Jump to content

Dennys24

Inactive
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dennys24

  1. Nick: Dennys

    Rank: 2

    Motivul demisiei: Imi pare rau , nu mai am timp sa joc in aceasta perioada , nu vreau sa va deranjez .Daca o sa mai activez si o sa va fiu de folos la ceva , o sa reintru :) . Ii multumesc lui Maryus si Oliver pentru sansa acordata si lui Filtzer ii urez succes in continuare in conducerea factiunii . Bafta la toti !

  2. In primul rand , ai observat ca nu sunt singur si am poze care sa dovedeasca asta .Te'am intrebat de doua ori daca te predai , te'am asteptat pana ce ai iesit din banca. http://imageshack.us/photo/my-images/821/samp020bxt.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/269/samp021ix.png/

    Si mai mergi la Oliver ( Clohard ) sa ii zici ca n'ai avut wanted 2? http://imageshack.us/photo/my-images/855/samp023yux.png/

    Si aici nu am fost singur :) http://imageshack.us/photo/my-images/808/samp022pv.png/

  3. Tipic , e adevarata povestea pana la un punct , tu ai urcat in avion, te'ai pus pe mine si mi'ai luat toata armura si toata viata .Da'o incolo de treaba , daca tu te oftici ca eu am procedat corect atunci eu nu am ce face. Ti'am acordat wanted 6 pentru cop kill si tu te'ai urcat in Dodo si ai fugit fiind urmarit de NG. Cu ce sunt eu de vina? :)

    Si ca sa se vada si ''moralitatea'' ta , andreea nici nu era cu noi , nu a vazut nimic . Cu ce drept o pui tu ca martor?

    `PS: Poza ta nu e concludenta , ''vehicul'' poate fi si un avion :) .

    `Si te'ai urcat pe mine cu avionul acela alb cu albastru din a doua hala .

    "Tipic", cum sa ma urc pe tine cand se vede clar ca eu nu reusisem sa pornesc avionul? Cat despre fuga cu avionul, ai dreptate, am fugit, insa doar pentru ca nu am considerat wantedul corect si dat pe considerente reale, chiar tu recunoscand ca a fost mai mult in gluma.

    Eu n'am zis ca a fost in gluma ,eu am procedat cum trebuie .Cum poti sa minti in halul ala ca nu ai vazut wantedul?Si nu iti faci tu singur dreptate fugind. In fine , zic ca nu mai are rost .

    Asteapta decizia liderului si nu mai posta .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...