Jump to content

psychedelique

Inactive
  • Posts

    344
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by psychedelique

  1. aind, poti sa-mi dai cate minusuri vrei, si sa ma contrazici cat vrei, dar stii si tu ca acum ceva ani toate serverele de 1.6 erau pline pentru ca nu erau steam only. nu exista nici un server de 1.6 steam only in romania (care sa fie cat de cat populat).

    inteleg ca problema asta cu "serverele legale" probabil ca nu vine de la tine, dar trebuie sa intelegeti o data ca decat sa faceti servere 1.6 steam only, mai bine nu le faceti deloc. mai bine faceti cateva servere de go de deathmatch (parerea mea), tdm sau ffa, cu 15-16 sloturi max. daca sunt 128 tick si ping mic, deja aveti cat de cat un start.

    • Downvote 1
  2. servere de cs go nu prea are rost sa faceti, daca le faceti de competitive (lucru care l-am mai spus si s-a mai spus de o mie de ori, desi tot de competitive l-ati facut data trecuta). nimeni nu joaca pe servere publice, doar daca sunt de 1v1, sau deathmatch. (servere pentru care o sa ai nevoie de publicitate masiva, avand in vedere ca sunt deja alte zeci de mii de servere de genul).

    serverele de 1.6 sunt imposibil de umplut MAI ALES daca le faceti steam only. puteti sa le faceti reclame la televizor, tot nu o sa intre nimeni, pentru ca toata lumea a trecut la go. lumea care inca joaca 1.6, joaca de pe un 486, joaca de plictiseala sau din cauza nostalgiei, sau nu poate sa dea 10-15 euro sa cumpere go-ul.

    eu personal as juca pe oricare din cele doua servere, ca e de go, ca e de 1.6, DACA sunt playeri.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  3. 25 minutes ago, 41nd said:

    Ai intuit bine. Oricum le poți returna în 10 sau 14 zile dacă le comanzi online și poți încerca altceva.

    tough choice. celelalte doua pot prinde vitezele de 1000 mbps fara probleme?

    care e diferenta dintre single band/dual band? dar intre 2.4 ghz si 5 ghz?

    ma rog, bigger means better, dar am nevoie de asa ceva, avand in vedere ca stau intr-un apartament de 3 camere?

    da-le merge te rog, vad ca nu mai pot da edit.

    ultima intrebare. routerul o sa fie intr-un capat al apartamentului. o sa prind semnal cu oricare din cele 3 din celalalt capat?

     

  4. 2 minutes ago, 41nd said:

    Asta e cea mai bună alegere dacă n-ai nevoie de dual band (și de 5 Ghz). Are procesor la 720 Mhz, 64 mb de ram, 8 mb de flash.. Ar merge beton pe FL500 și rezonabil pe FL1000.

    ce inseamna rezonabil? o sa prind vitezele de 1000mbps? sau doar undeva la 700-800?

  5. am mai facut un topic prin august, in care motanul mi-a spus sa inchiriez un router de la rds, am zis ca why the fuck not. problema e ca stau deja de vreo 3 luni dupa un router de la ei, asa ca o sa-mi bag picioarele si o sa cumpar unul. vreau totusi niste recomandari.

    am nevoie de ceva care sa suporte 1000 mbps, in jurul pretului de 200-250 ron. pana acum m-am gandit la:

    http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/tp-link/tl-wr1043nd/

    http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/tp-link/td-w8970/

    http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/tp-link/tl-wdr3600-n600-dual-band-gigabit/

    care credeti ca e mai stabil dpdv al conexiunii, si bineinteles mai rapid? multumesc.

  6. steelseries rival. cel mai bun mouse pe care l-am avut, cu toate ca se strange mizeria pe el foooarte usor, iar materialul de pe lateral se duce si el destul de usor. oricum, se poate da in garantie, si se trimite unul nou nout, care cica nu ar avea problemele cu uzura de pe lateral

    nsfw pic

  7. mersi muuuuuuult. luni cel mai probabil ma duc pana acolo sa vad ce si cum.

    one more question: cum se face mai exact schimbarea asta, de la 100 la 1000? se face direct, sau trebuie sa vina sa-mi schimbe cabluri prin casa? din experienta ta, cam in cat timp ai putea spune ca as avea conexiunea gigabit, avand in vedere ca stau in mijlocul orasului, deci nu poate fii vorba de tras cabluri pe la stalpurile de telegraf and all that shit.

  8. salut. vreau sa achizitionez pachetul de 1000 Mbps de la rds, dar in acelasi timp trebuie sa cumpar si alt router, deoarece cel care il am acum, pe langa ca trebuie restartat o data la 2 zile pentru ca vitezele scad pana undeva la 1 Mbps, nu poate duce decat 100 Mbps (drept e ca l-am luat la 50 de lei)

    oricum, ma gandeam sa iau unul mai sanatos, undeva la 200-250 lei (sau daca e mai ieftin, dar ar putea duce aceeasi viteza, cu atat mai bine). ce imi puteti recomanda?

     

  9. eu unul nu am reusit sa rezolv nimic. la mine problema era ca atunci cand bacam un cd/dvd inauntru, chiar daca era nou-nout si gol, il citea ca fiind plin. am schimbat dvd-writerul si dupa a mers. nu ai un alt laptop, sau ceva, pe care sa scrii ce iti trebuie pe cd/dvd?

  10. i7-le nu te ajuta cu nimic in gaming, si modulele ddr4 sunt destul de scumpe la momentul actual.

    daca vrei sa joci gta 5, in 1080p60, cu totul la ultra, o sa-ti trebuiasca minim un gtx 970, i5, si 8gb de ram, cum a zis aind. cu toata configuratia ai ajunge undeva la 40 de mil.

    • Upvote 1
  11. " este foarte încins " Îți pun o întrebare: De când nu ai mai schimbat pasta la procesor sau placa video? Dacă s-a făcut pământ pe procesor, nu mai are cum să funcționeze normal cu temperaturi scăzute.

    la placa video, chiar daca ar fii excelent sa se schimbe pasta termoconductoare, nu este intotdeauna indicat. placa video trebuie desfacuta, pasta veche trebuie indepartata cu spirt, dupa componentele desfacute trebuie puse inapoi etc etc etc. 

    dpmdv e mult mai greu de schimbat o pasta termoconductoare pe o placa video, decat pe un procesor, si ar trebui facuta de cineva care chiar stie ce face.

  12. in primul rand, cs go nu e un joc atat de "greu" incat sa ceara o placa video din ultimele generatii. daca ai un procesor putin mai bun (un i5 sa zicem, chiar daca nu e din a 4 sau a 5-a generatie), jocul ar merge decent chiar si fara o placa video dedicata.

    in al doilea rand, in cs go cele mai multe comenzi pentru imbunatatire a performantei sunt hard coded, adica nu pot fii schimbate, sau trebuie sa ai sv_cheats 1. cele mai "bune" comenzi din configul ala, sunt rate-urile, care oricum sunt automat schimbate cand intrati in matchmaking (deci, cu alte cuvinte, nu te poti juca cu rate 128000, cl_cmdrate 128 etc pe servere 64 tick. nu aduc absolut nici o imbunatatire). pe serverele 128 tick e alta discutie, dar cele mai multe servere obliga din start jucatorii sa joace cu aceste setari.

    ai spus ca imbunatateste "bullet registration". asa ceva e imposibil. e treaba celor de la valve sa imbunatateasca hitreg-ul, si jucatorii nu pot absolut deloc sa il imbunatateasca prin setari (de fapt, s-ar putea, dar doar pe servere cu sv_cheats 1). 

    ai spus ca "imbunatateste fps-ul". nu este nici o comanda in configul ala care sa aduca imbunatatiri din punct de vedere al performantei, sau care sa dezactiveze elementele grafice.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...