Jump to content

douazecisitrei

LinkManiac
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by douazecisitrei

  1. Va salut.

    Am de mult timp o problema care acum a inceput sa ma deranjeze.

    Am o placa video ati radeaon hd2600pro 265/126, 600/500mhz, pcie, pe o placa de baza gigabyte m52l-s3, 2gb ddr2 ram@800mhz si cpu amd athlon x2 4400+ si cel mai nou catalyst ati (11.12) si un monitor lcd 19" Samsung 940N. Sistem de operare win7 home premium cu aero activat. (la fel a facut si cu xp)

    Problema este cu coolerul de la vga, care nici nu merge continuu dar nici nu sta. Porneste cate un pic, se tureaza foarte tare (fluiera al draqlui de enervant) si se opreste. Acel fluierat incepe sa ma scoata din sarite.

    Am stat ore intregi, am tot cautat printre setari ceva prin care sa controlez coolerul, dar nici in driverul vga, nici in driverul placii de baza si nici in bios nu am gasit nimic. In catalyst exista in teorie setare, dar practic nu. La overdrive la descriere zice de setari de fan si overdrive, dar practic exista numai setari pentru overdrive. Trebuie sa mentionez ca nu mi se incinge placa video. Sta la 42gc stabil si coolerul porneste chiar si daca arata activitate 0%. La fel face si daca este in overdrive si pe default. Cu win proaspat instalat sau pe un win vechi.

    Tot aceasta placa video, imi face probleme si cu youtube. Nu-mi merg videoclipurile in full screen. Toate sunt updatate, am incercat si cu flashplayer mai vechi si cu mai multe browsere si tot nu merg. Dupa ce instalez win nou merg videoclipurile pana cand nu instalalez si placa video.

    Ma puteti ajuta niste setari?

    P.S. am cautat printre posturi, dar nu am gasit un topic relevant.

    L.E. Am rezolvat treaba.

    Pentru cine este interesat: Din Catalyst la setarile de Performance la CPU Power am setat ca CPU sa lucreze mereu la maxim (e un slide bar care se misca cu cursor-ul din stanga in dreapta sau invers, astfel setand frecventa de lucru in idle), astfel fiind mai putin economic, dar cu coolerul la turatii constante. Am scapat de fluctuatiile de turatii si e mai bine acum. Bineinteles am observat si o inbunatatire a timpului de rectie a pc-ului, chiar si la viteza cu care imi deschide catalyst-ul. Nu mai este acel lag care a fost cand cpu statea la 1000mhz si a urcat pana la 2300mhz ca sa execute comanda...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...