Jump to content

SefdeSat22

LinkManiac
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SefdeSat22

  1. Sper ca Steaua sa se califice. Dinamo este slaba,au vandut tot ce aveau mai bun,nu joaca antrenorul ....Steaua a cumparat cei mai buni 2 atacanti care exista acum in ro....vedem ce se va intampla.

     

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. Este aiurea,eu am cd-ul cumparat in iarna lui 2000 cand a aparut jocul. Steam-ul il am de 4-5 ani,si am jucat valve si aici pe linkmania destul de mult. Cum sa fie considerat ilegal valve cand eu am dat bani pe el,l-am cumparat. 

    Acum aind (e aiurea sa iti spun tocanita) il face steam-only insa punem plugin ca jucatorilor valve sa le genereze un fake-steam id. Cred ca totul e ok asa,insa asteptam un raspuns al tau clar,cu referire la acest subiect.

    • Upvote 1
  3. Wizard,codati sunt si pe steam,si sunt o gramada,iti spun din experienta. Rusi,la setmaster? Cine ti-a zis? Nu le fac reclama..departe de mine gandul acesta,insa am mai avut de la ei,si serverul era full,nu mai poti tine boosturi cum se tinea odata. Nu ma pricep pe parte tehnica,insa cea ce propui tu iti spun eu ca s-a dus demult. Daia au si facut steam-ul toate cacaturile astea de vezi doamne nu mai poti tine sv cu jucatori valve.

  4. Cum sa uit domn profesor...nu am trecut la go,am jucat la un prieten acum ceva timp in urma si nu mi-a placut. Am ramas la stadiu de 1.6,joc pe unde apuc. 

    Financiar mai mult de 50 lei pe luna nu am cum,sa vreau si nu pot. 

     

    L.E: potco,din ce am citit in topicul dvs,am vazut ca se vrea un server cs 1,6 insa modificat a la go,ca sa zic asa. Cea ce vrem sa facem noi aici este ceva oldstyle,adica cum stii ca era la inceput 1.6.Nu cred ca unul din noi,cei ce am deschis si am comentat aici pana acum vor skinnuri din go sau altceva nou,totul cred si sper ca va fii old 

    Asadar ar trebui sa te bucure ca ai o concurenta ca sa zic asa,stii cum e,ca la admitere la facultate,2 pe loc :D

    P.S: Imi cer scuze pentru greselile de ortografie....sper sa nu vina eustake sa ma controleze :D

    • Upvote 1
  5. Daca aind este de acord, si iti pune la dispozitie masinaria ca sa zic asa,serverul, sa stii ca planul financiar ar trebui sa te intereseze cel mai mult,ca fara bani iti repet,am incercat cateva luni cu drops,cu john sa il repopulam,si nu a mers. 

    Sper sa fi inteles bine,steam-only nu poti sa il faci ca in primul rand nu il poti boosta la setamster,de fapt pe nici o platforma,si nu iti va intra nimeni. Corecteaza-ma daca am gresit,il faci steam-only doar in acte ca sa zic asa,insa serverul va avea acel fake steam-id ,sa genereze fake steam-id-uri la toti playeri. 

    Ii anunt si pe motzu si altii care vor fi cu siguranta interesati de acest proiect.

  6. Salut,eu unul ma pot implica ca parte de adminat in primul rand,insa eu de felul meu sunt sceptic cu privire la popularea serverului. Acesta fiind steam only sa inteleg ca se poate pune plugin ca si jucatorilor valve sa i se dea un fake-steam -id. 

    Insa din proprie experienta iti pot spuen garfield ca fara bani nu mai poti tine ,popula un server de cs 1.6. Singura platforma buna,care iti vor trimite majoritatea playerilor valve este setmaster. Restul sunt de tot rasul,iti vor trimite numai straini,lag-ul va fii cu siguranta intre 150-250. 

    Din ce stiu pe aind intodeauna la interesat forumul,facut concursuri si extragerile fiind date pe facebook. Fara sustinerea lui in primul rand si pe parte tehnica de rcs rds nu prea poti face nimic. Sa zicem ca obtii masinarie noua pentru server,ca iti platesc astia de la rcs rds curentul consumat,,,dar apoi urmeaza....

    Apoi boostul pe o luna la setmaster din ce stiu eu,este 240 lei pe luna 24/7. Asadar fara o sustinere financiara buna iar,nu prea poti. Iti trebuie de la 3-4 oameni in sus care luna de luna sa stranga aceasta suma. Poti vorbii cu cei de la setmaster si vei stabili cu ei care vor preturile,pentru ca astea variaza de la comunitate la comunitate. 

     

     

    Alta problema ar fi cu celellate servere pe care le vei gasi singur pe gametraker care poarta numele de linkmania. Stiu jucatori care intra acolo pentru ca asa cred ei..ca e linkmania adevarata. Deci va trebui sa scapi de acele sv ,insa nu stiu cum o vei face. 

    Sunt destule probleme,insa sustinerea din parta rcs rds,al lui aind (sa nu gresesc,cred ca tot el se ocupa de aceasta comunitate),si sustinere financiara sunt primele chestiuni pe care vor trebui resolvate. 

    Iar ca prim aspect,eu unul pot dona pe luna 50 lei pentru boost-uri. Mai mult nu pot,si nici in viitorul apropiat nu cred ca pot creste aceasta suma.

     

    later edit: Butu de robber vad ca se baga...hai ca nu mai ai echipa la ploiesti,baga si tu 50 lei pe luna aici

  7. Daca cea ce ti-am dat ne umple sv de valveri,nu e o problema,de cei cu steam ar trebui sa ne ocupam noi. Vom urca in rank ca si sv ,vom fi gasiti mai repede pe internet,pe gametracker.

    Cand ai timp te rog sa te ocupi de setarile alea de care am vorbit,vad ca nimeni nu isi da cu pararea ce si cum sa facem.  Inteleg ca suntem in prag de sarbatori,dar tot acum avem o sansa buna sa umplem si sa tinem sv plin. Trebuie sa fim mai activi pe forum,pe sv,sunt multe de facut, din pacate suntem doar 3-4 care tot vizitam forumul,si doar 1-2 care intram pe sv. Stiu ca esti singur pe partea de tehnic,dar esti baiat mare si te vei descurca. :D 

     

    P.S:  Comanda amx_info nu merge,asadar am 4-5 demo-uri cu codati dar care nu are ip-ul in demo....

    Langa tinta in mijlocul ecranului cand pui tinta pe adversar apare hp sau dmg facut, scris cu rosu,incurca teribil,nu mai vezi absolut deloc tinta.

    La ban trebuie modificat,nick-minute-motiv....Acum te incurci un pic ....este asa: minute-steam-id/ip-nick-motiv. Poate poti sa repari chestia asta.

    Pe tsay trebuie scris in consola de 2-3 ori sa apara ceva....

    Cand dau vot mie unul nu mai imi apare in stanga hartile ce au fost date la vot,implicit nu pot vota...."este un drept constitutional acesta,te rog nu mi-l lua" :))))

  8. Da,aseara am incercat csboost,si  acum am mai platit 12 ore de boost ,sa vedem cum se comporta sv cu mai multi playerii,cei drept agata putin,dar probabil este de la cei cu ping mare. Csboost trimit majoritatea playerilor din rusia,turcia......va trebui sa vorbesc cu cei de la setmaster desi pretul la 2 saptamani este destul de piperat,28-30 E,daca tin bine minte ce am vorbit cu ei in primavara,posibil sa fie mai mult,nu stiu sigur...dar traim in romania,RAR se intampla sa fie mai ieftin. Momentan pe paypal am putin si nu pot platii,va trebui sa mai astept. Insa, astept doritorii care vor sa se bage la popularea sv,dar vad ca doar vreo 3-4 scriem pe aici,destul de greu sa gasim sponsori.. Speram la o publictate mai mare din partea celor implicati.

  9. Asadar,cu 5-6 playeri mie unu imi merge bine sv,nu prea sunt un pretentios,totusi ar fi  ok din punctul meu de vedere sa se scoata:

    Pluginul pentru afk, sv la ora actuala nu are nevoie de asa ceva

    Pluginul la grenada sa nu se mai vada traiectoria cu linia aia rosie

    Dublu jump nu isi are rostul...este un avantaj destul de mare,si nu e ok. 

    Comenzile date e admin asupra unui player sa apara scris in romana,exact cum era inainte,motivul,durata si nick-ul adminului care a executat comanda.

    Scrisul la admins chat sa fie cu verde.

    Scrisul unui admin pe chat free al sv sa fie ca la toti ceilalti playeri,alb.

    Restartul scos pentru ca va influenta rank-ul pe gametracker

    Scrisul la ptb sa nu mai apara in stanga sus si sa apara normal jos in continutul chatului.

    Nick-ul adminului sa ramana mereu acelasi indiferent de nick-ul cu care joaca la acel moment,stiu am vb cu fuzzen si trebuie sa implementeze amxban,am scris sa se vada sa nu uitam,nu ma pricepla datele tehnice

     

    Acum va cer si colegilor un ajutor,poate ei vor altfel sau vor mai adauga ceva la cele spuse de mine. Tot ce vreau de la colegii mei,este activitate. 

     

     

     

  10. de 3 zile mi-am reinstalat steam-ul....nu mai stiu sa joc...ciubaca e vis pe langa mine...joc si eu pe unde apuc....ce sv gasesc pe net pline si cu harti ok...acolo sunt si eu...

  11. Eu doar te-am intrebat cum te poti descurca cu timpul pentru a activa in staff-ul a 2 comunitati care au acelasi profil,sa zicem asa. Acum ca mi-ai raspuns nu trebuie sa ducem conversatia prea departe. 

    Deja am deviat de la subiectul topicului,Hf pe forum/servere!

  12. Nu am facut nici o reclama,ci am pus o dovada,este o diferenta.

     Alecs, una e sa te joci,sa faci parte dintr-o comunitate ca un simplu player,si alta e sa detii functii pe doua comunitati. 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...