Jump to content

Allmeforme

Inactive
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Allmeforme

  1. Limbaj grotesc cica :)) am zis copil copac si mm, doua litere care pot fi interpretate si altfel, nu stii ce e ala limbaj grotesc si obscen pesemne :) Ce mandru trebuie sa fii nu, asta ce faci tu imi spui ca nu e vanatoare ?? Tu nu te-ai enerva daca te-ar urmari jumatate de traseu unul si s-ar izbi in tine doar ca sa bubui haha ce amuzant ce activitate distractiva si plina de adrenalina. In fine, decideti ce vreti..

    Haha, jumatate de traseu spui? Esti hilar amice. Spui de cele doua cuvinte ca pot fi interpretate altfel? Afla ca in lumea virtuala aceste doua cuvinte se interpreteaza ca fiind jigniri si se sanctioneaza ca atare. Asa ca daca vrei sa pari destept ar trebui sa incerci in alta parte. Nu suntem toti copaci.

  2. Nu merge niciun /farm. Comanda este /startfarm si /stopfarm. Merge doar o data pe ora. Deci dupa ce ai luat banii pe cursa aia de 8-10  checkpointuri trebuie sa astepti pana la urmatorul payday ca sa incepi o noua cursa. Destul de aiurea. Puteti inchide topicul. o zi buna

  3. Nu am furat nimic. Acel player mi-a furat mie combina dupa care in sfarsit am recu

    perat-o, trecand un anumit timp. Cum fac sa pot lucra din noU?

     

    P. S : N-am inteles nimic din ce ai spus.

     

     

    Am luat combina noua si acelasi lucru, nu apare niciun checkpoint nicaieri.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...