Jump to content

HolyBeer

LinkManiac
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HolyBeer

  1. Mai bantuie cineva pe aici ? 

     

    Ati jucat PTR-ul ? Cum este ?   Inca n-am reusit sa vad...

     

    Astept noul patch, pe crusader [hc] am tot ce se putea avea si setul akkhan de 2 ori si din al 3-lea. Merg pana  pe T5 [hc], t6 e prea riscant si ineficient si toate astea pt ca jocul e prea mura-n gura acum. Pt primul set la crusader am farmat ca maniacul ca dupa sa creasca ratele si itemele sa pice mai des, mai ales ca la kadala acum sunt sanse de set pe T1+

    Am ceva ore pe crusader, rift-uri, bounti-uri, cacalau blood shard-uri sparte la kadala, nici un upgrade semnificativ, am ramas stuck cu aceleasi iteme de vreo 60 paragoane.

  2.   Nu am nevoie. Doresc sa incep de la 0. 

    Pai, oricum odata cu RoS cam toti incep de la 0, diferenta o fac doar cei ce au gold, gems si alte rahaturi usefull in RoS.

     

     

    #unul dintre acc are barb para 100, 3-4 marquise in stash.

  3. Pfff grele mai e bai fratilor sa farmezi in random party <_< o iau razna ... le zic intotdeauna stati impreuna, omoram tot topside dupa caves ... dupa quest progress ... plm .. 1 se duce dreapta ... 1 stanga ... si al 3-lea sta afk in oras >_<

    E greu cu public games, cam toti fac questuri, greu gasesti un party cu, care sa faci un run calumea.Merge mult mai bine singur.

  4. Se aude un sunet ciudat de la sursa cand il aprind prima oara dimineata,dar nu cred ca are vreo legatura este ceva praf pe ea.

     

      # Daca sting si aprind monitorul la fel face ramane o secunda imaginea apoi dispare,dar in aceea secunda cat apare imaginea pe desktop apare totul normal,absolut totul...unitatea vad ca merge normal nu are nici-o problema sa fie ceva de la monitor,pentru ca observ ca daca se incalzeste monitorul apoi totul merge normal ?

    Dupa ce se incalzeste monitorul functioneaza normal? Cum am mai spus si sus, am si eu un monitor cu exact aceleasi simptome, am incercat cu alt monitor, am pus acel monitor defect la alta unitate, la fel face.Dute cu el intr-un service specializat si revino cu un replay.

  5. Dupa parerea mea cred ca ti se duce sursa. Asa mi s-a intamplat si mie de cateva ori cand aveam pc. Am schimbat sursa de vreo doua ori in 3 ani.

    Gogaie !! Ce treaba are monitorul cu sursa? el avand alimentare separata.

  6. Asa am patit si eu pe vechiul monitor, a murit lampa sau invertorul, nu stiu exact deoarece nu m-am obosit sa-l duc la reperat, daca reusesti sa ajungi cu el intr-un service lasa aici un post cu ce avea defect si cam cat te-a costat.

  7. Majoritatea folosim autentificator pentru a porni jocul, asta ar complica destul de mult treaba cu impartirea unui cont. Pe langa acest fapt, avem si euro in RMAH, care pot disparea foarte usor cand dai share la un cont :)

     

    No hard feelings bro'

    Nu vreau cont cu euro in balance si rahat, cineva care chiar s-a plictisit si-l tine de pomana, sau nu are timp sa joace =/.

  8. Pe slot-ul albastru este placa video actuala, dar o inlocuiesc. Deci daca slot-ul albastru este liber, atunci sigur placa pe care am ales-o este compatibila? Dar cea indicata de HolyBeer?

    Sa nu-ti treaca prin cap sa ei placa aia video, acea placa indicata de mine e peste, pentru un gaming modest comparativ cu suma pe care vrei sa o investesti.Ambele sunt compatibile.

  9. Salut, as dori sa-mi cumpar o alta placa video pentru calculator si nu am idee cum vad daca placa video se potriveste cu restul componentelor.

     

    Placa pe care vreau s-o achizitionez este asta - http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-gt630-2048mb-gddr3-128bit-dvi-hdmi-pci-e-n630-2gi/pd/EH50KBBBM/

     

    Placa mea de baza este asta - http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=2631#sp

     

    My Computer's information - http://i42.tinypic.com/11ludmp.png

     

    As vrea sa stiu si ce parere aveti despre placa video la care m-am gandit. Este okay? O cumpar in mare parte pentru gaming, vreau sa ma pot juca un joc gen GTA IV maxim, nu sunt FOARTE pretentios. Am probleme cu placa mea video si m-am gandit s-o schimb cu asta de mai sus. Astept parerile voastre, multumesc anticipat!

    Mai strangi putin din buci si iti cumperi :

    http://www.mediadot.ro/placi-video/placa-video-sapphire-radeon-hd-6670-1024mb-ddr5-vga

  10. Daca nu ma insel e din cauza unui virus, autorun.inf.Din cate stiu nu il poti scoate cu vreun antivirus, doar o formatare/reinstall windows.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...