Jump to content

Amarok

Inactive
  • Posts

    2,002
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Amarok

  1. La 12.03.2021 la 11:26, filtzeR a spus:

    Acum totul se bazeaza pe avere virtuala, pe functii, pe copii de 14 ani smecheri de le crapa monitoarele.

     

    Sanatate, Mihai.

    Salut!

    Problema e ca nu mai sunt copii de 14 ani, acum sunt "copii" de 20+ care sunt, probabil, mai frustrati ca la 14... 
    Cred ca daca staff-ul si majoritatea jucatorilor ar avea pana in 18 ani, lucrurile ar sta putin altfel; e totusi un joc, hai sa nu-l mai luam asa in serios.

  2. Mie imi spune pe canal ca pot folosi melodia care apare la copyright dar imi vor pune reclame pe film..nu ma obliga s-o scot.

    N-ai inteles... Ei vor sa aibe content original sa poata scoata bani de pe cocoasa voastra... Dupa ce ca serveru e mort, mare parte din staff mincinos si pus pe pile, mai vor sa scoata si bani din donatii/ youtube/ facebook.. etc.

    Still non-profit? Sau e pentru binele nostru, nu? :)))

    Ar putea fi o coincidenta... Ar putea fi.... Da' voi chiar mai credeti in coincidente? Treziti-va oameni buni caci avem printre noi un gherilo-reptilian, un francmason de gradul 33! Tu si Dan Brown ce va mai pricepeti la conspiratii...

    Serios? Chiar ai zis asta?! Serios? Ce bani putem scoate cand 41nd face de cateva luni bune live-uri cu cate 5 vizualizatori si el inca mai are perseverenta... Asta ca sa nu mai zic ca tot 41nd a bagat bani constant in comunitate, fara sa-l oblige nimeni... Zic 41nd pentru ca doar el se ocupa de pagina de YT in momentul de fata. Cat despre donatii, vedem in viitorul apropiat unde ajung ele ;).

    Mi se pare ciudat ca tocmai dupa ce ai luat ban te-ai gandit sa postezi asta... Tie nu?

    abia am vazut topicul.. iar de activat nu mai activez nicaieri... iar bani se pot scoate... LM are potential dar sunt foarte multe functii date pe pile si f multi infumurati si treaba nu merge.. la cat potential are LM ar trebui sa scoata macar 2mii de euro pe luna din care sa plateasca scripteri si ce mai e nevoie... dar de unde.. daca nu e interes....

    • Upvote 1
  3. Mie imi spune pe canal ca pot folosi melodia care apare la copyright dar imi vor pune reclame pe film..nu ma obliga s-o scot.

    N-ai inteles... Ei vor sa aibe content original sa poata scoata bani de pe cocoasa voastra... Dupa ce ca serveru e mort, mare parte din staff mincinos si pus pe pile, mai vor sa scoata si bani din donatii/ youtube/ facebook.. etc.

    Still non-profit? Sau e pentru binele nostru, nu? :)))

    • Downvote 1
  4. Informații privind caracterul

    Nick: Amarok
    Level: 8
    De cât timp jucați pe server?: sept. 09
    Câte ore dedicați jocului zilnic?: 4
    De ce doriți să faceți parte din Taxi Cab Co.? : RobyRap
    Poza cu /stats: 

     

    Informații privind viața reală

    Nume: Bogdan 
    Vârsta: 19
    Oraș: Bacau

  5. Organismul tau a primit un "soc" cand i.ai dat apa asa multa. Eu consum vreo 3-3.5litri de lichide pe zi, in mare parte apa si nu am probleme de genul. Imi era greu la inceput.. abia puteam sa beau 1 litru pe zi...dar dupa organismu s.a obisnuit.

    Asa banuiesc ca e si la tine... pana se obisnuieste organismul o sa ai crampe.

  6.  

     

     

     

    Nici eu n-am trecut pe aici de ceva vreme

    wciTiX8.jpg

     

    the end.. 

     

    Z9LT00N.jpg

     

    dupa fapta si rasplata   :D

    3ONjEVc.jpg

    Baga o bara pe fata sa arate mai bine  :> , ce an este ?

     

    On : My Boy's <3 P3C05Ua.jpg

     

    VhlIEUW.jpg

     

    2002 si 2003, momentan nu am dinastea cu tunning  :)) mai astept pana o sa-mi vina si mie damblaua asta cu jenti si nebunii, tu ai 1.8 benzina ?

     

     Da .

     

    le-ai modificat? ca vad ca-s aburite...

  7.  

     

    XeiQomD.jpg:5grouphug:

    Eşti ăla gras în albastru? Mai lasă şaorma mă ironic.

     

    Is fix ala de langa antrenor ( din spate ) :))

     

    Esti ala mai gras de langa antrenor? 

    Mai lasa paru sa creasca ma ironic... si lasa shaorma... ma ironic :)))

    P.S. Va pregateati de vo orgie? Smr cum stateau aia din primu rand ... :))))

  8. Astazi am participat la un pastry seminar,am invatat multe chesti si o sa va arat si voua ce am facut in 2 zile de seminariu:

     

    EZUgD0b.jpg

    JN684fX.jpg

    o63GsNQ.jpg

    9gBHFNX.jpg

    w2rpfFN.jpg

    WXLKgIq.jpg

    fHj56yL.jpg

    WOSlLJK.jpg

     

    Dar pe mine cel mai mult ma impresionat asta:

    9l373Su.jpg

     

    Este o bila de ciocolata care are in interior diverse creme,blaturi,biscuiti care se sparge cand e pus pe ea ciocolata fierbinte :> .

     

    Daca aveti ceva intrebari puteti posta aici.

    Am fost la o nunta unde a fost meniul ceva in genul asta... cu figuri si asa mai departe...

     

    Nu stiu.. cam cat de greu e sa prepari 3 feluri de mancare pt. ~250 de oameni? Si... ai mai primit pareri pt. mancare? :)) Mie unu mancarea mi se pare ok, dar sunt multe combinatii ciudate (iar eu mananc destul de ciudat :)) ) si ... cam putin :))

    • Upvote 1
  9. Eu am facut plangerea catre kavalla, nu catre tine. 

    Nu am jucat niciodata cu coduri pe sa-mp.

    In continuare afirmi ca te-a durut in cot de jucatori, ceea ce este jenant pentru un fost admin.

    Nu stiu cum s-a scos udrea la Parchet, dar eu incerc doar sa le arat jucatorilor cine sunteti voi de fapt. Ti-am zis ca nu imi pasa de warn si nu plang, pentru ca eu nu traiesc jocul si nici forumul, precum le traiesti tu :)

  10.  

    "la ce nickuri au unii de pe aici, pun pariu ca au cultura generala la pamant - daca ma intelegeti"(mai pe scurt spus: esti un prost, Alexinho); - eu tot ce inteleg din "cultura generala la pamnat" e "prost", imi explici si mie CE altceva mai poate insemna?

     

    #edit: nu e ipocrit si fatarnic Alexinho? Se ia de altii ca nu stiu sa scrie corect dpdvg si el face greseli la kilogram. Nu este ipocrit, nu? :)))

    #edit2: acel "f*ck logic" pe care il folosesti obsesiv nu trebuie sanctionat? Ma faci prost pe fata si nu te sanctionezi? :||||||

     

    Bines ma nene, dar pe Respect de ce nu il arzi?

    Citez din dansu: 

     

    "Stai linistit ca serverul e gol din alte motive. Macar noi am valoarat acei 2 bani de care zici tu, fata de 'astia' ca voi de care pe mine m-a durut in cot, ca sa ma exprim frumos, daca joaca sau nu pe server. Imi era mai bine sa dispareti ca scapam de o treaba in plus, mai aveam si eu timp sa joc nu sa stau toata ziua dupa voi ca dupa niste copii de gradinita. Si asta se intampla intr-un joc, nu vreau sa imi imaginez cum sunteti in realitate, in fine, alta poveste. Eu unul macar am realizat ceva pe jocul asta, cat s-a putut am realizat. Tu n-ai fost in stare sa o faci pe 'o comunitate de gaming' , mare realizat esti in viata reala atunci. Inchei aici, pentru ca tocmai ce am scris mai sus, nu vreau sa ma cert pentru niste chestii inutile. Asta e ca prostia, se molipseste. Cedez primul ca vorba aia ..."

     

    +

     

    ". Acelasi comportament inutil, certuri din prostii si cultura generala cat incape, daca ma intelegeti."

     

    Ma face prost pe fata si nu il sanctionezi? Tare!

     

     

    Asa, ca fapt divers...  Nu imi pasa absolut deloc de warn-ul ala, ca expira in 30 de zile, nu e panica mare, dar, uitati-va si voi in jurul vostru de cine am/ ati fost "adminati". Ar fi chiar dragut ca dupa ce se deschide modul nou sa primeasca iar admin. Este? Chiar ar fi sublim sa vedem doi fosti admini, fruntea serverului cum ar veni, care au jignit un jucator fara aparare  ;;) , ca sunt din nou la platane pe noul mod. Nu?  :face-lol: 

    Lumea vede ca ii ocrotesti pe unii, care acum... practic ne spun pe fata ca ei au avut functii sa fie ei mari jmekery si noi in tot acest timp am fost niste fraieri. 

     

    si repet: Daca l-ai fi sanctionat la timp pe Alexinho, n-ar mai fi existat plangerea asta :) 

  11. Complicati lucrurile grav.

     

     "fostu admin level 4 care a pupat in cur juma' de staff";  Unde e jignirea?

     "Ba ia gata ma.. nu mai pupati in cur.. Alexinho nu accepta concurenta.."; Unde e jignirea?

    "la ce nickuri au unii de pe aici, pun pariu ca au cultura generala la pamant - daca ma intelegeti"(mai pe scurt spus: esti un prost, Alexinho); Niciun "mai pe scurt". Daca asta intelegeti voi (eu nu am vrut sa zic asta), atunci sanctionati-l si pe Respect, ca la replica lui am facut aluzie.

    "figuranti de-astia de doi bani fara o umbra de salam in burta";  -Unde e jignirea? | La fel de bine puteam sa spun ca face figuri pe burta goala. Nu e nicio jignire.

    "admin expirat"; E cumva admin si nu stiu eu? Unde e jignirea?

     "bai realizatule, ai luat BAC-ul?"; =))) SERIOS?

    "Alexinho, tu ai 60 de kile ud cu televizoru";  Unde e jignirea?

    "Lasi impresia de lache flausat"; Am zis ca lasa impresia, nu ca si e. Dar, ok, sa zicem ca asta ar fi o jignire.

    "Am inteles, te-a chemat jupanu' care are 60 de kile si se crede periculos pe un forum de gaming"; Unde e jignirea? | "traducerea" ar fi: Te-a chemat jupanu care ma ameninta pe un forum de gaming.

    "Daca ai mai fi avut un neuron functional in creierul ala facut pilaf de la atata sa:mp"; Unde e jignirea?

    "ai înjurat ca un tigan" - =)))) UNDE E JIGNIREA?

     

    Kvl, am pretentii la tine. Chiar asa sa recurgi la niste sanctiuni de-astea jenante? Tot, dar absolut TOT ce am spus eu acolo si considerati voi jignire, se afla in DEX. Atata timp cat expresiile folosite de mine, recte "a pupa in cur" si cuvantul pe care voi il considerati obscen "jupan", se afla in dictionar, unde este problema? 

     

    Si mai subliniez o data: Unde sunt jignirile? Ca de injuraturi nu se pune problema. Sau... faceti-ma sa inteleg... omu' face misto de mine si eu tre' sa tac? Daca tot vrei s-o faci pe-a justitiarul noptii, trebuia sa aplici sanctiunile ca la carte. 

    Daca ar fi sa aplic metodologia voastra, singura fraza pe care trebuia s-o spun aici ar fi trebuit sa fie urmatoarea: Daca voi l-ati fi sanctionat pe Alexinho la timp, nici n-ar fi trebuit sa va ganditi sa ma sanctionati pe mine. 



    @TonyJaa 

     

    Ce fain e afara... Aproape vine vara... e chiar tare. Nu?

    • Upvote 1
  12. Va salut!
     

    Am fost sanctionat de moderatorul kavalla pentru "Comportament agresiv față de alt utilizator al comunității" . 

    Vreau si eu sa ma lamuriti care este acel limbaj agresiv...  ca sunt nedumerit. 
    In plus... eu iau warn-up ca am avut un comportament agresiv (desi nu sunt convins), iar Alexinho care a injurat pe bune si care a fost avertizat de kavalla si tot a continuat sa injure, tot warn-up ia? Ce dragut <3

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...