Jump to content

S.Srk

Inactive
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by S.Srk

  1. postez pentru un amic care vrea sa'si imbunatateasca pc'ul.

    are aproximativ 500ron si vrea sa cumpere placa de baza/ram(2-4gb)/procesor/placa video...sau, daca se poate sa pastreze procesorul (http://img844.imageshack.us/img844/1165/sadasdsadsadasdasdasdas.png) si sa le cumpere pe celelalte.

  2. am scos jumperii dar se blocheaza la windows (se incarca din nou si din nou). in bios la "storage configuration" nu detecteaza hardul IDE, imi arata "ide slave cd rom" si "sata1 hdd samsung" iar la "ide master" nu arata nimic (not detecting)

  3. sa scot jumperii sau sa ii mut pentru cable select? pe hdd am (enable:cable select) si pe unitatea optica am [CL(cable select)]

    ..despre sloturile ide tre sa spun ca am doar unul de aceea vreau sa pun 2 componente pe acelasi cablu(acelasi slot). au mai functionat asa inainte sa imi cumpar hardul sata ( primul master si celalalt slave).

    o sa caut in bios acea lista de bootare sa ii dau prioritate hardului si revin

  4. salut,

    le'am conectat astazi si nu merg impreuna. am pus un hdd si unitatea optica pe acelasi cablu ide iar un hdd conectat sata.

    cand pornesc calculatorul imi apare meniul acela cu "safe mode"/"safe mode with network"/"start windows normaly" si isi da restart indiferent ce aleg.

    jumperii sunt setati pe "cable select" si am impresia ca nu recunoaste hdd'ul conectat sata incercand sa intre direct pe windows'ul instalat pe celalalt hard care nu mai este functional

    http://img90.imageshack.us/img90/4764/testxv.png

  5. salutari

    folosesc un hdd conectat cu un cablu sata si vreau sa mai adaug inca unul cu ide. am un singur slot ide pe placa de baza dar foloseam un cablu cu doi conectori (primul era conectat la hdd si celalalt la unitatea optica/primul master si celalalt slave)

    se poate? si cum ar trebui sa procedez?

  6. Blue Screen of Death (în traducere Ecranul Albastru al Mor?ii) este un mesaj de eroare afi?at de diferite sisteme de operare, mai ales în Microsoft Windows, la întâlnirea unei erori de sistem critice. Ecranele Albastre pot fi cauzate ?i de drivere incompetent programate, memorie stricat?, un Registru corupt sau ni?te DLL-uri incompatibile. (de pe google)

    am mai pati si eu de multe ori asta si rezolvam cu:

    1. reinstal driver video/audio ( link)

    2.foloseam optiunea "automatic updates" din control panel (nu stiu de ce dar funtiona)

    3.incearca un program de curatat/reparat registrii

    4.sa reinstalezi sistemul de operare sau sa folosesti optiunea "repair windows" (pentru mine a functionat de fiecare data)

  7. nu am unde sa o duc, am doar cu sloturi agp (parca nu se potriveau)...in schimb am curatat'o astazi de praf , am deconectat un ventilator care ii asigura o temperatura scazuta si se pare ca functioneaza.

    acum problema e ca temperatura arata cam http://img210.imageshack.us/img210/8295/image2wd.png (idle) si nu pot sa ma uit pe net la videoclipuri in modul fullscreen pentru ca se blocheaza

  8. salutari,

    am o Placa video MSI ATI Radeon HD 5450 si de acu' 20 min nu mai merge..conectez cablu ala dar monitoru nu afiseaza nimic, in schimb daca il conectez la placa de baza merge.

    m'am uitat in bios e setat sa fuctioneza cea de pe pci insa functioneaza cealalta (onboard). se poate rezolva? sau e buna de aruncat?

  9. ai spus ca mereu iti merge 100%? poza pusa de tine arata altceva..probabil exista o anumita aplicatie/joc care iti ia mult din procesor

    atunci cand merge full fa din nou poza

  10. am un stick in format http://img577.imageshack.us/img577/691/image7uf.png si nu pot sa deschid folderele care sunt defapt niste shortcut'uri. am facut scanare cu malwarebytes si acolo imi arata fisierele scanate (EX: F:foldex/music.mp3) dar cand dau 2x click imi spune http://img96.imageshack.us/img96/3992/image6fa.png.am intrat in RECYCLER si am gasit alte 2 foldere iar daca vreau sa le deschid imi spune http://img7.imageshack.us/img7/1427/image4hyd.png...

  11. daca inlocuiesti sau nu sistemul de operare?

    depinde la ce anume folosesti calculatorul. daca mai mult te joci iti recomand sa treci pe xp daca nu poti ramane pe windows 7 pentru ca sistemul iti permite. problema ta cred ca vine de la praf,pasta termica, virusi.... adica nu ai mare grija software/hardware

    daca nu esti mare gamer iti propun sa il cureti de praf sa schimbi pasta termica apoi scan cu un antivirus, malwarebytes....sau cel mai simplu reinstal windows (+fiecare driver..)

  12. X7 e mai bun pentru Proiectare, fiind foarte usor si de dimensiune medie. Nu-l recomand pentru gaming (probat)

    Ps: Diferenta dintre wire si Wireless conteaza din mai multe motive (calculator acuns, interferente de semnal, intreruperi de semnal) pe langa grija perpetua pentru baterii.

    ramane cu fir atunci dar daca x7 nu e foarte bun pentru jocuri cum fac? pot sa gasesc altceva la 100ron care sa fie pe placul meu?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...