Jump to content

Kunio_Riki

Forumist
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kunio_Riki

  1. " shuk4ar1 " [ ca sa nu zic haladiti ( nu este injuratura )

    Iti faci autocaracterizarea?

    Nu inteleg de ce faceti referire la mai multi care v-ar fi postat, e un singur user care a fost nemultumit de ceva. 'Joaca o ora pe saptamana', tocmai de-asta e exclusa prostia cu vanatoarea, habar n-aveti ce-i aia. Habar n-are cine sunteti, dupa nick-uri, doar cu doi-trei a avut tangente, e doar stresant sa intri in joc sa te distrezi si sa vina non-stop 3-4 din factiunea voastra over-powered cu bombe, m4 si alte chestii, sa te hartuiasca. Asta-i chestie veche, nu s-a intamplat o singura data, eu am revenit pe server acum cateva luni, joc rar, dar de fiecare data cand intru cu ceilalti doi la care faceti referire, avem parte de acelasi scenariu. Eu n-am treaba cu voi, nu va cunosc, nu ma cunoasteti, am vrut sa clarific prostia cu 'vanatoare', desi sunt sigur ca n-o sa intelegeti. Bafta.

  2. - Nick: Kunio

    - Factiuni precedente: Triads

    - Job curent: civil

    - Level: 7

    - Sex(masculin/feminin): masculin

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: E una din putinele la care ma atrage ideea, imi place si spawn-ul.

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu ce se ocupa orice gang.

    - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): -

    - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval anume, joc cand am timp.

    - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): 2zr47dv.jpg

    Informatii din viata reala:

    - Nume si prenume: Kunio Riki

    - Varsta: 22

    - Orasul in care locuiti: Bucuresti

    - Sex (masculin/feminin): masculin

  3. -Nick: Kunio

    -Level: 6

    -Factiune: -

    -Job secundar: detectiv

    -Licenta pe care o solicitati: pasaport+ permis de barca

    -Pretul licentei: 140.000

    -Motivul pentru care solicitati licenta: ... De nevoie...

    -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso+Chase

    *editat cu numele unui instructor de rang 3.

  4. N-am facut niciun spam, am aratat exact ce-am facut de cand m-am logat pe server, nu poti sa-ti dai seama din pozele alea nici macar de chestia aia? Eu nu am vazut 'somatia' ta, se vede acolo, probabil era distanta prea mare, nici nu-s eu in screenshotul ala, altadata vino mai aproape daca ai chef de 'somatii'. In fine, nu-mi mai pasa, o sa postez cand imi pot lua licenta inapoi, vad ca n-am cu cine sa-mi bat capul, faceti bors cu factiunea voastra.

  5. Nick: Kunio

    Level: 6

    Numele membrului pe care il reclam: iLeGaL, Radu27, Tonytzi (asta-i la Armata, dar vad ca a intervenit si el la wanted 2-3)

    Dovezi: (fara http, pentru ca nu ma lasa sa postez asa, nu inteleg de ce)

    oi42.tinypic.com/24bpz6g.jpg

    oi41.tinypic.com/15xo8m1.jpg

    oi41.tinypic.com/fu8kdi.jpg

    oi41.tinypic.com/ixffi1.jpg

    oi41.tinypic.com/68seaq.jpg

    oi43.tinypic.com/19wdfl.jpg

    O scurta descriere: Am intrat in joc si aveam wanted 2 de zilele trecute. Am luat un motor, am alimentat si am lasat cateva secunde parcat pe o cladire (stiam ca am wanted, urma sa ma predau, a trebuit sa dau vreo 10 secunde alt_tab). Intru in joc dupa astea 10 secunde si plec (eram prin Vinewood) si vad ca am primit +2 la wanted pentru ca am refuzat sa ma predau la somatie. Primele 3 poze sunt facute din momentul in care m-am logat pana in momentul in care am primit +2-ul, se vede clar ca nu am fost somat de nimeni, iLeGaL mi-a dat degeaba wanted. Stiind ca refuzul de a opri la somatie nu-mi mai acorda dreptul sa ma predau (desi, repet, nu am fost somat), am incercat sa scap, am luat o barca si-am plecat, sa-mi scada macar wantedul. Au trecut niste politisti pe langa cu barca, trageau in disperare, am oprit barca in dreptul sectiei din SF, vroiam sa merg acolo, cand a venit un membrul al armatei, Tonytzi, asistat de un hitman, si-au tras in mine. Nu stiam ca armata intervine la wanted 3, cand sunt o gramada de membrii PD pe server, daramite sa vina cu hitmanii, sa ii ajute la prinderea suspectilor. Apoi un anume Radu27 imi confisca licenta pentru barca, el neavand nicio treaba cu ce s-a intamplat, nu mi-a dat wantedul, nu m-a omorat acolo, s-a gandit el sa-mi sustraga licenta. Pentru ce? Cam atat momentan, probabil va trebui sa revin, sa dialogam. Ideea e ca macar licenta as dori-o inapoi, zic si eu asa. Numai bine!

  6. -Nick: Kunio

    -Level: 4

    -Factiune: Triads

    -Job secundar: Car Jacker

    -Licenta pe care o solicitati: de zbor

    -Pretul licentei: 100.000$

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a parcurge mai usor distantele de pe harta.

    -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobbiN

    -Nick: Kunio

    -Level: 4

    -Factiune: Triads

    -Job secundar: Car Jacker

    -Licenta pe care o solicitati: de barca

    -Pretul licentei: 15.000$

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pescui mai usor si a ma deplasa pe apa cand sunt pus in situatia de a face asta.

    -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobbiN

  7. Informatii despre caracter:

    • Nickname: Kunio

    • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS

    • De cand jucati SA-MP pe linkmania: Demult, am jucat si pe vechiul mod.

    • Sex: M

    • Varsta in game: 20

    • Level : 3

    • Factiuni precedente: -

    • Ultima factiune: -

    • Link catre demisie: -

    • Job secundar: Car Jacker

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: -

    • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Pentru ca mi se pare ca e factiunea care a "debutat" cel mai bine pe server si tinde deja sa devina cea mai bine organizata.

    • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: E o mafie, se ocupa cu ce se ocupa si-n realitate o astfel de organizatie, probabil cand se va fi pus la punct serverul (introducerea Smugglers, etc.) va participa la fel de fel de actiuni, trafic de arme/droguri, etc.

    • In ce interval orar jucati: 15.00- 24.00

    • Nick-uri anterioare: -

    • Sunteti un om de echipa: Da.

    • Biografia: Nascut intr-o familie de pescari din Estul Japoniei, Kunio (??) a fost dat spre adoptie la o varsta frageda, fiind incredintat unui bogat om de afaceri din capitala Tokyo (???). Inca din adolescenta a avut parte atat de ce inseamna o educatie stricta in stil oriental (a beneficiat de serviciile celor mai buni profesori in toate domeniile, inclusiv cele ce-i dezvolta ramura de 'Samurai warrior'), cat si de excesele si 'minunile' Occidentului, cu care a luat contact in urma vizitelor de afaceri ale familiei in Europa si Statele Unite. Ajuns la maturitate, decide ca viata departe de taramurile nipone ar fi mai palpitanta, cel putin pentru cativa ani, asa ca japonezul Kunio pleaca in Los Santos, luand cu el doar cateva mii de dolari pe care e ferm convins ca-i va administra cum trebuie (nu este un risipitor, are incredere ca educatia in domeniul afacerilor il va face un mare intreprinzator in practica si va trai 'visul american'). Intr-o noapte, pleaca cu un grup de prieteni pe care si-i facuse in Los Santos sa se distreze in Las Venturas... Se-aseaza la masa de joc cu un grup de asiatici despre care nu stia nimic, pierde o suma frumoasa de bani dar ramane in contact cu unul dintre jucatorii de la masa, pe care-l invita in Los Santos in zilele urmatoare. Intalnirea are loc si respectivul personaj ii povesteste despre organizatia din care face parte (evident, omitand lucrurile necurate din cadrul acesteia), promitandu-i un 'interviu' cu liderul organizatiei. E prilejul perfect pentru Kunio sa inceapa cu adevarat 'aventura' pe taram american, lucrul alaturi de alti asiatici fiind un punct forte al organizatiei (chiar daca 'fisa postului' va contine cateva lucruri la care Kunio nu se asteapta in acest moment)... [to be continued]

    Informatii din viata reala:

    • Nume/Prenume: Cristian Vlad

    • Varsta reala: 20

    • Orasul de provenienta: Bucuresti

    • Stiti ce este Skype?: Da.

    • Stiti sa folositi Skype?: Da.

    • Aveti un cont pe Skype?: Nu.

    • Detineti un microfon functionabil?: Da.

    • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...