Jump to content

SuperPasarica

Inactive
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SuperPasarica

  1. A fost blan?, atat ca cei trecuti cu rosu ElderGod si sKol mai exact nu sau prezentat.... eu micuts acolo la verde mi-am facut aparitia. Data viitoare poate va fi mai bine ;) eu totusi m-am simtit bine. O sa posteze turok niste poze cu intemeietoru Nebuniei lu' Salam mai tarziu.

  2. Puisori (si pasarici), va rog sa comentati cand o sa fiti capabili sa gasiti un topic fara ajutor. Pana atunci frecati menta pe altundeva , nu e nevoie de voi aici.

    P.S: Reusit si gather-ul asta....chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine.

    @ Pentru cei care comenteaza aiurea pe aici , va dedic video-ul: http://www.youtube.com/watch?v=lbjesgdpowc :*

    Ce d??tept te dai in topicu asta, ntz ntz. :( Ce musta fecioreasca ai...

    data viitoare faceti-mi o invitatie personala mie si lu kwai, noi ce nu frecventam forum-ul :(

    Poate daca strecurai un "va rog" sau o fraza mai frumoasa si cu bun simt fata de cea de sus, care imi inspira ca ai fi cu nasu pe sus si cu lipsa de respect, as fi facut favoarea de a te anunta in mod direct detalii legate de urmatorul gather. Voi care niciodata nu v-ati facut vazuti cu vreun post sau ceva prin topicu asta va asteptati sa stam noi sa ghicim sau sa ne disperam in cautarea bucurestenilor pe forum si in game???... va simsiti ofensati ca nu a batut nimeni la voi la usa sa va zica ce si cum; daca era asa interesant asa zis gather pentru voi, a-ti fii observat topicu pana acum si v-ati fii straduit sa va alaturati si voi.

    -apropo pozele si filmuletele o sa mai dureze... sau daca stau sa ma gandesc nici nu as posta decat cateva poze cu scorurile de la bowling si ATAT; probabil din cauza multor wannabe smecherasi care au ca principiu sa-si masoare "maturitatea" comparandu-se cu pozele celorlalte persoane... noroc

    Persane, noi ne-am mai vazut la un gather, la Laser Maxx daca-ti amintesti, sti cat de smecher mafiot sunt ( not ). Am spus-o asa sa va dau de inteles ca vin nu ca sunt mare zmeu. Asa ca , va rog, sa-mi ziceti si mie in particular daca se poate.

  3. Baieti, a venit timpu sa ne despartim. De cand grov-ul au luat Supremacy-ul cu ajutorul lui ADI(Acum pot intra in polemnici nu ma mai intereseaza), jocu a devenit un cacat la propriu. Cand era moses lider, si eram 4 in ballas era mult mai frumos decat acum cand suntem 15 ballasi si niciun inamic. Simt ca joc degeaba, am de 3 luni 120milioane ca sa ii tin in vitrina si toata ziua sa ascult toti frustratii cum imi cer bani ca ei nu au de materiale, care-i vina mea ca ei nu sunt in stare sa faca 10k ? Inainte, eu cu kwai eram probabil cei mai buni la deagle, era ceva. Acum, ca suntem 45% din server ballas , 50% politisti toata ziua stau degeaba si nu am pe cine sa omor, numai stiu sa trag, ma bate kile cu cbug, s.a.m.d... In fine, ce vreau sa subliniez e ca ati fost in mare parte toti niste colegi foarte buni, unii a-ti exagerat cu pupatu in cur, unii sunt foarte ...degeaba, ca sa ma intelegeti cum ar fi Th3Master, nu stiu ce cauta acolo dar ma rog... In rest, ovidiu ai grija de factiune, la inceput nu credeam ca esti in stare sa fi lider da na.

    Acum de final, belimi-ati ciocanu, ca-i loc pentru toata lumea, probabil o sa ma intorc pe LM asta daca nu o sa am ban pe viata, asta daca ma mai vreti inapoi. Ah da, si mai e ceva, pe kwai vreau sa-l f*t in cur da nu stiu cum sa-i zic, spuneti-i voi ca mie imi e rusine :">

    Aah da, si sa stie lumea care-i smecheru baros :))

    http://imageshack.us/f/221/samp100h.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/832/samp081zl.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/30/samp083zk.png/

    By the way, in noiembrie o sa fie Cupa Ciprian Sora. Care ma stiti, sustineti-ma cand o sa le dau k.o. c'ya biciz >:D<

    #Ahhh, si legat de bani, am trimis 10 transferuri cu 10milioane la 10 playeri, numa 2 au acceptat. Restu de bani am dat /charity, nu-mi mai dati add pe mess cu ... "lasa-mi mie banii" mhm

  4. Nu pot veni la sedinta, ies cu prietenii, azi e ultima zi din vacanta... nu o poti schimba ? Sunt mai multi care nu pot veni poate din acelasi motiv. Daca iti trece prin minte sa o schimbi pt maine , nu pot veni nici maine in intervalu 18~22. Salut bafta la sedinta, luara-ti rankup toti sa-mi luati elicopteru :sef:

  5. Nick-ul (in joc) : Greatbird

    Factiunea din care faceti parte : Ballas

    Level (minim lvl 3) : 16

    Primarul pe care il votati : kWai

    Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player foarte vechi, cunoaste toti playerii de pe server, stie de ce au nevoie playerii... Mi se pare singuru capabil dintre candidati.

  6. Eu am fost anuntat ma :)) dar n-am putut sa vin pana la Uniri...daca stiam ca mergeati la mall la bowling, va dadeam o tura pe-acolo :P cu alta ocazie :)

    si tu esti la fel de panarama ... vb pe mess cu mine si nu zici nimic :| gata sunt suparat ! hai sa facem alt gather =))

    idem, alt gather. :| eu acum am aflat , mi-a zis kwai pe mess... unu nu sunteti in stare sa dati un semn... va mirati ca sunteti putini , ffs.

  7. Felicitari ovidiu pentru functie, sper sa te ocupi de factiune mai bine decat moses, daca se poate, si sa nu suferi prea mult de ea. Nu uita ca pana ieri am fost colegi, cel putin fata de cei vechi..

  8. Acceptati toti, nu am prea mai avut activitate la topicu asta din lipsa de imaginatie. In seara asta mi-am chemat lautarii la o intrunire 'fast' unde am 'aruncat cu banii' mai exact 2 mil . A fost o cantare pentru 'moses' niste poze. :)

    #P.S. Lolz0r si AmericanCola au facut senzatie. Au primit bonusuri mai multe. Haha. Salam tza tza tza.

    http://imageshack.us/photo/my-images/594/samp031an.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/718/samp032in.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/217/samp033fb.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/197/samp034ub.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp035xf.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/830/samp036ih.png/

  9. Nick: GrEaTBiRD

    Rank: 2

    Am depus: 3500 + 19270 + 4000

    ScreenShoot/s:

    http://imageshack.us/photo/my-images/841/samp758b.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/706/samp730s.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/838/samp757.png/

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...