Jump to content

Flavius95

Inactive
  • Posts

    400
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Flavius95

  1. Doua meciuri, doua infrangeri, golaveraj 0-7. Sa vedem ce vom face si cu Basel si zic asta pentru ca m-am uitat un pic pe finalul meciului cu Schalke si, contrar scorului, ei chiar jucau, nu cum am facut noi de la 1-0 cu nemtii dar si aici e discutabil cu acel gol de moral incasat. Va mai amintiti la tragerile la sorti cat de increzatori eram cu totii? E drept, am evitat multe grupe catalogate ca fiind mai dificile dar se pare ca suntem intr-o competitie mult prea mare.

    Sanse pentru ocuparea locului ce duce in Europa League, inca mai sunt. E nevoie de o reimprospatare si de mobilizare maxima pentru partidele cu Basel.

    Eu nu sunt de acord cu afirmatia "atat se poate, atat se obtine". Intotdeauna trebuie sa ne autodepasim sa incercam imposibilul si sa nu ne multumim cu putin.

  2. Un meci de toata jena pentru tot ceea ce reprezinta Steaua. Ne-am facut de ras in fata a milioane de oameni din intreaga lume care s-au uitat la acest meci. Este drept, am intalnit adversari puternici in UCL dar am facut de fiecare data greseli mai mari decat valoarea echipelor intalnite. Sunt sigur ca Steaua nu este echipa de asemenea scoruri dar cum am fost obisnuiti din ultimele perioade sa tot castigam, traim cu impresia ca aceleeasi strategie trebuie adoptata la fiecare meci. Steaua nu stie sa se apere, de multe ori am fost prinsi prost pe contraatac si am lasat spatii mari englezilor. De asemenea, sunt de parere ca tot lotul Stelei este intr-o scadere de forma fata de sezonul precedent iar absentele lui Chipciu, Chiriches si Rusescu sunt sesizabile. Singurul plus al stelei fiind aducerea lui Nicusor Stanciu. Am intrat in Champions League, avem de incasat bani din liga, avem banii luati pe Chiriches si Rusescu, ce facem cu ei? Alocam transferurilor doar un milion si ceva pe 3 jucatori care sa-i tinem rezerve si de calitate putin peste media din Liga 1? Asa ne pregatim noi pentru cea mai importanta competitie intercluburi?

    Trebuie sa schimbe ceva Reghe ca nu se mai poate la acest nivel. Nu trebuie sa ne multumim doar cu realizarile de pe plan intern.

    Ar trebui sa se reincerce cu Rapa fundas dreapta, Georgievski nici rezerva n-ar mai merita sa fie la Steaua dupa un meci ca acesta.

    • Upvote 1
  3. Poti linistit sa mergi pe Windows 7 x86 (32 biti).

    Avand o placa video cu DX11, acele jocuri optimizate DX 10 sau DX11 (mai noi) vor rula mai bine pe Windows 7 si vei beneficia si de o grafica imbunatatita, DirectX lucrand cu efectele vizuale. Pe XP ultima varianta de DirectX fiind 9.

    Windows 7=Office / XP=Gaming ----> glume de 1GB RAM :)

  4. Primul meu telefon a fost un Sagem, ecran monocrom si avea o antena mica.Nu-i mai retin modelul.Urmatorul telefon care mi-a trecut prin mana a fost un Nokia 3210 pe care l-am avut in acelasi timp cu un Siemens C50 care avea ecranul iluminat rosu iar eu ziceam ca are infrarosu :)).Am mai avut un Nokia 6230, inclus in acest top, foarte bun telefonul la vremea lui.Dupa aceea un Samsung D900i schimbat rapid cu Nokia 6300, foarte bine vandut si la noi si chiar trebuia inclus in top iar acum am un Samsung Galaxy Gio.Cate amintiri si cu aceste telefoane...

  5. Revin cu un nou post.Am vorbit in dimineata aceasta cu un operator Romtelecom Dolce care mi-a spus ca Media Pro sunt inca in negocieri cu ei si in maxim o saptamana vom primi o decizie finala.Sunt si ei constienti de faptul ca aceste canale sunt foarte importante pentru clientii lor si fac tot posibilul pentru a ajunge la o decizie de comun acord.Daca nu se va rezolva nimic vom putea rezilia contractul fara a plati vreun leu.

  6. Citisem si eu acest articol si din acel moment am inceput sa ma gandesc la rezilierea contractului.Nu vor avea de suferit doar cei care urmaresc in special Pro TV,in aceasta lista vor fi inclusi si privitorii altor canale precum Acasa TV,Acasa Gold,Sport.ro,Pro TV International,Pro TV,VH1 s.a.m.d.In total 11 programe vor fi scoase.Pacat,in decursul a 5 ani de cand sunt abonat Romtelecom,ani in care n-am avut nici problema,ajunsesem sa trag concluzia ca sunt cei mai buni,mai ales la nivel de televiziune.Sa speram ca se mai poate face ceva si vor renegocia pentru un nou contract.

  7. O sa fie o dubla grea,asta e clar pentru oricine dar cred ca Steaua,cu un strop de noroc si maxima concentrare poate sa obtina calificarea in optimi.Avem avantajul ca jucam primul meci in Olanda.Sper ca in aceasta perioada de transferuri sa luam jucatori pe posturile deficitare care sa ne ajute in aceasta dubla mansa si de ce nu si mai departe.

  8. Iti recomand Samsung Galaxy Gio pentru ca detin unul care maine sau poimaine implineste un an.In tot acest timp n-am intampinat nicio problema tehnica.Mi-a scapat odata din mana direct in zapada care era destul de intaritata si nu a avut nicio zgarietura.Sistemul de operare Android(cu 2.3.7 cred ca o sa-ti vina) este foarte rapid,nu o sa ai lag prin meniuri,pe nicaieri.Procesorul de 800mhz se descurca foarte bine in orice aplicatie de pe Google Play(de aici o sa-ti descarci cel mai usor jocuri/aplicatii),este foarte rapid si in browser,youtube merge perfect pe HQ pe 3G si pe un Wi-Fi rapid.Foarte bun si la jocuri dar aici pot exista titluri pe care o sa le gasesti disponibile de exemplu pe un S+ dar care nu or sa existe la tine in store.Ce sa mai zic..am descarcat si cu 3-4 mbps acasa pe wireless,bateria ma tine 2-3 zile cu 4-5 ore de wireless.Iti recomand ca noaptea sa-l lasi pe avion si mai poti cauta pe google sfaturi pentru o baterie mai buna,nu incerca aplicatii pentru asta.Eu unul nu-ti recomand sa-l root-ezi,am motivele mele pentru care n-o fac,nu le prezint aici.Daca e sa alegi intre Gio si Mini,nu ezita si cumpara Gio.Display-ul de la Mini e extrem de pixelat datorita rezolutiei,are un aspect mai putin placut(parerea mea),procesor mai slab.Iti recomand la el o husa pentru ca se poate zgaria destul de usor ecranul.

    • Upvote 1
  9. Fotogenicul anului: Dessire
    Cinefilul anului: forT
    Omul muzicii: ERHARD
    Rockerul anului: -
    Rapperul anului: -
    Clubberul anului: TRK
    Sportivul virtual: Juan
    Profesorul IT al anului: Blackz32
    Omul cu telefoane: _Alexandru_
    Graficianul anului: An00by
    Fotograful anului: Nyteshade
    Fetita anului: Vanessa.
    Asistentul anului: filtzeR
    Moderatorul anului: POLAR
    Globalul anului: Drops 
    Cel mai activ user al anului:Mihnea
    Cel mai util user al anului: aind
    Cel mai popular user al anului: IceMan
    Cel mai inteligent user al anului: An00by
    Cel mai amuzant user al anului: Paul
    Bloggerul anului: Random Hero
    Medicul anului: Angel
    Reporterul anului: Random Hero
    Webgamerul anului: FullSpeed

    • Upvote 8
  10. Nick vechi:flaviuscr7

    Nick nou:Flavius

    Exista deja un user cu acest nume pe care il vreau dar n-are niciun post si nici n-a mai intrat din momentul inregistrarii pe forum.Nu cred ca ar fi mare pierdere.

    Member title:Can't get enough

    later edit:Imi cer scuze,credeam ca se poate.Avand in vedere acest lucru,doresc ca nick-ul sa-mi fie schimbat in Flavius95.Multumesc!

  11. In aceasta seara am obtinut cu Chiajna o victorie de moral,o victorie de care era neaparat nevoie inaintea unui meci de o asemenea anvergura precum cel din Danemarca.

    Steaua a jucat extraordinar,a reusit sa marcheze in 6 randuri dar cel mai mult ma bucur ca printre marcatori se enumara si jucatori controversati ai stelei:Tanase,Nikolic,Rocha.Imi mentin parerea ca Steaua are nevoie de un atacant.

    • Upvote 1
  12. Daca ai deja un calculator eu ti-as recomanda un laptop.Nu stii cand ai nevoie de portabilitate iar un laptop in aceasta gama de preturi ar face fata destul de bine la jocuri mai vechi si mai putin pretentioase.Un laptop cu o racire buna plus un router wireless ar fi combinatia perfecta,daca intelegi unde bat.Eu nu cred ca pui mare accent pe gaming si de aceea ti-am recomandat un laptop.Oricare ar fi alegerea sper sa te bucuri de viitoarea achizitie. :)

  13. Si eu sunt de parere ca oboseala a inceput sa-si spuna cuvantul.Steaua vine dupa o infrangere dura iar acest lucru a avut o influenta importanta asupra scorului.Chiar si asa nu ma asteptam sa luam bataie cu Brasovul intr-o astfel de maniera.Sper ca Dumnezeu Sa-i ajute sa-si revina pentru meciul cu danezii pentru ca nu vreau sa ma gandesc la un nou esec.

  14. La Copenhaga prevad un meci foarte greu per ansamblu si un final dramatic.Avand in vedere aceste doua posibile aspecte,sunt totusi de parere ca Steaua va obtine calificarea.FC Copenhaga va miza totul pe cartea atacului pentru ca daca vor veni sa joace de la egal la egal nu vor obtine nimic.Sunt sigur ca acest rezultat cu Stuttgart le-au dat si lor mai multa incredere pentru partida cu Steaua.

    Stelistii trebuie sa demonstreze in meciul din aceasta seara cu Brasov ca ceea ce s-a intamplat in partida cu Stuttgart a fost doar ghinion.Trebuie castigat categoric meciul din aceasta seara pentru a recastiga moralul pierdut.

    • Upvote 1
  15. Am auzit ca anul trecut,reducerile la produsele electronice au ajuns pana la 60%.Sper sa prind reduceri semnificative la laptop-uri.

    Anul trecut nu am comandat in acea zi nimic,nici n-auzisem de acest eveniment si as vrea sa va intreb pe voi,va trebui sa fac achizitia direct de pe card sau pur si simplu sa "adaug in cos" si sa platesc in momentul livrarii?Intreb asta pentru ca am auzit de la altii ca au comandat produsul cand acesta inca se afla pe stoc iar dupa li s-a spus ca respectivul produs nu se mai afla pe stoc.

  16. N-a fost chiar atat de usor cu Dinamo.S-a vazut ca este un meci derby si ca dinamovistii s-au mobilizat foarte bine in aparare pentru acest meci.Stiau ca este foarte greu impotriva stelei si au adoptat o tactica defensiva si un joc mai mult pe contraatac.Cu toate acestea,Steaua a fost categoric echipa mai buna,a controlat jocul in toate cele 90 de minute si a castigat meritat.A fost o atmosfera extraordinara si imi pare rau ca n-am mai prins bilete.Stelistii ne-au facut un inceput de saptamana minunat. :heart:

  17. Informatii despre caracterul din joc:

    • Nickname:Flavius

    • Level:4

    • Sex:M

    • Factiuni precedente: -

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: -

    • Nickname-uri precedente:FlaviusCR7

    • Poza cu /stats: http://i.imgur.com/pbjSU.png

    • Link catre cererea de demisie: -

    Informatii din viata reala:

    • Nume:Flavius

    • Varsta:17

    • Sexul: M

    • Orasul in care locuiti:Bucuresti

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?4-5 ore pe zi

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Nu ma vad membru al altei factiuni si vreau sa ajut la reconstruirea unui mare grup.

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

  18. Va jur ca nu-mi vine sa cred ce decizie a luat staff-ul asta "profesionist",o decizie luata pe voturi,ceva gen:habar n-avem daca are cod dar hai sa dam la vot ca trebuie sa-i raspundem.De ce n-ati dat ma cu banul?Cap sau pajura?Cum puteti ma sa dati ban daca nu aveti dovezi concludente cum doar stiti sa cereti cand e vorba de un om de-al vostru?Va bateti joc de playeri.N-am o plangere de un ~un an,un warn pe forum sau in game si se trezeste unul ca Hitler acum sa ma acuze de aim bot.Ce-ati zis:"I l-am scos lui Hamsik dar deja ne ia lumea la misto ca dam ban degeaba daca i-l mai scoatem si lu` ala."

    Grove,singura factiune unde am intrat prin aplicatie.Multumesc fiecarui lider pe care l-am avut aici,fiecarui player care m-a sprijinit.Am incercat cu tot posibilul sa fac cu ajutorul colegilor din Grove cel mai respectat si mai puternic gang ,de multe ori ne-a reusit.M-am dedicat mult acestei factiuni si serverului dar toate s-au incheiat aici.Bafta Grove,sa castigati tot ce se poate,aveti un lider extraordinar.Tot respectul meu pentru playerii care intra sa se distreze si care trec de multe ori cu vederea cand ar putea face o plangere!O sa ne mai vedem!

    PS:Accept warn daca e nevoie. :rofl2:

    • Upvote 13
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...