Jump to content

DerAntichrist

LinkManiac
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DerAntichrist

  1. "Se face o pledoarie în favoarea răului, căci "omul are nevoie de ce e mai rău în el, dacă vrea să parvină la ce are mai bun". Pentru aceasta sunt exaltate voluptatea, nevoia de dominare, grandoarea solitară, iubirea de sine, refuzul laşităţii, dispreţul faţă de înţelepciunea plângăreaţă. Specia se conservă numai prin spiritele puternice şi rele, acestea asigură progresul umanităţii. Sunt elogiate pasiunile afirmative: orgoliul, bucuria, sănătatea, ostilitatea, războiul, respectul, voinţa puternică, înalta disciplină intelectuală, voinţa de putere, recunoştinţa faţă de Pământ şi viaţă, tot ceea ce e bogat şi vrea să dăinuiască, forţa virtuţilor ce transfigurează."

     

    "Dumnezeu", "nemurirea sufletului", "pocăinţa", "dincolo" - fără excepţie, concepte cărora nu le-am dedicat niciodată atenţie sau timp; nici măcar când eram copil. Probabil n-am fost niciodată destul de copilăros pentru ele. Nu cunosc, sub nicio formă, ateismul ca un rezultat; chiar mai puţin, ca un eveniment: este un aspect de la sine înţeles pentru mine, din instinct. Sunt prea înclinat spre a cerceta şi a pune la îndoială, prea exuberant pentru a suporta vreun răspuns grosier. Dumnezeu este un răspuns grosier, o nedelicateţe împotriva noastră, a gânditorilor - în fond doar o interdicţie grosieră pentru noi: "Să nu gândeşti!".

     

    Nietzsche.

    • Upvote 1
  2. Bună, DerAntichrist.

    Ai încălcat o regulă a acestei secţiuni, mai exact:

     

    Nu veţi posta off-topic, adică posturi care n-au legătură cu ştirea însine.

     

     

    Drept urmare ţi-am dat 1 punct warn level up care o să expire în 5 zile.

    Apelez la bunăvoinţa ta ca pe viitor să nu mai postezi off-topic sau la mişto. Dacă nu eşti interesat de o ştire, nu posta.

    Mulţumesc pentru înţelegere.

    O seară liniştită

    ¤Posturile tale sunt în hide.

     

    Primul post de ce a fost sters? Nu a fost nici o deviere de la subiectul topicului.

  3. Numele tau în joc: [uSB]AttobYte

    Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:clohard

    Martori:toti de la pariuri.

    O scurta descriere a situatiei:Eram la cai, trageam dupa niste rivali si ma trezesc cu wanted 4 de la clohard pentru "cop atac" , se vede in poza ce armura are, ce cop atac?

    Dovezi (screenshot-uri):http://imageshack.us/photo/my-images/197/samp674r.png/

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...