Jump to content

Kaimacu

Inactive
  • Posts

    554
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kaimacu

  1. 1. M-ai reclamat si la " Raporteaza un membru LSV". 2. Nu mai fii fetita frate <3 Te rog eu. Te-am injurat? O sa iau mute 5-10 minute,o problema? Un fleac,dar esti o femeie si un vanator :* <3 Te pup,papa App,TENERIFEEEEE <3<3

    Vanator... nu inteleg de ce imi zici asa, nu te-am atatat si dupa sa iti fac post, eu doar imi fac meseria. Am fost baiat gigel cu tine, ti-am vorbit frumos si nu te-am jignit. In tipm ce tu incepi sa ma iei peste picior. Nu este vina mea ca esti nesimtit si fara obraz. Sper ca acesta sa fie ultimul tau post si al meu.

    Scuzati-ma dar nu am putut da EDIT asa ca am postat din nou daca tot e opinia publica pe forum.

     

    EDIT: Nu sarim prearepede pe forum, voi sunteti de vina pentru ca nu intelegeti ca ne face doar treaba, noi nu am vrea sa va facem rau sau alt ceva. Intra si tu in PD si ai sa vezi cum e sa fii injurat de toata lumea pentru ca iti faci treaba.

  2. Numele meu în joc: Kaimacu
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Shotzz
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/YQavp
    Descriere a situatiei: I-am facut control, i-am dat take la matateriale si  la arme pentru ca nu avea licenta si a inceput sa ma irinizeze, sa ma ia peste picior si sa ma jigneasca, ca nu am treaba cu viata etc... 

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Fstzor
    Martori: Doar /w

    • Upvote 2
  3. Se naste o noua FORTA! Messi si Ronaldo tremura! Cum se poate opri hegemonia din Primera Division!

     

     

    Dupa meciul de aseara, Atletico Madrid ramane in lupta pentru titlu din Primera Division. Echipe este la egalitate cu Barcelona, ambele cu cate 50 de puncte.

    18 ani au trecut de la ultimul campionat castigat de echipa lui Simeone. Mai mult decat atat, doar Real Madridarrow-10x10.png, Barcelona si Valencia au reusit sa castige Primera in ultimii 14 ani.

    Barcelona si Real au dominat fotbalul spaniol in ultimii ani, insa Atletico a reusit sa castige din ce in ce mai multe trofee. Din 2009 au castigat de doua ori Europa League, doua Supercupe ale Europei, Cupa si Supercupa in Spania. 

    Sezonul acesta, Atletico Madrid a invins-o pe Real si a facut egal cu Barcelona. In Champions League vor juca optimile de finala impotria lui AC Milan.

    Cel mai bun jucator al echipei este Diego Costa. Atacantul a marcat 23 de goluri pentru echipa sa in acest sezon, dintre care 19 in Primera. El este unul dintre cei mai doriti fotbalisti din Europa.

  4. Inlocuitorul lui Tatarusanu a semnat! Va pleca alaturi de echipa in primul cantonament! Ce contract are:

     

    Martin Bogatinov este noul jucator al Stelei! Portarul de 27 de ani a venit in Romania si a semnat in aceasta seara cu Steaua!

    El va primi un salariu de 10.000 de euro pe luna, semnand un contract pana in vara. Bogatinov o sa faca duminica o vizita medicala si o sa plece in cantonament de la Marbella cu echipa. 

    "Bogatinov e un portar de 27 de ani, care are 15 selectii la nationala Macedoniei. Nu a mai aparat din mai, din cauza unor probleme cu echipa de club, dar noi am considerat ca ne poate ajuta. Nu e o problema ca n-a jucat. Storari apara la Juventus doar cind se accidenteaza Buffon. L-am urmarit de mult timp si cred ca ne poate ajuta.

    N-am apucat sa vorbim cu Gigi Becali. L-a anuntat Virgil si ne-a transmis ca are incredere in noi. Il vom avea in Spania, i-am pregatit deja tricoul. Va purta numarul 86, anul in care s-a nascut si un an foarte important pentru Steaua" a declarat un oficial stelist sambata, inainte ca transferul sa fie oficializat.

    Bogatinov este adus ca o solutie si dupa ce Valentin Cojocaru a suferit o interventie chirurgicala si nu va mai putea fi folosit in a 2-a parte a campionatului. "Sper sa ma recuperez rapid si sa apar din campionatul viitor" a declarat Cojocaru pentru Pro TV.

  5. Dinamo Bucuresti, de ce? O echipa cu traditie, sunt alaturi de aceasta echipa inca de la 5 ani cand tata m-a dus la clasic-ul derby Dinamo - Steaua. Tata find Stelist, am ales sa tin cu Dinamo. Eram captivat de tactica celor de la Dinamo si de abilitatile lui Ionel Danciulescu, Vlad Munteanu si Florentin Petre, eroii lui Dinamo de pe atunci. Si astazi, dupa 10 ani Dinamo este aceeasi echipa care poate aduce fericire si care poate provoca minuni chiar daca jucatorii au mai plecat, au mai venit dar traditia si suporterii au ramas si vor ramane pe veci alaturi de Dinamo. Caine pana la moarte si dincolo de ea! Dinamo, lupta Dinamo!

  6. United vrea sa aduca trei jucatori ca sa poata sa prinda locurile de cupe europene in acest sezon. David Moyes vrea sa il cumpere neaparat pe Marco Rues, iar Dortmund cere 48 de milioane de euro, potrivit Dailymail. Reus are o clauza de reziliere de 35 de milioane de euro, insa lucrurile s-au schimbat dupa ce Bayern l-a "furat" pe Gotza vara trecuta.
    Daca le ofera suma ceruta, Manchester va stabili un nou record, Reus devenind cel mai scump transfer facut. Chiar daca echipa incearca sa il transfere pe Reus, scouterii cauta si inlocuitori pentru Evra si Ferdinand, care vor pleca la sfarsitul sezonului.

     

    Koke este un alt jucator pe care Moyes il doreste. A fost la Madrid sa il urmareasca de mai multe ori. United este gata sa dea 35 de milioane de euro pentru mijlocasul lui Atletico.

     

    Lallana este al treilea fotbalist dorit de Manchester. Mijlocasul lui Southampton care i-a atras atentia lui Moyas, are un sezon foarte bun. Scotianul e dispus sa plateasca 20 de milioane de euro.

     

    transfer-market-secretul-aflat-azi-in-ve

    transfer-market-secretul-aflat-azi-in-ve

  7. Numele meu în joc: Kaimacu
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: PDlock
    Screenshot-uri: http://imgur.com/a/nGdX8
    Descriere a situatiei: avea wanted, m-am dus dupa el, l-am somat a intrat in cai si a zis ca a bagat bilet, am fost baiat gigel cu el, nu i-am dat wanted, s-a terminat runda si nu voia sa intre in masina, i-am dat[/getincar] si a inceput sa ma faca prost si sa ma jigneasca sa-mi vorbeasca urat.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: -
    Martori: Thc

    • Upvote 2
  8. Frate, sa recunoastem in factiunea reporterilor este cea mai mare plictiseala. De ce sa poti da anunturi doar intre 00 si 20? De ce sa nu poti da niste anunturi gratuite de la :00 pana la :10 si sa nu ai nico limita de timp iar restul pana la :55 sa poti da news-uri despre ce se intampla pe server si cele platite cu o limita intre fiecare news de 5 minute, nu din script si din regulament, cine da news inainte de limita sa fie pedepsit. Daca ati jucat pe serverele cu succes sa vedeti acolo spam de la :00 pana la :05 si sa vedeti ca daca or sa dea pana la :55 despre server nu o sa fie asa mare spam cu limita aceea de 5 minute.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...