nevoit sa iasa din acest gang. A fost timp de 3 saptamani membru al armatei dar din pacat Revolver a trebuit sa-si paraseasca colegii. El si-a depus dosarul la Agentia Hitman dar prima data a fost respins. El a sperat sa impresioneze liderul agentiei prin activitatea lui si isi incearca din nou norocul asteptand un raspuns pozitiv de aceasta data.

    Cate ore jucati pe zi:
    4-5, chiar mai mult...depinde de timpul meu liber.

    Poza cu stats:
  2. Nume in joc: Revolver

    Level: 9

    De cat timp jucati pe server: 2 ani si 4 luni.

    De ce doriti sa intrati in Hitman: Am cativa prieteni aici si de cand m-am apucat sa joc pe acest server mi-am dorit sa intru in agentie. In plus vreau sa demonstrez ca sunt un player capabil de aceasta factiune.

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Nu am jucat inainte de wipe. Nick precedent: Seven

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: Medici - Rank 2; DNB - Rank 3; NG - Rank 4; UST - Rank 3 ; Ballas - Rank 3.

    Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

    Job curent: Civil. Detectiv.

    Varsta(reala): 16

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Revolver, un copil ambitios cu o viata destul de buna, in ciuda faptului ca mama lui a decedat, s-a nascut in 1996. Tatal sau era Hot de Masini. Visul lui Revolver nu era de a fi hot de masini ca tatal sau, el a vrut sa devina un pilot de curse si in acelasi timp un bun mecanic auto. De mic copil Revolver conducea masina tatalui sau pe drumuri rurale. La inceput tatal sau il tinea in brate dar cand Revolver a mai crescut destul incat sa ajunga si la pedale el a putut conduce singur. Visul lui Revolver era tot mai aproape de a deveni realitate, lui i s-a propus sa vina la scoala de mecanici auto din Los Santos. Dupa ce Revolver a implinit 18 ani el a dat pentru permis si a inceput prima lui aventura in arta sofatului. El a devenit cel mai bun pilot din orasul sau intr-un timp foarte scurt. Dupa ceva timp liderul Panther i-a oferit lui Revolver i s-a oferit sansa de a intra in UST. Revolver a devenit cu timpul un membru fidel UST, dar lui inca nu-i trecuse dorul de Ballas. Intr-un timp el a inceput din nou sa omoare rivalii gangului ballas, obisnuia sa treaca prin Area 51 si de multe ori cand liderul avea nevoie de el nu putea sa vina deoarece era inchis la sectia de politie. Dupa ce liderul i-a scazut din salariu lui Revolver, el s-a gandit ca e mai bine pentru el sa intre inapoi in gangul Ballas. Revolver nu se simtea la fel de bine ca pe timpuri deoarece majoritatea colegilor lui parasise vestitul gang. Dupa putin timp Revolver se simtea singur mai ales ca nu avea un lider. Era aproape singurul care mai iesea din casa sa se lupte cu rivalii. Cand s-a ales liderul gangului Ballas, Revolver s-a gandit ca e mai bine sa iasa, chiar daca liderul era unu de treaba si adusese multi membrii dupa el. Acum dupa ce a iesit din Ballas, Revolver s-a gandit sa revina inapoi in UST si sa nu mai faca aceeasi greseala ca in trecut. Dupa putin timp de activitate, Revolver a fost invitat sa intre in Armata. El a stat acolo destul de mult timp sub conducerea celor doi buni lideri Ionut si TheOne. Revolver ajunsese un membru vechi al armatei, el fiind rank 4. In urma unor probleme medicale Revolver nu a mai putut sa-si continuie meseria si a fost demis. Dupa 3 saptamani Revolver si-a depus dosarul din nou la Armata , iar lui i s-a oferit o noua sansa de catre cei doi lideri TheOne si Ares. Revolver nu era asa strans legat de Armata cum a fost pe timpuri, iar intr-o zi unul din cei mai buni prieteni ai lui, GangXplor3 a primit functia de lider la gangul DNB. Revolver auzind acestea, s-a gandit sa demisioneze din Armata si sa se duca alaturi de bunul sau prieten sa se dueleze impreuna cu rivalii. GangXplor3 a pierdut functia de lider iar Revolver a fost nevoit sa iasa din acest gang. A fost timp de 3 saptamani membru al armatei dar din pacat Revolver a trebuit sa-si paraseasca colegii. El isi depune acum dosarul la Agentia Hitman si asteapta raspunsul liderului.

    Cate ore jucati pe zi: 4-5.

    Poza cu stats: http://i.imgur.com/zRr7t.jpg

  3. Nick: Revolver

    Rank: 1

    Motivul demisiei: Nu mai e asa cum era pe vremuri. Poate e la fel pentru unii dar eu sincer am inceput sa ma plictisesc, oricum nu eram foarte activ deci mai rau va incurcam.

    Multumesc Paul pentru sansa acordata, imi pare rau ca nu am avut ocazia sa lucram mai mult timp impreuna.

    Pityc fa-ti treaba ca pana acum, ai grija de tine :)

    Bafta colegi !

  4. Nick-ul (in joc) : Revolver

    Factiunea din care faceti parte : NG

    Level (minim lvl 3) : 8

    Primarul pe care il votati : outkast

    Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un membru vechi al comunitatii, de treaba care chiar merita sa aiba aceasta functie :) Se poate descurca excelent cu o functie in staff-ul LinkMania !

  5. Nick: Revolver

    Level: 8

    Licenta pe care o solicitati: Fish + Shamal

    Pretul licentei: 240.000 $ + 4.000 $ + Taxa pentru test.

    Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui si sa zbor cu shamalu'...

  6. Nick in joc: Revolver

    Nick forum: Revolver

    Alte nick-uri pe care le-ati avut: -

    Level-ul caracterului in joc: 7

    ---------------------------------------------------

    Varsta (reala): 17

    De cat timp joci: 1 an

    Sex (M/F): M

    ---------------------------------------------------

    Job-uri (factiuni) precedente: Consilieri, Medici, DNB.

    Job (factiune) curent: Civil

    Rankurile detinute in factiunile precedente: Medici - Rank 2; DNB - Rank 2; Consilieri - Rank 1

    De ce ati parasit ultima factiune: M-am lasat un timp de joc

    ---------------------------------------------------

    Cu ce se ocupa Armata: Cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10, patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje.

    De ce doresti sa intri in Armata: Doresc sa ma altur unei factiuni legale.

    ---------------------------------------------------

    Cate ore joci pe zi: 2-3...depinde

    ---------------------------------------------------

    Poza cu stats: GEt1x.jpg

    Poza cu licentele: 9o23Y.jpg

    ---------------------------------------------------

  7. -Nume (in joc) : Revolver

    -Sex (masculin/feminin): Masculin

    -Varsta (in joc): 17

    -Factiuni precedente: SMURD

    -De ce ati parasit ultima factiune ? : Lipsa de activitate

    -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : -

    -Cat timp dedicati jocului ? 5-6ore

    -De ce doriti acest job? :deoarece imi place DM-ul.

    -Care este level-ul caracterului dvs?: 7

    -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Revolver s-a nascut acum 15 ani la periferia Los Santos-ului. Acum 4-5 ani a avut un conflict dur cu politia deoarece tatal sau era "peste" iar mama lui era prostituata si facea parte dintr-o retea mare. Cand poltia a aflat asta au vrut sa-l aresteze pe tatal sau , dar el s-a opus si a murit pritntre focurile de arma. Socat , Revolver a fugit de acasa ascundandu-se intr-un camin de copii. Aici si-a petrecut ultimii ani , incercand sa-i razbune pe parintii lui. El nu a vrut sa devina ce a fost tatal lui asa ca el sa facut traficant de arme si doreste sa intre in Da Nang Boys , unul din cele mai puternice ganguri din San Andreas cu un lider bun si membrii exceptionali!

    -Varsta reala: 16

    -Sexul: Masculin

    -Orasul in care locuiti (in realitate): Bacau

    -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

  8. •Nick(in joc): Revolver

    •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -

    •Level-ul : 7

    •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS

    •Sex (M/F): M

    •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat

    •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu

    •In ce interval orar jucati:15:00-20:00 22:00-00:00

    •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a asigura paza si protectia in joc.

    •Factiunile precedente: SMURD

    •Job secundar actual: Detectiv

    •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: smurd - rank 2

    •De ce ati parasit ultima factiune: Lipsa de activitate

    •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu

    •Poza cu /stats: http://img818.imageshack.us/img818/9250/samp017ei.png

    •Poza cu licentele dvs.: http://img406.imageshack.us/img406/6605/samp018xk.png

    •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0

    • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da

    Informatii din viata reala

    •Nume / Prenume: Stefan

    •Varsta: 16

    •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Normal altfel nu aplicam.

  9. Nick in joc: Revolver

    Nick forum: Revolver

    Alte nick-uri pe care le-ati avut: [_DeeJay_]

    Level-ul caracterului in joc: 7

    ---------------------------------------------------

    Varsta (reala): 16

    De cat timp joci: 2 ani

    Sex (M/F): M

    ---------------------------------------------------

    Job-uri (factiuni) precedente: SMURD,SFR

    Job (factiune) curent: -

    Rankurile detinute in factiunile precedente: SMURD - rank 2,SFR-2

    De ce ati parasit ultima factiune: Lipsa de activitate.

    ---------------------------------------------------

    Biografie (a caracterului, minim 100 cuvinte): Revolver este un baiat care a locuit in nordul los santosului impreuna cu parintii lui . Chiar daca situatia financiara nu il ajuta deloc , el stia ca odata cu trecerea anilor si el crescand , va trebui sa faca ceva pentru a-si ajuta familia , asa ca si-a luat jobul de carjacker . Dupa ce a reusit sa faca primul milion de dolari totul a fost mai usor , a luat legatura cu multe persoane cu influenta si totul mergea parca pe un fagas mai usor , dar toate acestea pana intr-o zi cand unul dintr-un gang numit grove a declarat un war pe strazile los santosului iar pe una dintre ele a fost omorat si tatal lui . Auzind acestea mama lui s-a imbolnavit de inima , ca dupa un timp sa faca o comotie cerebrala si sa moara . Vazand acestea Revolver stia ca trebuie sa faca ceva pentru a se razbuna , asa ca a aplicat gangului San Fierro Riffa , unde l-a ajutat foarte mult in toate problemele , dar si-a dat seama ca nu asa este calea dreapta cum l-au invatat parintii sai , asa ca s-a hotarat sa se de-a de partea legii , asa ca a facut o aplicatie la armata , cea mai importanta organizatie a tarii . Acum asteapta un raspuns de la liderul acestei organizatii si spera ca va fi acceptat pentru a arata cat de loial si muncitor e .

    ---------------------------------------------------

    Cu ce se ocupa Armata: Se ocupa cu suspectii care detin wanted intre 6 si 10,alimenteaza armory cu produse si face filtre vamale si blocaje.

    De ce doresti sa intri in Armata: Deoarece cred ca este o factiune competenta.

    ---------------------------------------------------

    Cate ore joci pe zi: 6-7

    Ati avut o perioada de inactivitate?: Nu

    Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Ne cunoastem pe parcurs daca sunt acceptat.

    ---------------------------------------------------

    Poza cu stats: http://img853.imageshack.us/img853/9213/samp017uq.png

    Link catre demisie (daca nu ati primit uninvite): -

    Link catre anulare crime: -

    Poza cu licentele: http://img32.imageshack.us/img32/7389/samp018ip.png

  10. • Nickname: Revolver

    • Level: 6

    • Sex: M

    • Factiuni precedente: Medici

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2

    • Nickname-uri precedente: -

    • Poza cu /stats: http://img638.imageshack.us/img638/4568/samp024pv.png

    • Link catre cererea de demisie: -

    • Biografie (minim 100 de cuvinte): Revolver s-a nascut intro familie foarte saraca din Los Santos . Mama lui Revolver era vanzatoare intr-un magazin dar sufera de cancer, iar tatal lui a murit inpuscat de gangsteri .Revolver isi iubea foarte mult mama si era in stare sa faca orice pentru ea.Intr-o noapte Revolver s-a dus sa se intalneasca cu niste gangsteri din Ballas pentru a face niste afaceri cu droguri deoarece avea mare nevoie de bani pentru operatia mamei sale.I-a mers lui Revolver 2-3 luni,a reusit sa stranga suma necesara pentru operatie si i-a ascuns in casa.Intr-o dimineata Revolver a plecat la un meci de Basket cu prietenii sai dupa colt il asteptau cei din Ballas.Cum a luat coltul a fost lovit cu un par in cap si a ramas intr-o balta de sange iar pe mama sa a omorat-o , a luat banii si a dat foc la casa.Revolver a stat intr-o balta de sange timp de 2 ore cand din fericire a fost gasit de un membru din temutul gang Grove Street.A fost tratat si s-a facut bine.Cei din Grove au prins drag de el si l-au primit in gang, l-au invatat tot ce trebuie despre viata de cartier.Revolver le-a multumit si acum impreuna sunt dispusi sa lupte contra celor din alianta rivala.

    Informatii din viata reala:

    • Nume: Stefan

    • Varsta: 16

    • Sexul: M

    • Orasul in care locuiti: Bacau

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 6-7

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru death match.

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -.

  11. •Nickname: Revolver

    • Level: 6

    • Sex: Masculin

    • Factiuni precedente: Medic

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: rank 2

    • Nickname-uri precedente: -

    • Poza cu /stats: http://img511.imageshack.us/img511/9729/samp015m.png

    • Link catre cererea de demisie: -

    • Biografie (minim 100 de cuvinte): Revolver s-a nascut in orasul Los Santos.Cand a crescut a absolvit facultatea de medicina si s-a mutat in orasul San Fiero impreuna cu parintii lui.Dupa 4 ani la varsta de 22 de ani Spartan si-a pierdut amandoi parintii..Dupa 2 ani stati in San Fiero Revolver se intoarce in orasul Los Santos si isi i-a jobul de Car Dealer.In timp ce vindea o masina a auzit pe cineva vorbind de noile ganguri din Los Santos.Revolver a zis sa se alature lor si le-a cautat prin oras.In timp ce se plimba a vazut o lupta.Nu stia pe cine sa ajute dar pana la urma s-a decis si a ajutat niste gangsteri care erau imbracati in tricouri de baschet verzi si camasi verzi.Dupa ce rivalii au pierdut un membru din acest gang i-a spus ca se numesc Grove Street si ca sa vorbeasca cu liderul lor daca vrea sa intre si el.Revolver asa a si facut si a vorbit cu liderul lor.Acum asteapta raspunsul acestuia.

    Informatii din viata reala:

    • Nume: Stefan

    • Varsta: 16

    • Sexul: Masculin

    • Orasul in care locuiti: Bacau

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 6-7

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: pt ca ador dm-ul

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

  12. -Nick: Revolver

    -Level: 7

    -Factiune: SMURD

    -Job secundar: Trucker

    -Licenta pe care o solicitati:arme

    -Pretul licentei: ...

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru autoaparare si pescuit.

  13. • Nick:Revolver

    • Level-ul : 5

    • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS

    • Sex (M/F):M

    • Factiuni precedente:-

    • Job secundar actual:Taxi

    • In ce interval orar jucati ?:18-20

    • De ce doriti sa intrati in factiunea "SMURD":pentru a ajuta oamenii cu heal

    • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune?:cu ajutarea oamenilor ramasi fara viata

    • Ce veti face atunci can primiti un apel de urgenta?ma indrept intracolo

    • Ce trebuie sa faceti cand va urcati in ambulanta?:dam /duty

    • Cand puteti sa folositi elicopterul?:doar in situariile in care pacientul este departe

    • Poza cu /stats: http://img405.imageshack.us/img405/5181/samp007jq.png

    • Biografie (a caracterului - minim 100 de cuvinte):Revolver locuieste in vestitul Los Santos. Acesta are 20 ani si o inteligenta nemaivazuta. Acesta locuieste cu prietenii sai. El este o persoana foarte binevoitoare si ori de cate ori are ocazia ajuta pe cineva cum stie el mai bine.

    Revolver are foarte multi prieteni de incredere pe care se bazeaza mereu cand are nevoie de ceva. Acesta si'a pierdut familia intr'un accident de masina in timp ce se intorceau dintr'o excursie. Revolver a scapat doar cu o fractura minora la piciorul stang dar acum este bine. Acum Revolver doreste foarte mult sa devina doctor sau pompier deoarece unchiul sau lucreaza in domeniu si l'a indrumat si pe Revolver uneori dandu'i sfaturi si invatandu'l cam tot ce stie el. A mers la seful medicilor si a depus CV'ul sau. Acum asteapta un raspuns ...

    Informatii din viata reala:

    • Nume/ Prenume:Stefan A.

    • Varsta:16

    • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariil, etc. nu-si au rostul?:da

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...