Jump to content

wildriff66

LinkManiac
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wildriff66

  1. La 26.03.2021 la 23:38, Mishigan a spus:

     unde sa intru ? se face s20 pana faceti voi 97d . Slab , Slabi rau . lucrati circa 16 secunde pe zi ? 97d cred ca cineva priceput in face in 10 minute . 

    Nu e 97D. E S6 downgraded to 97D, adica vom avea clientul de S6 cu elemente si chestii custom din S6, incluzand elementele de 97D. 

    Chiar dureaza si pentru cineva cu experienta sa-l adapteze pentru chestiile custom.

    Poti face orice server (indiferent de versiune) in 10 minute cand folosesti repack-uri proaste pline de bugs si backdoors, asta e clar.

  2. @MuTechGuy Aveti developer care se ocupa de chestiile custom din server sau ati cumparat fisierele si clientul de la vreun "furnizor autorizat" si va adauga update-uri pe care le platiti? (Nu se merita sa platesti pentru nicio licenta, cat de "stabila" ar fi versiunea aia)

    Daca aveti voi source code-ul al GameServer/DataServer/ConnectServer si al client main-ului pentru 97D, e super bine.

    Pe 97D, nu stiu sa existe in momentul de fata cineva sa vanda licenta sau sa mai lucreze. Doar S3, S6, S8, S12 si mai sus.

    Daca aveti voi developer, inteleg perfect de ce dureaza si ce inseamna sa intelegi codul sursa scris de alte echipe, plus sa adaugi chestii si sa faci teste pe modulele respective, eventual sa fie si totul safe si fara exploit-uri :)) It's actually a big deal.

     

     

  3. Din cauza unor motive ,Zmeu se retrage din a fi Guild Master. Pentru viitor, voi prelua functia. Imi cer scuze pentru tot disconfortul.

  4. Banuiesc ca o sa fie ceva timp problema Wcoin-urilor si Seal-urilor.. Totusi.. Toti care ati dat primele RR-uri cu Seal, incetati sa va plangeti de existenta lor. Clar peste jumatate ce ati votat cu "NU" (zici ca e referendum) ati dat RR cu Seal, deci.. incetati cu ipocrizia.

     

    Redutz, tie chiar iti e frica de playerii care joaca constant ca o sa te ajunga la RR-uri? :)) De asta vrei tu sa se scoata? Esti in TOP 5 , pe locul 4 pe server... Ce mai vrei? Sa nu iti ia cineva locul? Sti candva MU era un joc in care era vorba de 60% socializare cu guilda si playerii iar restul de 40% impartite in trade-uri si "Party PLS". Nu cred ca a concurat nimeni pentru primul loc in MU. Clar se vede ca nu ai jucat pe 97D acum 10 ani si chiar daca mi-ai spune ca ai jucat, nu te-as crede. :)

  5. New4War esti o guilda ce sta la dispozitia fiecarui player doritor de fun and game :rofl:

    Aici ii vorbeai Guildei,zmeu? :))) Gen: "New4War esti asa frumoasa!!!! " 

  6. 20/04/2015 - RR ZipperSM

    20/04/2015 - RR escape 

     

    Multumim Kyliss si Zmeu. (Hai si multumim si lui DEDI, pentru ca ne distruge party-ul mereu!) :))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...