Jump to content

Joseph

Inactive
  • Posts

    790
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Joseph

  1. Am fost inactiv pentru 5 zile, iar cand am revenit am descoperit ceva frumos, nu mai aveam bizz. Dupa ce am intrebat din ce motiv mi s-a eliberat bizz-ul am primit raspunsul "ai fost inactiv". Ia stati putin, regulamentul parca zicea ca la 14 zile de inactivitate ti se elibereaza bizz-ul, nu la 5: 

    Sa inteleg ca eu raman fara bizz pentru ca asa vreti voi ? Chiar nu conteaza ce scrie in regulament ? Asa vreti sa populati LinkMania ?

    Asa am patit si eu dar cu casa, am vorbit cu vicentzo si i-am explicat ca cu o seara inainte o aveam si am primit-o inapoi!! cum a zis paul intai discuta cu un admin de rang mai mare

  2. Numai pot intra in joc efectiv , intru in el , mi se face timp de o secunda ecranu negru si iese din el , fara nicio eroare nimic , niste sugestii va rog ? 

    Tin sa mentionez ca astazi la ora 16:00 mergea perfect , de atunci nu am mai instalat nimic , decat m-am jucat NFS The Run si Fifa 14 ... :|

     

    PS: Windows 7 Ultimate

    tu ai cam modat jocul .. probabil e si din cauza asta .. daca umbli cu acel samp.dll poate sa nu mai porneasca jocul.. , in single player iti merge ?

  3. Numele meu în joc: Bic

    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Jones

    Screenshot-uri: http://img823.imageshack.us/img823/3543/6x9v.png

    Descriere a situatiei: l-am omorat si m-a injurat

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului:

    Martori:

    Daca vroiam sa te injur nu scriam "Mm" am vrut sa scriu Ms.. se vede ce caracter, eu nu am mai postat jignirile care mi le-ai spus pe whisper,tu pentru o greseala gata.. 

    • Upvote 1
  4. Pornesc netu si atat,alt program nu mai am deschis,de la server nu cred ca e..cum am spus imi sare lagul asa pe mai multe servere, am incercat si acel Fix si nimic, a mai avut problema asta cineva, ati sunat la ei sau cum ati rezolvat?.

  5. Vad ca din ce in ce mai multi playeri au problema cu lagul ,printre care si eu, pe roleplay si pe orice server de sa:mp, nu am incercat si la alte jocuri cred ca e de la internet,am intrebat pe mai multi care am vazut pe server cu lagul la fel ca al meu si au spus ca tot de la Rds au internet, adica de la 20-30 ping sare la 80-90-100 si ceva,cum se poate rezolva?.

    http://i47.tinypic.com/r90lza.jpg

    http://i48.tinypic.com/25fkg9g.jpg

  6. Clar :-j hai ca am revenit acum se mista perfect, dar se vede ingrozitor sters si foarte inchis! Mentionez ca Brightness este dat la maxim!

     

    Uitati si poze: http://i.imgur.com/AVuudN2.jpg & http://i.imgur.com/H1MubIG.png

    Pai tu vad ca ai pus pe 16 bits acum,daca nu ai umblat in panoul de control Nvidia ar trebui sa ai acelasi Brightness, cel din joc poate sa fie dat la maxim dar in panou conteaza mai mult, baga iar pe 32 bits si vezi daca se vede tot asa inchis si sters, vreau sa iti zic ca si eu mai am frame-uri cateodata.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...