Jump to content

BlackAngel

LinkManiac
  • Posts

    1,459
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by BlackAngel

  1. Nume in joc: BlackAngel

    Level: 8

    De cat timp jucati pe server: 2009

    De ce doriti sa intrati in Da Nang Boys: Pentru ca imi place 

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: Bikers - rank 1 , Hitman - rank 2

    Cate warn-uri/ban-uri aveti si explicatia acestora: -

    Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore

    Poza cu stats:  http://imgur.com/qvkHBbH

     

     

    Informatii din viata reala:

     

    Nume: Mihai

     

    Sex (masculin/feminin): Masculin

     

    Varsta: 16 ani

     

    Orasul in care locuiti: TM

    • Upvote 2
  2.  

    • Numele tau (in joc): Ethernul
    • Level: 5
    • Licenta pe care o solicitati: Fishing + Flying + Weapon + Materials 
    • Pretul licentei: 
    • Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescuii fara sa primesc wanted , pentru a zbura cand fac materiale sau undeva sa ma deplasez mai repede , pentru a putea lua arme din viitorul gs ,pentru a nu imi m-ai lua materialele cops la controlul de rutina.

     

    Postez pentru el , are DPA

     

    • Upvote 1
    • Numele tau (in joc): BlackAngel
    • Level: 4
    • Licenta pe care o solicitati: Fishing + Flying + Weapon + Sailing + Materials 
    • Pretul licentei: 
    • Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescuii fara sa primesc wanted , pentru a zbura cand fac materiale sau undeva sa ma deplasez mai repede , pentru a putea lua arme din viitorul gs , pentru a putea sa fug de cops pe apa , pentru a nu imi m-ai lua materialele cops la controlul de rutina.

     

     

    • Numele tau (in joc): Emerick
    • Level: 2
    • Licenta pe care o solicitati: Fishing + Flying + Weapon + Sailing + Materials 
    • Pretul licentei: 
    • Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescuii fara sa primesc wanted , pentru a zbura cand fac materiale sau undeva sa ma deplasez mai repede , pentru a putea lua arme din viitorul gs , pentru a putea sa fug de cops pe apa , pentru a nu imi m-ai lua materialele cops la controlul de rutina.
    •  
  3. Informatii despre caracter:

    Nume in joc: BlackAngel

    Level: 4

    De cat timp jucati pe server: 5 ani

    De ce doriti sa intrati in Da Nang Boys: Pentru ca imi place factiunea .

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

    Cate warn-uri/ban-uri aveti si explicatia acestora: -

    Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore pe zi

    Poza cu stats: http://imgur.com/IVHaIf3

     

     

    Informatii din viata reala:

    Nume: Mihai 

    Sex (masculin/feminin): masculin

    Varsta: 16

    Orasul in care locuiti: Timisoara

    • Upvote 2
  4. Am testat si eu aseara din nou , si nu a mai mers , probabil ca l ai rezolvat , sau era legat de alt bug si sa rezolvat fara sa iti dai seama:-? Nu stiu ce sa zic.

     

    Nu i am dat lider cand avea contract, era deja lider cand am pus contractul pe el.

     

    Posibil sa fi fost temporar scoasa de mine, eu o vad ca este aici.

  5.  

    Nu am specificat recompensa / misiune pentru ca nu eram sigur cum sunt castigurile de la joburi. Eu spun ca daca iei 5.000$/misiune si le faci pe toate 3 intr-o zi sa mai primesti inca 5.000$. Adica un totalarrow-10x10.png de 20.000$/zi din misiuni daca intelegeti ce spun. Recompensele sa nu fie nici prea mari nici prea mici, sa fie ca la joburi. Daca e nevoie, pot salva coordonate pentru misiuni.

     

    In cazul asta cu recompense mici si misiunile sa fie mai mult 4fun cand n-ai ce face. Sunt PRO

     

    # mai sus cand am dat contra am citit eu ceva legat de 50k , nu am fost atent , scuzele mele,  PRO

  6. Nu stiu ce bug ai gasit tu ethernul dar eu am fost si la gs din lv si din ls, si am cumparat arme fara cea mai mica problema.

     

    Le am testat pe toate de la mp5 la m4 .  

     

    Am observat ca daca scrii " /buygun m4 50 " ( exemplu) atunci iti spune invalid nuj ce doar atunci, pentru ca , inainte scriai si cate gloante vrei, acel " 50 " e legat de gloante si eu cand am intrat am scris buygun deagle 50 si nu stiam ce se intampla  dar acum e mai bine nu mai scrii cate gloante. Scrii doar /buygun dealge \ m4 s.a.m.d .

  7. Contra  , mie mi se pare ca sunt deja destul de multe chestii prin care poti face bani, o sa se duca din nou economia peste cap si se da wipe si tot noi ne plangem dupa aia  stiu ca multi joaca pentru bani si vor bani dar ce e prea mult strica. Ai caii, job, fish  , payday, sunt destule chestii prin care poti face bani.

    • Upvote 1
  8. Nu am stiut sigur daca sa fac sugestie sau daca e bug :-? m-am gandit ca e bug de aia am postat aici .

     

    Deci se pot pune contracte pe hitmani ceea ce nu e ok , si se pot indeplini contractele pe hitmani primesti bani tot .

     

    Propun sa nu poti pune contracte pe hitmani cum era inainte .

     

    Am vrut sa testez sa vad daca se pot pune si face contracte pe membri hitman si l-am rugat pe visage sa ma ajute , am pus contract pe el , mi l-am dat mie si l-am omorat , si contractul se indeplineste , ceea ce nu e prea bine sa se faca contracte intre membri . 

    http://i.imgur.com/JWnODZI.jpg 

    • Upvote 2
  9. e bug pentru ca si la casa mea personala pana sa mi-o faca gameofshadows din nou de fiecare data cand dadeam exit ma dadea la casa lui hanorac sau a lui shapeshifter....

  10. Eu zic mai bine black sa ceri close la acest topic,nu rezolvi nimic cu aceasta plangere.A facut si el o greseala,e nou pe server trebuie sa il intelegem si noi,iar atata timp cat esti pe turf nu primesti hit.A fost umpic de non-fairlay ce au facut si speram ca de acuma sa nu se mai intample asta.Salut.

     

    Negru eu nu mai am nici o treaba cu alex_Snake , l-am iertat ca sa zic asa , doar ca vreau sa vad ce fac admini in legatura cu aliantra dintre Ballas si triads , nu e in regula deloc.. ori e cu aliante ori nu mai e... la ballas si triads e acelasi lucru cum era inainte numa ca nu mai este /fa , si da si eu as fi fericit daca s-ar baga aliantele si mie imi placea mai mult cu aliantele... dar va trebui schimbat si sistemul cu turf si tot.. mai bine sa ramana asa si sa nu chinuim scripterul aiurea si va rog sa rupeti alianta Triads - Ballas , mersi... sper sa o faceti si da dyzy am inteles ca va omorati pe strada dar veniti la kill impreuna mai exact pana si acum 1 ora ma bateam cu un triads pe langa ammunation ls si a venit un ballas din spate si ma omorat el.. adica nu mi se pare ok ori e fara aliante ori e cu aliante..

     

     

    Dar totusi , vorba lui negru.. dati T/C poate vor sparge ei alianta fara sa fie obligati , sper sa o faca pentru ca amundoi sunt baieti si cred ca o sa sparga alianta si de bun simt .

     

    chiar daca a tras si razr si nu numai alex_snake si razr si mai unu dar na.. sa ramana asta  T/C 

  11. Din moment ce va aflati pe turf poate sa traga 3 zile ca nu va misca hp-ul..probabil nu au observat ca e war..sau nu stiu ,nu vreau sa vorbesc in numele lor ..dar oricum nu v-ao afectat cu nimic warul pentru ca hp-ul nu scade.

    ba da ne afectează nu scade hp-ul dar trăgeau la picioare și se bloca caracterul și ne omorau triads + burtos care a fost triads a confirmat ca ei aveau alianță cu ballas de când a început noul gm

     

     

    hei electro, Adaug si eu :   :banghead: 

     

    Le-am atras atentia in privinta interventiilor lor la war si mi-au spus ca urmareau un anumit jucator dar vad ca Alex_snake a ales sa traga si in voi, pentru ca alex_snake nu m-a ascultat cand le-am spus sa nu mai traga in voi [ Chiar daca imi aduc aminte ca a fost introdus un sistem prin care daca voi sunteti in war si alte factiuni va ataca nu va scade hp-ul] si prin urmare va fi demis. Primeste un avertisment[pentru faptul ca nu m-a ascultat cand le-am zis sa elibereze zona in care se tine warul], la urmatorul va fi demis.

     

    # Aceste 2 poze dovedesc ca nu iti scade hp-ul cand te ataca cineva din afara war-ului:

     

    http://imgur.com/3DrUUR8

    http://i.imgur.com/N7yaoLL.png

     

    Postul nr 2. al  lui electro.

     

    imi aduci dovezi si iau masuri.

     

    - Apropo ce ai spus tu mai jos sunt clar vrajeli, sa inteleg ca pentru poze cand trage de la distanta ai putut sta cu mana pe f8 dar pentru cele cand da cu pumnii in tine, nu..

     

    - Lasam adminii sa decida daca si acuzatiile nefondate se pedepsesc [ pentru ca ne puneti intr-o lumina proasta mai ales prin acest post]

    "cand zici o minciuna, trebuie mai intai sa o crezi tu si apoi sa o spui si la altii"
    
    

    hai fi serios dyzy , invata sa citesti mai bine te rog frumos am scris din primul post ca nu iti ia hp cand trage altcineva in timpul war-ului in timp dar repet de 100000 de ori ITI BLOCHEAZA CARACTERUL IAR IN ACEL MOMENT TRIADS ITI DA MINIM 2 HIT-URI am scris cu caps sa intelegi odata pentru totdeauna la ce vroiam sa ma refer 

     

     

    Eu l-am intrebat pe Alex_Snake ce s-a intamplat si el mi-a zis ca a fost atacat de un participant la war si doar a ripostat, e de doua zile in gang si joaca de 14 zile samp, nu a stiut ca fix intr-un participant la war trage. Este adevarat, Dexter?

    juan hai , pe alex snake il iertam e copil e incepator e ok , il iertam dar silver ca venea cu el la kill tot cu alex snake dupa noi ? asta e alta chestie deci el deja stie jocul dar hai o luam ca e incepator , il iertam , dar ceilalti 2 ballasi ce cautau acolo se vad in primele mele poze de pe minimap ca erau 3 ballasi nu doar 1 :) si sa stiti ca bortos a confirmat ca de cand sa dat acest wipe si este noul gm sevraj cu dyzy au vorbit sa faca alianta sa se ajute , a confirmat bortos care a fost the triads mult timp si poate sa o faca din nou , mersi .

    In calitate de membru Triads simt nevoia sa intervin pentru ca acesti plangaciosi mici o dau prea urat deja si incep sa defaimeze reputatia factiunii Triads, dar si pe a lor, ce-i drept.

    Dragilor, nu credeti ca va plangeti prea mult?! Nu stiti cum sa mai atrageti atentia?! Va dau eu o solutie, se numeste SKILL.

    Va plangeati de faptul ca noi dam /quit dupa waruri, insa chiar voi ati inceput cu asta, si spre rusinea voastra nu aveti cum sa negati. Pacat ca a fost sters postul lui Emerick de la discutii in care chiar recunostea ca va "obliga" liderul sa iesiti.

    Acum va plangeti ca dau Ballasii pe voi, desi si pe noi dadeau si ei si VLA zilele trecute, dar nu ne-am plans nimanui cum o faceti voi. Ar trebui sa mai amintesc si de obiceiul vostru de a pune contracte pe noi inainte de waruri?

     

    Hai salut!

    kvl eu nu zic ca sunt bun , din contra sunt slab stii si tu ca am dat cateva duele chiar ieri langa casa mea si mi-ai dat 4-1 recunosc , sunt slab la dgl nu am de ce sa ma dau zeu .. dar nu o fa nici tu , ca , cum sunt eu slab pentru tine asa esti tu slab pentru Hamsik , Loveless , Bic si sns , asa ca nu mai vorbi ca suntem palete si ca nu avem skill ca avem mai multi membri cu skill decat aveti voi deci lasati-o mai moale..... 

     

    Edit# - cu asta am zis tot , ii era oarecum frica sa zica in public , uitati-va la poze si va da-ti seama perfect : - http://imgur.com/pCtolGb 

    http://imgur.com/Tsoh0U7

     

    Acum ca ne-am spus toti punctul de vedere haideti sa nu mai ingreunam situatia adminilor si sa incetam cu +1 . Eu unul mi-am spus punctul de vedere si de acum incolo nu voi mai scrie nimic,  ingreunez situatia adminilor degeaba .

  12. Numele meu în joc: BlackAngel

    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Ballas ( Alex_Snake ) nu era doar el mai erau alti 2 dar nu apucasem sa le fac poza pentru ca fugeam sa nu se piarda un kill aiurea 

    Screenshot-uri: http://imgur.com/TiSyHjm - aici trage alex_snake chiar dupa mine.. dar am fugit sa nu ma nimereasca si de aia e putin mai dreapta cu tinta

                                  http://imgur.com/NK1tqiz - se vede ca mai era un singur triads pe turf ca restu erau morti si venise ballas sa traga dupa noi sa il ajute ( minimap ) 

                                   http://imgur.com/jGDHYhW - va da-ti seama ca ajuta triads si dupa ce a spus sevraj pe /o : " Apreciem ajutorul " 

    Descriere a situatiei: Era war la skate park iar alex_snake cu inca alti 3 ballasi veneau la noi pe turf si trageau in noi sa se blocheze caracterul chiar daca nu luam hit sau dadeau cu pumnii in noi si triads tragea sa ne omoare , dupa ce au venit de vreo 3 -4 ori sevraj le-a spus sa inceteze pe /o dar asta a fost de fatada :) si dupa ce le-a zis ei tot au venit , ei chiar fac un fel de alianta... acum 2 sau 3 zile ma fugarea silver cu alex snake si cu inca un civil toti 3 pe masina... deci totusi ( silver fiind triads si snake ballas ) 
    Martori: Colegi + ss

     
    • Upvote 1
  13. Aceste warning-uri in general le primesti daca ai foarte multe moduri instalate si deja e .... sa nu zic cum jocu , cel mai bine e sa joci default pentru ca toate modurile au virusi si buguri , daca ti se intampla foarte des sa iti apara acele warning-uri si iei crash cea mai buna solutie ar fi un reinstal la joc , daca iti apare doar odata la ceva timp ..nu e asa grav adica daca te poti juca ma refer...

     

    PS : mai sunt si alte probleme de la care se cauzeaza acele warning-uri dar in cele mai multe cazuri e de la diferite moduri cu virusi in special de la moduri pe diferite skin-uri.... dar se poate cauza acea problema cu warning-uri si de la altceva nu numai de la moduri.. poate in cazul tau nu e de la moduri eu am patit intr-un timp sa iau de 2 ori intr-o zi crash de la acele warning-uri si erau de la niste moduri pe diferite skin-uri . 

     

     

    Incearca un reinstal la joc ar fi cea mai buna solutie daca iti face tot asa fara sa ai nici un mod dupa reinstal ma voi gandi ce poate fi si iti spun daca imi dau seama.. in general am rezolvat problemele cu warningurile acestea ca si eu pateam intr-un timp foarte des , dar in general era de la moduri.. acum nu stiu ce sa zic , acum nu mai folosesc nici un mod pentru ca m-am saturat de reinstaluri la joc.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...