Jump to content

cnawp

Inactive
  • Posts

    417
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by cnawp

  1. Vreau sa stiu care combinatie de chipset,gpu este mai buna dintre cele 2:

    Chipset Mediatek MT6582M

    CPU Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7

    GPU Mali-400MP2

    sau

    Chipset Nvidia Tegra 3

    CPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A9

    GPU ULP GeForce

    Din punctul meu de vedere(de incepator) procesorul cu 1,5 quad este mai bun decat 1,3 quad dar ma intereseaza chipsetul si gpu.

    Este vorba de o comparatie intre un LG 4X HD si un HTC Desire 310(varianta cu 1gb ram). Am fost sfatuit sa optez pt htc dar mi se pare mult mai bun 4x-ul. Acum astept si opinia voastra.

  2. Deschid calculatorul si functioneaza ok pana la un anumit punct : ecranul se face negru iar ventilatorul se invarte mai tare(dupa sunet iti poti da seama) si se aud 3 beep-uri(cred ca 1 lung si 2 scurte). Calculatorul practic nu cred ca se restarteaza sau stinge deoarece sunetul se aude in continuare( de pe yt de ex )

  3. MS-Windows 7 32bit

    Intel Core2CPU 4300 @ 1.80 Ghz,3.0GB RAM,ATI RADEON HD 4770
    .. ideea este ca ma joc counter strike ca si UNS pana cand dau de un inamic si incep sa trag sau se arunca mai multe flashuri smoke-uri..creste lag-ul brusc la 50-60 si cateodata imi da eroarea cl_flush entity pack pt cateva secunde(5-6) dupa care se deblocheaza dar desigur la un first person shooter online este foarte importanta orice secunda.. deci,solutii?

    Am uitat sa precizez,joc cs de pe steam.

    - fibra RDS deci nu cred ca net-ul este de vina.

  4. cer niste casti pe USB deoarece eu am o tastatura cu jack-uri de microfon si casti pe langa mufele din spate de la calculator iar pana acum am preferat sa conectez la tastatura castile si microfonul deoarece ajungea firul mai departe dar acum orice conectez la tastatura(boxe,casti etc) se aude doar 1 singura parte. si acum marea surpriza  jack-urile din spate nu mai merg..nici pt microfon nici pt casti..daca as rezolva problema cu jack-urile din spate nu as mai fi nevoit sa-mi iau pe USB..

  5. wzap bitches? mi s-a facut dor de voi si am zis sa mai trec pe aici sa va salut. vad ca pe zi ce trece majoritatea membrilor primesc functii iar factiunea pare unita cum nu a fost niciodata ceea ce e bine. sper ca inca fug toti rivalii atunci cand vad verde pe radar. sper sa nu plecati de aici si sa nu uitati sau sa nu vreti sa uitati ca ati fost aici si sper sa aveti cu totii incredere in filtzer ca stie ce face. o melodie pentru toti care sunt aici de cand am plecat eu sau chiar si mai vechi.

    http://www.youtube.com/watch?v=ADme6KK8pUA

    mult noroc ! :D

  6. Din pacate doar acum mai reusesc sa postez ca de pe telefon nu merge,alt calculator nu am si.. Nu mi-am luat ramas bun si asa mi se parea de cuviinta asa ca..vreau sa va zic tuturor : ascultati de filtzer ca s-a ridicat mult factiunea de cand e el lider( observabil cu ochiul liber),vedeti-va de treaba,ajutati factiunea si fiti cu adevarat devotati(nu treceti prin factiune si peste 2 zile iesiti pentru hitman sau alte basme..).Mi-a parut bine sa fiu coleg cu voi aproape jumatate de an iar cand timpul si calculatorul imi vor permite sa activez din nou puteti sa fiti siguri ca ma voi intoarce aici.Tineti factiunea pe picioare ca acum voi sunteti baza. Sper sa nu primesc warn-up ca postez cam tarziu dar deh..asta e.Multe "succesuri" :*

  7. Nick : Cnawp

    Rank : Gangsta'

    Motiv : Dupa cum ati observat in ultima perioada nu am reusit sa mai activez absolut deloc deoarece mi s-a stricat PC-u. Nu as vrea sa abuzez de bunatatea nimanui,stiu ca tin un loc ocupat iar problemele mai dureaza o perioada destul de lunga de timp asa ca voi reveni cu mare placere cand voi avea posibilitatea.pana atunci... Am vazut ca s-au mai rarit cei cu care am apucat sa fiu coleg dar celor cu care am reusit sa fiu coleg vreau sa va multumesc pentru tot..palaria jos pentru filtzer si pentru voi..respect !

    # imi pare rau filtzer ca nu am apucat sa vorbim inainte dar dupa cum spuneam nu am cum sa intru pe forum sau altele..

  8. Am mai gasit o pereche de casti inacta dpdv al aspectului dar nu inteleg de ce nu se aud ABSOLUT deloc.. am dat volumu` si la maxim si din PC si de la ele..vreo idee?

  9. Deci mai exista posibilitati sa rezolv problema ? Daca nu recomandati-mi o pereche de casti buna si pt muzica si pt gaming pana in 50lei ( am vazut ca a postat Kodatu mai sus o pereche dar nu-mi plac cele mici..vreau niste casti sa acopere urechea total)

  10. La castile despre care vorbeam cand am deschis topicul initial nu se mai aude sunetul absolut deloc .. incerc sa trag de cablu in toate directiile si tot nu functioneaza..iar la cele pomenite mai sus (HS200) se aude foarte ciudat sunetul..nu este clar..

    ## la perechea de casti care inca mai da semne de viata se aude sunetul ca in borcan..nu stiu cum sa explic.. :))

  11. Revin.. nu prea am vrut sa cedez asa usor si sa cumpar alte casti asa ca mi-am gasit niste casti mai vechi (tot a4tech,modelul HS200) .. ca dupa o cautare pe net am aflat ca sunt bune pt jocuri si ieftine iar eu le avusesem inainte de astea de acum..problema se pune in felul urmator.. astea se aud dar trebuie sa trag de rotita pana la maxim si sa dau volumul din windows la maxim ca sa se auda cat de cat tare..iar in cs si la muzica se aude foarte ciudat adica alterneaza 2 secunde se aude apoi se opreste de ex la melodia "O na na ,what's my name, O nana, what's my name" se aude " o na na" foarte clar iar apoi what's my name se aude foarte incet pe fundal .. trebuie sa fiu foarte atent ca sa pot auzi ..ti-am dat exemplu` asta ca nu stiu altfel cum sa-ti dau.. si la cs de ex trag cu arma jumatate de incarcator se aude normal iar la cealalta jumatate se aude foarte foarte incet.. la astea ai idee ce le-as putea face?

  12. Recomanda-mi o pereche de casti pana in 50 lei la care consideri tu ca nu ar mai aparea problema sau daca ar aparea sa tina si ele ceva timp..sunt interesat sa se auda foarte precis pt ca ma joc cs si e nevoie de destula precizie..

  13. Castile au 2 serii de spirale( ca si cordonul ala de la telefoanele mai vechi) .. ambele siruri se tot incolacesc deoarece cablul e prea lung si se strang.. poate asta sa fie?Bine,sa nu uit sa mentionez ca rod firu' de la casti cateodata.. de ce nu prea stiu.. ? Am cautat ce zici tu ( partea fragezita) dar nu o gasesc..

    ## cum spuneam nu gasesc partea fragezita dar am inceput sa indrept cablul pe bucati si observ ca problema este sub prima spirala si inclusiv la spirala adica la aproximativ 20-30cm de mufa verde.

  14. Am o pereche de casti A4Tech pe care am dat din cate tin eu minte 50 lei.Arata bine,par de calitate dar se pare ca in 2 luni de la achizitionare a aparut o problema.Se aude doar casca stanga iar de ceva timp nu se mai aud deloc decat daca trag de cablul care le conecteaza la PC. Ce este de facut ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...