Jump to content

MiXtap

LinkManiac
  • Posts

    733
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by MiXtap

  1. Eu sincer sunt multumit de el cum este acum. Ma intereseaza sa fie survival, shop-ul m-ar interesa sa functioneze (am vazut ca doar putine chestii merg) si sa fie regiuni poate job-uri pentru bani si shop. Dinspre partea mea, daca acestea sunt puse la punct, serverul este perfect. Acum ceva vreme am fost Helper pe serverul de linkmania, am ajutat la crearea spawn-ului, un copac mare in centrul spawnului pe o platforma cu poduri ce duce spre locurile unde isi pot face jucatorii regiuni dar din pacate nu au fost prea multi jucatori. Indiferend daca serverul are succes sau nu, eu tot continui sa joc si nu prea as vrea sa pice serverul sau sa se ia de la 0. Este un server vechi, bine pus la punct si cu putin efort, poate fi exact ce isi doreste un jucator de minecraft. 

    • Upvote 1
    • Nickname: MiXtap
    • Level: 23
    • Varsta: 22
    • Vechime pe server(se verifica): joc din 2011
    • Numar de ore petrecute pe server in fiecare zi: 4-7 ore
    • Titluri importante castigate pe sever (se verifica): Co-Lider Paramedics, rank5 UST (in vremea lui Panther), rank5 in instructori (pe vremea lui Teo), am fost FBI, NG, DNB, SFR, Grove. Am cunoscut majoritatea factiunilor.
    • Rank actual in factiune(se verifica): 6
    • Sanctiuni in ultima luna: 0
    • Poza cu /stats: Poza
    • De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: pentru ca vreau sa fiu alaturi de jucatorii vechi ai LM si sa intretinem aceeasi atmosfera a serverului
    • Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai facut parte dintr-un clan
    • O mica descriere a ta: istet, descurcaret, prieten cu cifrele, glumet si serios atunci cand trebuie 
  2. Numele meu în joc: MiXtap
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: xC1audiu
    Screenshot-uri: Poze
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): am fost la benzinarie LS centru sa imi pot pune benzina la heli dar nu puteam sa il imping pe jos in statie asa ca am luat acel regmington albastru din benzinaria LS sa pot impinge heli in benzinarie sa pot pune benzina. Nu am avut bani, avand 14k$ la mine asa ca am plecat spre street sweeper sa pot face cativa bani sa pot pune benzina. Dupa ce am trecut de GS, zizicip_YT si xC1audiu erau in mijlocul strazii, faceau duel cu deagle. xC1audiu a ramas cu putin HP si el fiind in mijlocul strazii, l-am lovit si a murit ca l-am lovit cu low HP. Primesc /w din partea lui xC1audiu cu mesaje nu tocmai frumoase de ce l-am omorat cu masina cand el facea o misiune in conditia in care stia ca era atacat de zizicip_YT avand deagle. In poze se poate observa faptul ca zizicip_YT nu se opreste doar la xC1audiu ci continua si cu mine, fapt ce dovedeste ca are deagle, l-a folosit pe oricine era in zona deci a fost folosit si pe xC1audiu care a ramas cu low HP. Desi continui sa port o discutie calma cu xC1audiu, continua sa foloseasca un limbaj neadecvat. Acel PD de pe radar este kaskobombarideru. Poate sa isi expuna parerea in acest post daca este nevoie. 
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Alezander, LaZoE, Axwell, Otz3larul, Encrypted
    Martori: kaskobombarideru si zizicip_YT

    P.S: xC1audiu spune ca l-am calcat cu masina pana l-am omorat, facand drive by. A spus ca are o poza in care l-am calcat. Doresc sa posteze poza, pozele in care l-am calcat cu masina pana a murit. Driveby nu se considera atunci cand stai pe mijlocul strazii si te lovesc si mori cu low hp. Daca era full hp si il calcam cu masina pana murea, atunci imi asum acuzatia. 

    • Upvote 1
  3. Numele meu în joc: MiXtap
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: .Myhaella.
    Screenshot-uri: Poze
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): eram la /work la jobul de fisher in safezone iar .Myhaella. m-a omorat cu cutitul in safezone. 
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Sevraj, smokeR, MaRyUsS, MaNuLeX16, Axwell, Costin, LaZoE.
    Martori: am fost singur.

  4. Salutare! Am o mica problema in ceea ce consta hotspot. Hotspot-ul al telefonului nu merge. In ce sens, ii fac setarile, pun parola, porneste dar nu gaseste nimeni conexiunea.Am incercat cu alte programe de asa ceva si ba merg ba nu merg, ba gaseste conexiunea dar nu se poate conecta la ea. Am internet din web'n'walk de la cosmote. Din cate am inteles, se poate da din web'n'walk hotspot dar din cate vad nici cu setari nici cu programe nu merge.Printre toate, ceva mai de capul lui a fost barnacle dar cand il pornesc imi da 15 mii de erori cu rosu si le caut pe google si nici macar nu le gaseste. Are cineva vre-o sugestie? Multumesc!

  5. As dori sa fac o simpla animatie in Adobe After Effects CS5 cu un sticker facut in photoshop si am o problema: cand il compun in after effects este totul ok si se vede perfect, dupa ce ii dau export si vad filmuletul i se vede capu ba negru ba nu i se vad ochii dar in after effects este perfect.Care este problema?Pun si cateva poze:

    Aici in after effects cu toate cele:

    http://s1.postimg.org/ehi3gjjdb/Untitled_1.jpg

    Aici filmuletul final, care nu e cam acelasi lucru:

    http://s7.postimg.org/h8xturch7/Untitled_21.jpg

    Si un link de download de la filmulet:

    http://www.girlshare.ro/32417696.3

     

    Am uitat eu sa fac ceva, trebuia sa fac vre-o chestie?Astept un raspuns :)

  6. ma rog, nu prea ma deranjeaza foarte mult ca sunt pe window mode dar ma gandeam ca e o chichitza ceva si nu stiu eu.O sa il joc asa nici o problema.Multumesc mult pentru ajutor, ma chinuiam cu adaptor din DVI in VGA poate o fi de la port, am incercat alta rezolutie in windows, alt refresh rate dar pana la urma erau doar 2 butoate :)) .  Daca stie cineva o chestie sa pot juca pe full screen chiar l-as ruga sa posteze, pana atunci o sa il joc in window mode.Inca o data multumesc pentru ajutor! ;)

  7. am dat exact rezolutia asta si e la fel, tot negru ramane dar cand apas alt+enter se face window mode si atunci merge.Uite si setarile poate am gresit cu ceva:

     

     

    #################################
    [Display Settings]
    Resolution_Width = 1280

    Resolution_Height = 1024

    ###### 1 = On, 0 = Off ######
    MotionBlur = 0

    ###### 1 = On, 0 = Off ######
    AmbientOcclusion = 0

    ###### 1 = On, 0 = Off ######
    VSync = 0

    ###### 1 = On, 0 = Off ######
    ReduceMouseLag = 0

    ###### 0 = Low, 1 = Medium, 2 = High, 3 = Ultra ######
    TextureDetail = 0

    ###### 0 = Low, 1 = Medium, 2 = High, 3 = Ultra ######
    ShadowDetail = 0

    ###### 0 = Off, 1 = Low, 2 = Medium, 3 = High ######
    AntiAliasing = 1

    ###### 0 = Low, 1 = Medium, 2 = High, 3 = Ultra ######
    DrawDistance = 0

    ###### 1 = Off, highest value is 16 ######
    AnisotropicFiltering = 1

    ###### 0.0 = None, 1.0 = Full ######
    Brightness = 0.500000

    ###### 1 = On, 0 = Off ######
    Stereo3D = 0

    ###### 1 = On, 0 = Off ######
    Stereo3DScoped = 0

    ###### 0.0 = None, 1.2 = Full ######
    Stereo3DStrength = 1.000000

    ###### 0 = Off, 1 = On ######
    ComputeShader = 1
     

     

    Pana acum am jucat window mode, daca exista vre-o solutie pe full screen, as dori sa incerc si alta varianta :D

  8. Salutare LinkMania! Am si eu o problema cu acest joc.Cand pornesc sniper elite v2 mi se inchide ecranu dar melodia si meniul merge dar nu se vede nimic pe ecran, daca dau alt tab se reaprinde monitoru.Nu stiu cum am reusit, am scos cablu de la monitor si l-am bagat intr-un anumit moment cand se incarca si il vedeam numai window la 640x480 rezolutie, am schimbat pe 1280x1024 si iar s-a facut negru.Am incercat toate setarile de la compatibility, am dat troubleshot compatibility si imi zicea sa il pornesc cu compatibilitate pentru win xp sp2, am dat run, a pornit pe full screen, rezolutia 1280x1024 si cand am dat click sau sa intru in meniu, iar s-a facut negru dar jocu merge in continuare.Ce as putea face?

  9. GTA IV

    GRID

    Command And Conquer 3 Tiberium Wars

    Crysis 2

    Crysis 3 (l-am terminat de 6 ori si tot mi se pare foarte tare jocu, are o grafica mai tare ca in realitate si povestea e incredibila)

    Need For Speed Carbon

    Need For Speed The Run

    Need For Speed Most Wanted

    Need For Speed Most Wanted 2

     

    P.S: Am terminat Hitman Absolution, e realist, are poveste dar e cam scurt jocu, in 2-3 zile l-am si terminat.

  10. Numele meu în joc:MiXtap
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:Jhon
    Screenshot-uri: Click!
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):ne-am duelat langa gara, il omor si presupun din oftica ma injura.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Paul,Star_kidd,Brook,Juan,Oliver,ExTrEm,filtzer,Vicentzo,Pandjja,Panther,sNs,anaxor,BoBiTza,lurcik
    Martori:SS spun de la sine

    • Upvote 1
  11. postez in calitate de martor, am fost la acel blocaj, am omorat cativa civili + cativa copi dar el a avut ghinionu sa ia w10, am incercat sa vorbesc cu cativa sa il lase in pace dar, vorbesti la pereti din cate se vede.Mi s-a intamplat si mie de multe ori sa iau w10 dintr-un kill si pana sa primesc reluare/clear stau in jail de ceva timp.Unjail nici nu cred ca apuci sa primesti ca pana se rezolva cazu pana se framanta astia si dau verdictu tu ti-ai ispasit pedeapsa de vreo 3 ori dar macar sa fie pedepsiti cei in cauza + recuperarea mats sau bani.Cand noi (mafiotii) ni se inampla sa avem o problema noi nu mai zicem nimic dar cand veniti voi si dati wanted, faceti ce va taie capu si nu va ia nimeni la rost.Ar trebui sa se aplice niste sanctiuni pentru "smekereala" lor, ca hai ca il omor dal draq si ce daca imi face post.Asa s-au obijnuit majoritatea copilor si dau wanted si daca dai 2 pumni in el(si nu, nu vorbeste gura fara mine, am si dovezi + argumente).Doresc si parerea copilor sa vedem ce au de spus + parerea cuiva din staff cu mai multa experienta.Multumesc!

  12. el mai mult ar fi vrut sa joace single player dar din pacate nu a putut.Eu l-am instalat si am jucat in single player pe care l-am terminat.Acum as vrea sa ma conectez cumva ca sa joc multiplayer.Acel joc nu a fost activat sau instalat altundeva in afara de PC meu.De asta zic ca trebuie sa fac ceva ca sa fac un cont sau ceva de genu ca sa pot juca

  13. el nu joaca decat single player, si a zis ca ma pot juca eu multiplayer.Are o setare de Connect To Multiplayer, ii dau si scrie Error to conect to server sau ceva de genu.Am vazut cum se conecteaza astia pe youtube la multiplayer dar la mine nu merge.Dau connect si zice ca nu se poate conecta la svr.

  14. Salutare LinkMania! Nu stiu daca sunt la sectinea corecta dar cred ca are o legatura.Am imprumutat de la un coleg Need For Speed Most Wanted 2012 original sa mi-l instalez si eu, am terminat in single player si am auzit ca se poate juca si in multiplayer si chiar foarte bine.Am cautat tutoriale sau filme cum sa joc online dar nu prea am gasit.Trebuie sa intru pe un anumit site, trebuie sa fac niste chestii pe care nu le stiu.As ruga pe cineva care se pricepe sa ma indrume ce trebuie sa instalez si ce trebuie sa fac ca sa pot juca online :D

  15. Salutare LinkMania! Nu stiu daca sunt la sectinea corecta dar cred ca are o legatura.Am imprumutat de la un coleg Need For Speed Most Wanted 2012 original sa mi-l instalez si eu, am terminat in single player si am auzit ca se poate juca si in multiplayer si chiar foarte bine.Am cautat tutoriale sau filme cum sa joc online dar nu prea am gasit.Trebuie sa intru pe un anumit site, trebuie sa fac niste chestii pe care nu le stiu.As ruga pe cineva care se pricepe sa ma indrume ce trebuie sa instalez si ce trebuie sa fac ca sa pot juca online :D

  16. L-am folosit pe primul Exact audio copy si e foarte bun.Mp3-ul pe care mi-l genereaza are calitatea exact cea de pe CD.Detaliile cu ce gen este, trupa, anul, albumul si cover astea ma descurc, stiu sa le fac.Atata imi treubia, sa le iau de pe CD sa le pun in PC si dupaia pe telefon.Inca o data multumesc pentru ajutor! :peace:

  17. stiu ca e mai mare calitatea in .flac dar trebuie sa il fac mp3 ca altfel nu il recunoaste telefonu.Pana acum am gasit numai prostioare de 4mb care se aude foarte prost dupa conversie.

     

    Edit:Programul e exceptional!Nu stiu care e diferenta intre CD si mp3 din PC.Nici nu e program de cumparat, nu trebuie key si e usor de folosit.Multumesc pentru ajutor! ;)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...