Jump to content

Taft

LinkManiac
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Taft

  1. -Nick: TafT

    -Level:8

    -Factiune: Civil

    -Job secundar: Taximetrist

    -Licenta pe care o solicitati: Weapon

    -Pretul licentei: $25.000

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Legitim aparare

    -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Robbin

  2. • Nick: GrEaTBiRD

    • Level (minim 2): 2 ( 13 / 12 )

    • Varsta: 17

    • Factiune: Civilian

    • De ce doresc sa ma alatur clubului: In RL practic un sport ce tine de inot, am asta in sange. Must be funny. :P

    • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da

    respins

    Ce ciudat..eu chiar am anuntat ca voi lipsi aproximativ o saptamana jumate:) pentru ca plec la seminar dar vad ca cererea mea nu a fost luata in considerare :)

    M-am uitat acum si am vazut, ti se va scoate avertismentul !

    Raknet,sefu, :)) o sa mai fiu inactiv inca nu stiu cat timp pentru ca nu miau scos ban-ul :( trebuia sa-l am scos de 2-3 zile..:(

  3. http://imageshack.us/photo/my-images/849/145q.jpg/ Prima noapte cu pierce-ul :))) eram "muci" :-"

    http://imageshack.us/photo/my-images/204/dsc01873oj.jpg/ nu am reusit sa o intorc cum trebuie ..dar ideea e ca asta patesti daca bei prea mult :)) ajungi sa stai o noapte cu capul in WC

    http://imageshack.us/photo/my-images/88/10910620.jpg/ Chillin :X

  4. Salut ! nu voi putea participa la sedintele din perioada 12 iunie 2011 pana pe 22 iunie 2011 voi fi plecat la un seminar ..si examen pentru instructor de dans la Mamaia ! succes si spor la treaba baieti :) ! Vorbim pe data de 22 :*

  5. Informatii despre caracter:

    -Nume (in joc) : Taft

    -Sex (masculin/feminin): Masculin

    -Varsta (in joc): 18

    -Factiuni precedente: Sunt civil

    -De ce ati parasit ultima factiune ? : -

    -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : -

    -Cat timp dedicati jocului ? : In timpul scolii dupa ora 14:00 pana la 00:00 ..in weekend non-stop iar pe timp de vacanta non-stop daca nu sunt plecat si daca nu ies pe afara cu prietenii

    -De ce doriti acest job? : Sunt curios cum este sa fi in DNB ..

    -Care este level-ul caracterului dvs?: 8

    -Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Taft a facut parte dintr-o familie foarte mare, traiau in ASIA.In urma unui cutremur devastator el si verisorul sau au ramas pe drumuri, fiecare incercand tot felul de modalitati pentru a face bani.Viata le-a pus multe piedici si au infruntat situatii pe care nu credeau ca le vor trece cu bine.Singur pe aceasta lume plina de gelozie si rautate s-a hotarat sa plece in America acolo descoperind modalitati cat de cat mai usoare de a face bani.Un timp a fost foarte greu..dar pe zi ce treceau orele si ducand dorul de a putea manca o pizza ca in vremurile bune s-a apucat sa invete pentru anumite licente precum cea de pescuit si cea de condus barca pentru a putea prinde pesti sa-i vanda sau sa-i gateasca in cazuri extreme.Erau vremuri grele economia tarii nu era atat de mare, bani nu avea asa ca incercat si calea de hot de masini si detectiv avand abilitati foarte mari pentru detectiv a hotarat sa treaca la cel de hot de masini.Asa a inceput sa traisca si el bine sa aiba bani de mers in club,mancat in restaurant si multe alte beneficii.Avand acum un salariu de 1,600 de dolari plus o dobanda destul de complexa acum duce o viata destul de buna.Auzind la televizor ca vor venii vremuri si mai grele a hotarat sa incerce sa intre intr-o factiune, sa isi caute un job pentru a avea si alte venituri plus sa isi faca si el prieteni ca asa este normal.

    Informatii din viata reala:

    -Varsta reala: 17

    -Sexul: Masculin

    -Orasul in care locuiti (in realitate): Miercurea-Ciuc

    -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Imi place sa-mp-ul enorm de mult, petrec destul de mult timp in fata calculatorului jucand sa-mp.Fac dans sportiv si doresc sa mentionez ca o sa am si cantonamente si voi fi inactiv o saptamana odata la 2(doua) luni.

  6. Hai sa-ti spun ... A anuntat prima data prin gov ceva de genul "Zona crane inchisa!". Apoi a anuntat "Cine trece pe aici primeste w 3" si apoi a spus ceea ce e in poza.

    Nu te inteleg ce e cu reclamatiile astea inutile, clar nu ai ce cauta acolo din moment ce zona crane e inchisa.

    Stii ce e culmea? Ca niciodata tu nu vezi gov-urile gen "Zona crane este inchisa".

    LE : Eu ma izbesc de tine? eu merg pe contrasens? Foarte urat minti, foarte urat! Daca ai ceva cu mine, spune-mi-o in fata, nu o fa prin reclamatii aiurea + o minciuna/doua.

    P.S. daca vrei sa faci +1 in alta parta aici nu este locul potrivit !

    1 la mana : cine intra in zona Crane inchisa i-a wanted nu cine trece la 10 m pe langa ea.

    2 la mana : a scris ce a scris si am scris si eu ca plec ai vazut si tu si miai dat repede wanted sa profiti sa mai iei un ban.Daca cereai frumos primeai frate ca nu sunt hapsan:)

    3 la mana mergeam pe dreapta tu pe stanga:), am dat sa virez stanga la intersectia de langa Pd si vi tu cu viteza de izbesti in mine si imi dai amenda:), am zis ca o platesc lui Tech. si ai inceput sa ameninti dupa tiam zis ca ho ca ti-o platesc si miai dat wanted inainte sa accept:) bun trece asta fug la masina sa o scot inafara drumului si dai wanted pt fugar? nici nu ma urmeari nici nu am fugit si dai wanted aiurea?? doamne inata sa dai wanted joaca FP nu fi hapsan ca o sa pierzi tot daca faci asa:) cere daca vrei bani repet ca iti dau..cum am dat accept ticket dupa ce miai dat wanted:)

  7. Nick: Taft

    Level: 7

    Numele membrului pe care il reclam: topaz {again}

    Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/204/samp006ode.png/

    O scurta descriere: M-am dus spre drop si mi-a zis billo ca daca stationez iau wanted iam scris ca acum plec nici nu am urcat bine in masina sa plec topaz mi-a si dat wanted si ma omorat :) daca ii trebuie bani sa spuna ca ii dadeam eu si 10k:) dar nu trebuie sa faca asa si cand merg pe strada se izbeste in mine si imi zice ca merg pe contrasens:) si da amenda aiurea :)

    Ahhh ! Iar pentru postul de mai devreme se vede clar unde eram in poza cand am luat wanted-ul :)

  8. Nick: Taft

    Level: 7

    Numele membrului pe care il reclam: Topaz

    Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/577/samp232y.png/

    O scurta descriere: Mergeam spre crane am vazut ca s-a inchis si m-am intors dar nu am intrat in zona inchisa si mia dat wanted si inainte tragea in mine aiurea ! + ca inainte mia dat wanted pt fugar inainte degeaba ca nu fugisem de langa el :) cer sanctionarea membrului :) nu este constient plus ca nu stie sa foloseasca comenziile :) Sa-mi arate topaz poza ca am intrat, pentru ca pentru orice chestie trebuie dovada X( incapabil !

  9. -Nick: Taft

    -Level: 7

    -Factiune: Civil

    -Job secundar: CarJacker

    -Licenta pe care o solicitati: Permis de barca

    -Pretul licentei: 15,000

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa ma plimb cu barca :)

    -Instructorul cu care vreti sa dati test: Smoker !

  10. In momentul in care dai /find "nume"/"player id " dispar toti ceilalti playeri de pe mini map inclusinv big map si iti apare un "checkpoint care se misca de culoare rosie" !

    Sper ca ti-am fost de folos !

  11. Semnal de alarma pentru cei ce detin acest job, in unele cazuri apare un bug care se manifesta destul de ciudat cum ar fi sa nu poti urca in tren decat cu G ..in acest caz dati un relog sau un restart la PC pana rezolva adminii bug-ul !

    Multumesc anticipat !

  12. Dac? ai început s? fugi dup? ce ?i-am dat wantedu' de ce poza arat? c? eram amândoi înauntru ?

    Cum am ajuns acolo? Am fugit dup? tine pân? acolo :).

    BA ! am dus masina am primit bani si am plecat de acolo cand eram dupa zid mia dat ala wanted coleg cu tine si dupa 2 minute ma intorc sa ma predau si fix inainte sa ajung inapoi miai dat wanted pt fugar :| de ce nu miati trimis macar /w sa ma predau dati wanted aiurea ! invatati frate sa dati wanted si sa jucati FP ! sunteti disperati dupa bani hai ca iti dau eu 10k sa nu plangi atata ca vad sunteti obsedati

  13. Cred c? ai nevoie de ochelari.De fapt ai luat wanted 1 pentru crane ?i dup? ?i-am dat 2 (total 3) pentru fugar.

    Nu cred c? vroiai s? cau?i ma?in? pe unde ai fugit :).

    De fapt te-am întrebat dac? te predai dup? ce ai luat wanted dar nu cred ca ai v?zut pentru c? ai s?rit gardul de la crane ?i ai fugit.

    http://img18.imageshack.us/img18/6484/samp107w.png

    http://img33.imageshack.us/img33/3286/samp108jh.png

    Aratami ba poza cand ai fugit dupa mine si miai spus sa ma opresc?? asa se face spui stop ma intrebi daca ma predau sau nu si dupa dai wnted daca fug..si dupa cemiai dat wantedu asta am inceput sa fug :) in cladirea aia sati pot scrie ca ai post

    Pana nu arati poza cand miai zis sa ma predau si am fugit pana atunci e egal cu 0 :) ai vazut am aratat pozele..

  14. a doua abatere unde iar bati campii .. Eram la fish prietenul tau lynx parcase motorul acolo ( ceea ce nu are voie ca daia e parcare afara - pentru asta se ia si carnetu dar am zis sa ii dau o amenda ca e la prima abatere ) Si ati inceput amandoi cu caterinca foame de bani , dai ma drumu de aici , ti-a zis tie lynx lasa-l ma ca si cum vorbesc singur de nebun , prietenul tau a primit amenda tu ai inceput cu mistourile foame de bani si chestii ai primit wanted pentru jignire ca nu suntem bataia voastra de joc , si porma ai sarit in apa ca numai de non rp sunteti voi buni am sarit in apa dupa tine , ti-am mai dat o sansa sa scapi te-am intrebat daca te predai ? nu ai raspuns ai continuat sa inoti fericiti + fugar = Mort ...

    Ahh da si ti-a zis si sns sa faci poze mai corecte eu sincer sa spun nu inteleg nimic din pozele alea .. doar ca esti tu in apa si ca dai page up .. nu scrie cine ti-a dat wanted nu scrie de ce ... tu doar faci asa ca esti vanator

    Nu e jignire, jignire este atunci cand te fac gen : "prost" "idiot" si etc :) invata sa faci diferenta :) de unde sti ca nu faceam misto de Lynx nu sti sa dau wanted frate :), aratami poza cu jignirile aduse la adresa ta si atunci sa comentezi pana atunci lasa liderul sa decida ! aaa si nici nu fugisem mai intrebat daca ma predau :) si am stat pe loc in apa ;)) :| chiar nu am fugit deloc :)

    Degeaba incerci acum sa te scoti, ca daca chiar e de ferificat se uita adminii in log la ora aia si se vede clar ca tu ai dat wanted aiurea :) arata toata conversatia cand tiam spus sa pleci de acolo ca imi comentai mie degeaba ca de ce sunt cu motor acolo cand era Lynx .

    2. La mana tu sti foarte bine ca nu te-am jignit :) am spus doar "Foamete de bani" ceea ce este asa :)

  15. Nick:Taft

    Level:4

    Numele membrului pe care il reclam:Kwai

    Dovezi: http://imageshack.us/g/96/samp070ka.png/

    O scurta descriere: Mi-a dat wanted aiurea :) nu l-am jignit nu nimic. A venit sai zica lui unu ca dc e cu motor si ia dat amenda si eu am zis foamete de bani :) ceea ce nu e jignire plus ca nu se referea la el :) si imi da wanted sar in apa :) sa pot face reclamatia si ma itnreaba daca ma predau si am spsu ca nu ca a dat wanted degeaba imi mai da un wanted pt fugar :)

    Luati masuri e la a 2-a abatere :) are cele mai multe reclamatii

  16. Nick: Taft

    Level: 3

    Numele membrului pe care il reclam: kWai

    Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/848/samp055sl.png/

    O scurta descriere: Eram cu masina,ma apropiam de locul acela unde se pescuieste..opresc masina ies din ea urca kWai el fiind din arma..(ceea ce a facut se numeste furt) i-am spus sa opreasca nimic iam luat masina si a inceput sa traga in masina mea fara sa-mi dea wanted fara nimic :) in cazuri de urgenta pot sa dau nume de martor care nu ar avea de ce sa nu fie corect:) si sincer mai ales ca aveti incredere in el.

    Este posibil asa ceva??asa membrii asa liderii :)

    <Multumesc anticipat> !

  17. Nick: Taft

    Level: 3

    Numele membrului pe care il reclam: kWai

    Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/848/samp055sl.png/

    O scurta descriere: Eram cu masina,ma apropiam de locul acela unde se pescuieste..opresc masina ies din ea urca kWai el fiind din arma..(ceea ce a facut se numeste furt) i-am spus sa opreasca nimic iam luat masina si a inceput sa traga in masina mea fara sa-mi dea wanted fara nimic :) in cazuri de urgenta pot sa dau nume de martor care nu ar avea de ce sa nu fie corect:) si sincer mai ales ca aveti incredere in el.

    Este posibil asa ceva??asa membrii asa liderii :)

    <Multumesc anticipat> !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...