Jump to content

Renequez

Forumist
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Renequez

    • anaxor: țin minte când te-ai apucat și toată lumea făcea scandal că ai primit funcția foarte repede. cel mai neașteptat (și amuzant că te-a-njurat) a fost masaroo care era foarte ofensat de faptu’ că ești tipă și luasei acces atât de repede. acum, nu știu ce să zic. felicitări pentru tentative, păcat că nu ți-au ieșit.
    • cRs: înafara faptului de căcat că i-ai scos gm-ul lui bill și l-ai banat doar pentru că din cauza unui bug, de care, btw, nu știa, în care a apărut pe chat limbajul pe care-l folosea cu un prieten în shamal, pot spune că ai fost dintotdeauna un tip foarte ok. felicitări și la cât mai multe!
    • RuLLeR: sully, nu mai țin minte de ce ți-au scos ăștia prima oară accesul, sau dacă renunțasei tu, dar ți-a fost lipsită prezența în perioada aia. genial lider. ykz 4 life.
    • Spark: mare om, mare caracter. alături de crs și suller, cei mai longevivi membri ai staff-ului, dar spre deosebire de ei care au mai lipsit, tu ai fost dintotdeauna aici. ce altceva înafară de mega respect să-i poți oferi unei așa persoane?
    • Florin: cirii, păreai foarte retras când ai primit lider la lsv după robbin, dar te-ai dovedit a fi foarte ok. ai mai fost și bun prieten cu bill, deci asta-ți dă încă un plus. felicitări!
    • Billo: țin minte când mă apucasem că mă invitau emporio și deps în lcn, da’ trebuia să vorbesc cu tine într-o ultimă instanță și mi-era oarecum frică și rușine pentru că n-aveam habar cu ce se mânca jocu’ și, și... na, mă bucur c-ai ajuns așa sus.
    • Perpripiu: la-nceput te tot confundam cu unu’ copernicus, da’ nu știu de ce... apoi am început să vă mai diferențiez asa, oricum, nu m-aș fi așteptat să ajungi atât de sus. ai fost foarte la locu’ tău mereu, felicitări!
    • sNs: senseybrăila, salcf? șmechereanu, caterincos, boss, altceva? baftă!
    • filtzeR: at0milicious, ha? când te-ai apucat păreai foarte fraierică așa, genu’ ăla de nab care se bagă-n seamă aiurea, da’ pot spune că ești un pur exemplu pentru faptul că lumea se poate schimba.
    • Brook: te-am făcut la un duel și m-ai invitat în ykz. marfă. tip marfă, de treabă, gj!
    • HateLord: nu știu de ce te-am încurcat mereu cu [ro]wolf, da’ anw, ai mai fost admin, rank mare, deci le ai, deci n-ar mai trebui să stai în probe, deci... baftă!
    • Alexinho: prieten bun cu axxell și de ‘nșpe ori lider, cre’ că-i de-ajuns ca să zic că meriți mai mult.
    • Fstzor: două motive pentru care merită: 1. yakuzoi mega vechi și 2. a mai fost lider. mă-ntreb dac-ar mai fi jucat kirt, cum ar fi fost să pici tot cu el lider?
    • Nae: nae, ai meritat dintotdeauna, nu știu de ce n-ai primit mai devreme... btw, te salută bill!
    • Weed: ar merita mai mult. e vechi, de treabă, are experiență.
    • Sorin_Nache: sorinache, liniștit dintotdeauna.

     

    pe restu’ nu vă cunosc, n-am mai jucat de ceva ani, deci nu mă pot pronunța.

    ce să mai zic, ar trebui să vă chillați puțin, vorbim de linkmania și pân’ la urmă se va trece peste perioada asta mai grea. baftă!

    • Upvote 11
  1. In legatura cu juniorii si fumatu' prin baruri/terase/tralala, o sa fie same shit ca acum cu alcoolul. Nu ii lasa sa fumeze in ziua X c-a fost controlu', next day nu mai au nicio treaba. Pe Lipscani in Bucuresti, in majoritatea localurilor mai cunoscute si ieftine, 50% din clientela sunt juniori. N-or sa renunte astia nici cu pistolu' la tampla la atatia clienti... o s-arunce niste bani la control si se scot mai bine decat sa-i piarda p-aia 50% (procentaj care creste grav in anumite perioade).

     

    @Angel: in licee au inceput sa se puna pe treaba oamenii. De la-nceputu' acestui an scolar, UE a impus un regulament foarte strict in legatura cu fumatu' in scoli, iar in multe licee din bucale, nu stiu cum e prin alte orase, au inceput sa se faca rapoarte prin care se scad notele la purtare, la mai multe adunate se fac si exmatriculari si aud ca din ce in ce mai multe licee ca incep sa respecte regulamentu'.

    La mine, cel putin, a fost o explozie de rapoarte acu' vre-o luna jumate si d-atunci s-a prins asa mare frica incat nici cand nu e vreun bodyguard prin curte nu mai fumeaza astia...

  2. Vin cu niste propuneri pentru mortallx :D

     

    Rotunjeste putin colturile din dreapta, sterge-le pe cele din stanga (teambar-ul sa se termine cu render-ul, nu cu colturile dreptunghiului), urca putin textu' pentru ca nu e pe centru, eventual ai putea sa mai ingustezi dreptunghiul, parca e prea lat. Fontu' n-ar merge foarte bine cel clasic de pe teambar-urile actuale?

    Ai mai putea sa te mai joci cu blendingu' pe dreptunghi. Inteleg ca se cauta ceva simplist, insa totusi doar un gradient pe un dreptunghi e prea prea...

    De ce nu incercati doar sa modificati/adaptati vechile teambar-uri dupa cerintele lui aind?

     

    Stiu ca vin doar cu gura, as fi-ncercat sa fac si eu ceva, da' mi-e mult prea lene sa caut rendere :-??

  3. Nu e vorba de drivere aici. Problema e ca echilibru' sistemului = 0. Athlon II x2 langa un GTX650 si 6GB RAM, parca nu suna bine, nu?

    Placa de baza e pe AM2+, procesoare pe AM2/+ nu se mai gasesc, deci tre' schimbata. Cu ocazia asta ai putea sa treci pe un i5 daca tot vrei sa te joci ca lumea, da' acu' depinde si de bugetu' tau.

  4. Intr-un sistem de 3k lei n-ai cum sa te joci cu carcasa. La fel de potenta ca Antec 300 sunt si mai ieftine, da' cu diferenta de 20-30 lei, care nu te-ar ajuta sa iei o placa de baza mai buna.

    Legat de procesor, pe pcgarage cel putin, nu prea mai sunt disponibile procesoare Sandy Bridge. De asemenea, daca nu vrea sa faca overclock masiv, cel propus de mine e foarte ok. Se overclockeaza si ala, bineinteles c-o sa arda mai tare, o sa fie nevoie de cooler aftermarket, da' totusi, daca n-are nevoie sa-si duca procu' la 4.5GHz, n-are de ce sa stea sa caute 2500k-ul.

    Ivy Bridge e ultima generatie, singurul motiv care l-ai avea sa cumperi Sandy Bridge ar fi dac-ai vrea sa faci overclock in draci, daca nu, stai pe ce-i mai nou.

  5. Ca nu e vopsita pe interior nu prea conteaza deloc avand in vedere ca n-are panou lateral sa te chiorasti prin ea.

    Diferente semnificative ca performanta nu exista intre astea 2, deci poti sa alegi dupa aspect fizic :D

  6. S se joaca aiurea, sfarsind high. Un moment de highschool C pe Empire, I'm Chuck Bass. D, lonely boy again, da' de data asta mai badass, afaceri cu G; cam naspa cu freza totusi. B e gata sa fie queen din nou si nu stiu de ce am impresia ca o sa-i fie destul de usor. Restu-s neinteresanti... sau, mai e N care poate afla cine-i GG. Totusi, botu' ala busit cat l-o tine?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...