Jump to content

Se7eN_96

LinkManiac
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Se7eN_96

  1. De fiecare data cand un cop da /bk celor care sunt in mijlocul unui job le dispare urmatorul checkpoint si le apare checkpoint-ul de la /bk. 

     

    De exemplu: Civilul "x" merge cu masina de inghetata iar la jumatea drumului politistul "y" foloseste comanda /bk, civilului "x" ii dispare urmatorul checkpoint pe care ar trebui sa-l urmeze si ii va aparea checkpointul de la comanda /bk folosita de politistul "y".

     

    Este enervant deoarece unele curse sunt cam lungi si de exemplu poti sa nimeresti sa dea un politist /bk exact cand esti la ultimul checkpoint cu autobuzul, am patit-o chiar eu cand eram foarte aproape de finalul cursei.

     

    Am verificat, nu dispare cp-ul doar politistilor ci si civililor.

    • Upvote 6
  2. Numele meu în joc: Seven
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: mcqueen
    Screenshot-uri: 1, 2, 3

    Descriere a situatiei: L-am urmarit ci Tasquick si dupa ce l-am lasat cu foarte putin hp a dat /q

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Alexinho, Vicentzo
    Martori: Tasquick si mkiller88

     

  3. Numele meu în joc: Seven
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cuta
    Screenshot-uri: Click
    Descriere a situatiei: A incercat sa-mi fure trenul si i-am zis frumos stai ca iei wanted, apoi el s-a adresat exact cum se vede in imaginea de mai sus.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Jaguar & HateLord
    Martori: Nimeni, a fost o discutie pe whisper.

     

    P.S: Stiu ca nu este mare branza dar nu vreau sa li se urce la cap tuturor ca pot sa injure ca la usa cortului.

  4. Nume in joc: Se7eN

    Level: 4

    De cat timp jucati pe server: 2 ani si 5 luni.

    De ce doriti sa intrati in Hitman: Am fost inainte de wipe si vreau sa revin.

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Revolver / Se7eN

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: Inainte de wipe: Medici - Rank 2; DNB - Rank 3; NG - Rank 4; UST - Rank 3 ; Ballas - Rank 3.

    Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

    Job curent: Principal: Civil. Secundar: Trucker

    Varsta(reala): 16

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Se7eN un copil ambitios cu o viata destul de buna, in ciuda faptului ca mama lui a decedat, s-a nascut in 1996. Tatal sau era Hot de Masini. Visul lui Se7eN nu era de a fi hot de masini ca tatal sau, el a vrut sa devina un pilot de curse si in acelasi timp un bun mecanic auto. De mic copil Revolver conducea masina tatalui sau pe drumuri rurale. La inceput tatal sau il tinea in brate dar cand Se7eN a mai crescut destul incat sa ajunga si la pedale el a putut conduce singur. Visul lui Se7eN era tot mai aproape de a deveni realitate, lui i s-a propus sa vina la scoala de mecanici auto din Los Santos. Dupa ce Se7eN a implinit 18 ani el a dat pentru permis si a inceput prima lui aventura in arta sofatului. El a devenit cel mai bun pilot din orasul sau intr-un timp foarte scurt. Dupa ceva timp liderul Panther i-a oferit lui Se7eN i s-a oferit sansa de a intra in UST. Se7eN a devenit cu timpul un membru fidel UST, dar lui inca nu-i trecuse dorul de Ballas. Intr-un timp el a inceput din nou sa omoare rivalii gangului ballas, obisnuia sa treaca prin Area 51 si de multe ori cand liderul avea nevoie de el nu putea sa vina deoarece era inchis la sectia de politie. Dupa ce liderul i-a scazut din salariu lui Se7eN, el s-a gandit ca e mai bine pentru el sa intre inapoi in gangul Ballas. Se7eN nu se simtea la fel de bine ca pe timpuri deoarece majoritatea colegilor lui parasise vestitul gang. Dupa putin timp Se7eN se simtea singur mai ales ca nu avea un lider. Era aproape singurul care mai iesea din casa sa se lupte cu rivalii. Cand s-a ales liderul gangului Ballas, Se7eN s-a gandit ca e mai bine sa iasa, chiar daca liderul era unu de treaba si adusese multi membrii dupa el. Acum dupa ce a iesit din Ballas, Se7eN s-a gandit sa revina inapoi in UST si sa nu mai faca aceeasi greseala ca in trecut. Dupa putin timp de activitate, Se7eN a fost invitat sa intre in Armata. El a stat acolo destul de mult timp sub conducerea celor doi buni lideri Ionut si TheOne. Se7eN ajunsese un membru vechi al armatei, el fiind rank 4. In urma unor probleme medicale Se7eN nu a mai putut sa-si continuie meseria si a fost demis. Dupa 3 saptamani Se7eN si-a depus dosarul din nou la Armata , iar lui i s-a oferit o noua sansa de catre cei doi lideri TheOne si Ares. Se7eN nu era asa strans legat de Armata cum a fost pe timpuri, iar intr-o zi unul din cei mai buni prieteni ai lui, GangXplor3 a primit functia de lider la gangul DNB. Se7eN auzind acestea, s-a gandit sa demisioneze din Armata si sa se duca alaturi de bunul sau prieten sa se dueleze impreuna cu rivalii. GangXplor3 a pierdut functia de lider iar Se7eN a fost nevoit sa iasa din acest gang. A fost timp de 3 saptamani membru al armatei dar din pacat Se7eN a trebuit sa-si paraseasca colegii. El isi depune acum dosarul la Agentia Hitman si asteapta raspunsul liderului.

    Cate ore jucati pe zi: 4-5.

    Poza cu stats: ! Click !

    • Upvote 1
  5. Open World spune tot :). Grafica e bestiala, gameplay genial....Ideea de Open World ma atrage cel mai tare. Sincer m-am plictisit de pistele alea care imi dadeau senzatia ca faceam aceeasi cursa. Sper sa fie cum ma astept eu sa fie :D. Deabea astept sa apara. Sper sa vedem si un Demo cat de curand...

  6. Nick: Se7eN

    Level: 30

    Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere.

    Pretul licentei: 12,000$ + 2,000$ testul.

    Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea conduce masini.

  7. Nick: Se7eN

    Level: 29

    Numele membrului pe care il reclam: Hazard

    Dovezi: 6A447.jpg?1

    O scurta descriere: Eram in banca si luam HP, cand vad gov sa eliberam zona bancii. Ies eu din banca, se ia un ballas de mine, avea hp de 1 glont, l-am omorat apoi am fugit. Cand ajung in parcare la pariuri, iau wanted 3 pentru WAR.... eu in momentul acela fugeam. Nu am avut de unde sa iau masina pentru ca nu am permis, fugeam pe jos. Stiu ca nu am cum sa ma teleportez si am nevoie de 2 minute sa eliberez zona... I-am cerut clear lui Hazard in joc dar nu a vrut sa-mi dea.

  8. Nick: Se7eN

    Rank: 1

    Poza cu biletul castigat la cai:http://imageshack.us/photo/my-images/221/samp017zc.png/

    Poza cu incendierea: http://imageshack.us/photo/my-images/19/samp014mn.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/805/samp015fr.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/651/samp016qt.png/ - arde mai greu ...

  9. Nick : Se7eN

    Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp000gaa.png/

    Ce vreti sa vindeti ? : 200 Respect Points

    Poza cu ce vreti sa vindeti [/skill] : http://imageshack.us/photo/my-images/191/samp002to.png/; http://imageshack.us/f/822/samp001wq.png/;

    Am observat ca nu este Mecanic, ma scuzati, doar skill la pescar ramane :D

  10. Informatii despre caracter:

    -Nume (in joc): Se7eN

    -Sex (masculin/feminin): Masculin

    -Varsta (in joc): 16

    -Factiuni precedente: Ballas - Rank 3, UST - Rank 3, NG - Rank 4, DNB - Rank 1.

    -De ce ati parasit ultima factiune?: Am avut probleme cu PC-u si nu mi-a mers jocul...

    -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ?: Nu

    -Cat timp dedicati jocului?: 2-3 ore pe zi....

    -De ce doriti acest job?: Am cativa prieteni in DNB si imi este dor de un gang adevarat.

    -Care este level-ul caracterului dvs?: Level 29

    -Biografie: Se7eN, un copil ambitios cu o viata destul de buna, in ciuda faptului ca mama lui a decedat, s-a nascut in 1996. Tatal sau era Hot de Masini. Visul lui Se7eN nu era de a fi hot de masini ca tatal sau, el a vrut sa devina un pilot de curse si in acelasi timp un bun mecanic auto. De mic copil Se7eN conducea masina tatalui sau pe drumuri rurale. La inceput tatal sau il tinea in brate dar cand Se7eN a mai crescut destul incat sa ajunga si la pedale el a putut conduce singur. Visul lui Se7eN era tot mai aproape de a deveni realitate, lui i s-a propus sa vina la scoala de mecanici auto din Los Santos. Dupa ce Se7eN a implinit 18 ani el a dat pentru permis si a inceput prima lui aventura in arta sofatului. El a devenit cel mai bun pilot din orasul sau intr-un timp foarte scurt. Dupa ceva timp liderul Panther i-a oferit lui Se7eN i s-a oferit sansa de a intra in UST. Se7eN a devenit cu timpul un membru fidel UST, dar lui inca nu-i trecuse dorul de Ballas. Intr-un timp el a inceput din nou sa omoare rivalii gangului ballas, obisnuia sa treaca prin Area 51 si de multe ori cand liderul avea nevoie de el nu putea sa vina deoarece era inchis la sectia de politie. Dupa ce liderul i-a scazut din salariu lui Se7eN, s-a gandit ca e mai bine pentru el sa intre inapoi in gangul Ballas. Se7eN nu se simtea la fel de bine ca pe timpuri deoarece majoritatea colegilor lui parasise vestitul gang. Dupa putin timp Se7eN deja se plictisise mai ales ca nu avea un lider. Era aproape singurul care mai iesea din casa sa se lupte cu rivalii. Cand s-a ales liderul gangului Se7eN s-a gandit ca e mai bine sa iasa, chiar daca liderul era unu de treaba si adusese multi membrii dupa el. Acum dupa ce a iesit din Ballas, Se7eN s-a gandit sa revina inapoi in UST si sa nu mai faca aceeasi greseala ca in trecut. Dupa putin timp de activitate, Se7eN a fost invitat sa intre in Armata. El a stat acolo destul de mult timp sub conducerea celor doi buni lideri Ionut si TheOne. Se7eN ajunsese un membru vechi al armatei, el fiind rank 4. In urma unor probleme medicale Se7eN nu a mai putut sa-si continuie meseria si a fost demis. Dupa 3 saptamani Se7eN si-a depus dosarul din nou la Armata , iar lui i s-a oferit o noua sansa de catre cei doi lideri TheOne si Ares. Se7eN nu era asa strans legat de Armata cum a fost pe timpuri, iar intr-o zi unul din cei mai buni prieteni ai lui, GangXplor3 a primit functia de lider la gangul DNB. Se7eN auzind acestea, s-a gandit sa demisioneze din Armata si sa se duca alaturi de bunul sau prieten sa se dueleze impreuna cu rivalii. Problemele medicale ale lui Se7eN au revenit in scurt timp iar acesta nu si-a putut continua viata de gangster. Dupa ce in gang s-au schimbat multe lucruri de la ultima aparitie a lui Se7eN, el s-a gandit sa se alature din nou celor din DNB sub conducerea liderului Inger.

    Informatii din viata reala:

    -Varsta reala: 16

    -Sexul: Masculin

    -Orasul in care locuiti (in realitate): Bacau

    -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Competitiv, fac ce imi propun, imi sustin prietenii.

  11. Nick : Se7eN

    Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp000gaa.png/

    Ce vreti sa vindeti ? : 200 Respect Points

    Poza cu ce vreti sa vindeti [/skill] : http://imageshack.us/photo/my-images/191/samp002to.png/; http://imageshack.us/f/822/samp001wq.png/;

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...